19 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi implicat într-un proiect profesional, dar nu vă bucuraţi de prea multă cooperare. Aveţi alături colegi care nu sunt de acord cu dumneavoastră, care vă pun beţe în roate, şi au mereu ceva de criticat sau de comentat. Singur, e mai greu să duceţi la capăt ce aţi început, dar decât să fiţi ţinut pe loc de oponenţi, mai bine mergeţi mai departe pe cont propriu.

 
  Taur
Nu vă place cum vă priveşte un prieten, care nu ia în serios promisiunile dumneavoastră. Nu ţine cont de ce spuneţi, cere confirmări şi din alte surse, ceea ce vă deranjează profund, pentru că atitudinea lui suspicioasă e o dovadă că nu vă oferă prea mult credit. Degeaba îi aduceţi argumente logice, el tot va mai da un telefon cuiva ca să întrebe dacă e adevărat ce spuneţi.

 
  Gemeni
Atmosfera din cămin îmbie la discuţii deschise, faţă în faţă, prin care puneţi ţara la cale pentru perioada următoare. Mama sau soţia joacă rolul central în păstrarea unei atmosfere tihnite, iar lipsa oricăror motive de ceartă ajută la legarea relaţiilor de familie. Pot veni musafiri care se vor simţi excelent la dumneavoastră pentru că apreciază calmul pe care căminul îl degajă.

 
  Rac
Aveţi emoţii numai când vă gândiţi la o clipă minunată pe care o veţi petrece în curând cu persoana iubită. Deja visaţi la întâlnirea voastră de suflet. Dacă abia acum vă atrage atenţia cineva, există şansa ca, de la o simplă privire, să se nască o întreagă furtună de sentimente, cu şansa unei iubiri instantanee, dar care se poate dezvolta, în timp, într-o frumoasă poveste de dragoste.

  Leu
Apare o schimbare în program, ce vă face să daţi alt sens planurilor dumneavoastră. Sunteţi optimist cu privire la noile perspective şi vă implicaţi în tot ce aveţi de făcut. Sunteţi deschis spre noutate şi veţi accepta orice provocare dacă vă atrage atenţia cu ceva. Sunteţi dinamic şi plin de viaţă, dornic să ajungeţi la scopul propus.

  Fecioară
Se apropie un eveniment pe care-l consideraţi o adevărată cumpănă şi nu ştiţi ce vă aşteaptă. Aveţi emoţii, ca în faţa oricărei provocări, dar pentru că sunteţi genul de om care nu fuge de risc, priviţi în faţă situaţia. Dacă plecaţi la drum, veţi rezolva o mulţime de sarcini pe parcursul călătoriei, iar veştile ce vin de departe sunt bune!

  Balanţă
Nu vă ajung doar vorbele frumoase de iubire ca să-l credeţi pe cel drag că sunteţi cu adevărat important în viaţa sa, ci vreţi garanţii clare, angajamente certe, dovezi prin care să demonstreze că este capabil de orice pentru dragostea dumneavoastră. Relaţia voastră depăşeşte faza idilică şi trece la o etapă în care construiţi ceva solid împreună, ce vă inspiră siguranţă pe termen lung.

 Scorpion
Starea dumneavoastră psihică este extrem de fragilă şi oscilantă, nu reuşiţi să vă menţineţi dispoziţia pe parcursul zilei. Vinovat e un prieten din anturaj, care are o influenţă negativă asupra dumneavoastră şi vă împovărează cu problemele sale. Dacă nu vreţi să vă stricaţi ziua din cauza altuia, evitaţi mediile în care se află persoane bolnave sau triste.

 Săgetător
Apreciaţi gesturile de afecţiune, vorbele dulci, punând accent pe feminitate şi senzualitate. Vă fug ochii după persoane de sex opus care vă trec prin cale şi sunteţi încântat să vedeţi că atracţia e reciprocă. Dacă aveţi pe cel drag alături, vă veţi bucura de una dintre cele mai pasionale zile, demonstrându-vă unul altuia cât de mult vă iubiţi.

  Capricorn
Sunteţi toată ziua pe drumuri, umblaţi de colo-colo cu treabă, dar sunteţi mulţumit de urmările acestor deplasări pentru că rezolvaţi o mulţime de lucruri. Chiar dacă la finalul zilei sunteţi frânt de oboseală, aveţi satisfacţia faptului că aţi mai bifat câteva puncte pe agenda de lucru de azi. Este nevoie de prezenţa dumneavoastră la faţa locului pentru a soluţiona problemele.

  Vărsător
Simţiţi nevoia să discutaţi despre problemele dumneavoastră cu o persoană mai matură, cu multă experienţă de viaţă, care va şti să vă ofere un sfat bine documentat. Aveţi încredere în ceea ce vă spune, convins că deţineţi soluţia cea mai bună. Un părinte, un superior, un specialist într-un domeniu pe care nu îl stăpâniţi apar la momentul cel mai potrivit pentru a vă arăta o direcţie.

  Peşti
Prietenii sunt alături de dumneavoastră fără să le cereţi ajutorul. Aveţi aproape doi amici adevăraţi, de fapt, un cuplu care este în stare de orice pentru dumneavoastră, la bine şi la greu. Comunicarea cu aceştia merge excelent, vă completaţi unii pe alţii de parcă aţi fi pe aceeaşi lungime de undă. Sunteţi de acord unii cu alţii şi nu se iveşte nici un motiv de dispută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS