19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă înţelegeţi foarte bine cu persoanele în vârstă şi reuşiţi chiar să le faceţi mici bucurii. Dacă aveţi dificultăţi în viaţa sentimentală şi primiţi sfaturi de la un prieten, nu i-o luaţi în nume de rău. Intenţia lui este cât se poate de bună. Chiar dacă aveţi pretenţii mari la serviciu şi sunteţi îndreptăţit să cereţi aceste lucruri, contează mult modul în care faceţi o solicitare.

 
  Taur
Faceţi tot posibilul pentru a păstra armonia în viaţa de familie, chiar dacă este nevoie de concesii. Pe de altă parte, în relaţia cu restul lumii sunteţi intransigent.
Pentru unii nativi, este o zi dificilă, în care se confruntă cu o iubire din trecut. Este mai bine să nu cădeţi pradă tentaţiei, pentru că nu este persoana potrivită.

 
  Gemeni
Vă cresc veniturile, ca urmare a unei sume mari de bani pe care o primiţi fără să fi făcut demersuri în acest sens. Aveţi posibilitatea să achiziţionaţi acum un obiect important. Dacă duceţi o viaţă sedentară, pentru a fi în formă, este bine să începeţi să practicaţi un sport. Faceţi acest lucru în mod regulat şi vă veţi simţi revigorat.

 
  Rac
Apar numeroase ocazii să ieşiţi în lume şi să vă vedeţi cu prietenii. Se poate chiar să intraţi în cercuri selecte deşi, în final, poate nu vă va plăcea să staţi printre oameni „preţioşi“. La serviciu este important să vă organizaţi bine timpul şi să vă asumaţi responsabilităţile în aşa fel încât să vă şi puteţi ţine de cuvânt. Un pic de exerciţiu fizic vă menţine în formă.

  Leu
Majoritatea preocupărilor dumneavoastră sunt legate de cămin, dar într-un mod destul de frustrant, în sensul că nu prea reuşiţi să duceţi la bun sfârşit lucrurile de care v-aţi apucat. Nici nu este cazul să vă mai chinuiţi. Lăsaţi-le baltă, pentru că, deocamdată, nu aveţi cum să finalizaţi nimic şi nu reuşiţi decât să vă faceţi nervi degeaba.

  Fecioară
Astăzi vă exprimaţi ideile cu multă energie şi putere de convingere, iar cuvintele au o mare încărcătură emoţională. Folosiţi aceste însuşiri cu atenţie şi ar fi recomandabil să vă stăviliţi elanul, pentru că puterea de convingere va fi înlocuită de un ton arţăgos, de natură să genereze conflicte.

  Balanţă
Pentru că nu aveţi o situaţie financiară bună în acest moment, persoana iubită se va oferi să vă sprijine material. Nu este cazul să fiţi reticent, pentru că acceptarea ajutorului va întări legătura dintre voi. Din punct de vedere fizic, staţi bine.

 Scorpion
Astăzi v-aţi putea simţi debusolat şi poate un pic dezorientat, ca şi când aţi evolua pe nisipuri mişcătoare. În a doua parte a zilei veţi câştiga mai multă claritate. Vă este recomandat să nu luaţi decizii pripite, mai ales dacă sunt legate de viaţa personală.

 Săgetător
Dacă persoana iubită îşi va manifesta intenţia de a vă coopta într-un proiect comun, nu ezitaţi să vă alăturaţi lui, pentru că perspectivele de câştig sunt cât se poate de bune. Legătura afectivă cu jumătatea dumneavoastră este intensă pe parcursul întregii zile şi descoperiţi cu bucurie cât de profunde sunt sentimentele care vă leagă.

  Capricorn
Generozitatea dumneavoastră ar putea fi principalul motiv pentru care partenerul vă acordă atenţie şi, eventual, favoruri. Fiţi atent să nu vă prindeţi prea tare în acest joc, pentru că, deşi relaţia de cuplu rămâne stabilă şi netulburată pentru azi, ulterior ar putea să fie în pericol.

  Vărsător
Anumite probleme financiare nerezolvate la timp pot deveni presante, aşa că nu este bine să vă lăsaţi în voia impulsului de a cheltui, pe care îl veţi resimţi, destul de acut, în prima parte a zilei. Dacă azi doriţi să faceţi o cucerire, trebuie să tineţi seama de barierile pungii.

  Peşti
Dacă nu ştiţi cum să ieşiţi din starea de incertitudine, puteţi să cereţi sfatul prietenilor.
Pentru azi vă este recomandat să vă feriţi de excese de orice fel. Efortul depus vă va consuma toată energia, iar excesul de mâncare v-ar putea provoca rapid indigestie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS