17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vin veşti bune care vă fac să vă simţiţi bine şi descoperiţi o reală plăcere în actul comunicării cu ceilalţi. Vă place să staţi de vorbă cu oricine, daţi telefoane, iar cercul de prieteni devine mai mare datorită sociabilităţii de care daţi dovadă. Nu vă place să fiţi singur astăzi, ci căutaţi mereu compania persoanelor tinere şi amuzante. Prietenii care vă au acum în preajmă se pot numi fericiţi!

 
  Taur
Când în joc este ceea ce vi se cuvine, descoperiţi resurse de energie incredibile, pe care le puneţi în mişcare pentru a obţine ceea ce consideraţi că vă aparţine. Vă luptaţi pentru adevăr, vă zbateţi se arătaţi lumii că aveţi dreptate şi nu se poate să nu ajungeţi repede la rezultatele scontate.

 
  Gemeni
Sunteţi într-o pasă bună, sunteţi vesel, aveţi chef de discuţii, de ieşit în oraş, de socializat cu oricine, dar nu aveţi parte de un anturaj care să răspundă la fel nevoii dumneavoastră de a intra în contact cu lumea. Daţi peste persoane ostile, cu care nu reuşiţi să găsiţi subiecte comune, de aceea trebuie să vă alegeţi cu atenţie tovarăşii de dialog.

 
  Rac
Cu puţin ajutor de la colegi, veţi ajunge foarte uşor la rezultatele dorite şi veţi fi foarte mulţumit de ceea ce aţi realizat împreună. Dacă tot aţi dus cu brio sarcinile la capăt, ar fi bine să vă identificaţi clar fiecare contribuţia, ca să nu-şi aroge nimeni toate drepturile asupra acestui succes. A fost o reuşită colectivă şi fiecare a investit în acest succes ceea ce ştie mai bine.

  Leu
Iubiţi cu pasiune, vi se citeşte iubirea pe chip şi se poate spune că este una dintre cele mai frumoase zile din acest an, pentru sufletul dumneavoastră. Ori aveţi parte de un eveniment de proporţii care vă face să vă simţiţi în al nouălea cer – vă îndrăgostiţi, vă căsătoriţi, faceţi un copil etc. – ori aduceţi soarele pe strada unei persoane care aşteaptă multe de la dumneavoastră.

  Fecioară
Vă atrage o anumită persoană atât de mult, încât descoperiţi că, datorită acesteia, aţi devenit mai îndrăzneţ, pentru că vă daţi seama că trebuie să luptaţi pentru a o cuceri cu adevărat. A sta cuminte în banca dumneavoastră nu e cea mai bună soluţie, dar aţi acumulat o asemenea energie, încât sunteţi uimit de cât de curajos aţi devenit.

  Balanţă
Ispita rea trece prin viaţa dumneavoastră sentimentală, gata să călcaţi pe bec! Oricât de mult v-ar face cu ochiul seducătorul care vă iese în cale, dacă acasă vă aşteaptă cineva drag care are încredere în dumneavoastră, ar fi bine să rezistaţi ispitei şi să fugiţi, pentru că riscul de a-i cădea în plasă e mare.

 Scorpion
Munciţi cu spor, conştient că succesul acestei activităţi depinde numai şi numai de puterea dumneavoastră de concentrare. Lucraţi cu cifre, cu unelte sau aparate, cu detalii importante pe care nu aveţi voie să le scăpaţi din vedere nici o clipă, altfel veţi declanşa erori în lanţ. Nu întrerupeţi proiectul pe care l-aţi început, dacă tot sunteţi în mijlocul acţiunii, ci faceţi un efort să-l duceţi la capăt, pentru că aţi prins firul şi sunteţi pe calea cea bună.

 Săgetător
Aveţi un dar al contradicţiei care va irita pe multă lume azi, dar nu puteţi trece cu vederea detaliile care vă sar astăzi în ochi. Criticaţi vehement şi o faceţi cu argumente şi cu dovezi, dar nimănui nu-i place să i se atragă atenţia că greşeşte, ca atare, aveţi grijă la tonul pe care-l folosiţi.

  Capricorn
Plecaţi acasă, aşa s-ar traduce atmosfera acestei zile, pentru că vă îndreptaţi spre o destinaţie unde veţi fi primit cu braţele deschise. Vă veţi simţi ocrotit, răsfăţat în gesturi de atenţie şi de iubire, ca şi cum aţi fi fost plecat o perioadă şi toată lumea vă aşteaptă cu dor. Schimbarea pe care o decideţi astăzi vă aduce bucurie, deci lăsaţi orice teamă la o parte şi porniţi pe calea cea nouă care vă atrage.

  Vărsător
Rutina domestică vă este pe plac, pentru că lucraţi cu pasiune, chiar dacă este vorba de curăţenie prin casă sau de gătit. Sunteţi o mamă responsabilă, un fiu implicat, un părinte dedicat copiilor săi, care nu are nimic de obiectat dacă agenda de lucru, acasă, e mai aglomerată ca de obicei. Sunteţi conştient că e de datoria dumneavoastră să vă asumaţi toate aceste sarcini casnice.

  Peşti
Visaţi frumos, dar uneori trebuie să fiţi adus înapoi cu picioarele pe pământ pentru că vă lăsaţi furat de iluzii prea mari. Vor apărea suficiente motive de a redeveni obiectiv, prin evenimente care vă vor trezi la realitate, dar nu prin şocuri puternice, ci mai degrabă prin avertismente subtile că ar fi cazul să fiţi mai cumpătat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS