14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă merge mintea brici, deci căutaţi să o folosiţi în activităţi în care vă puneţi creierul la treabă: concentrare, atenţie, memorare. Ideile care vă vin sunt sclipitoare şi merită să le puneţi în aplicare imediat, deoarece se vor dovedi a fi soluţii de-a dreptul inspirate. Puneţi mâna pe o carte şi descoperiţi că acumulaţi informaţii într-un ritm crescut, iar examenele scrise sau orale le veţi trece cu brio.

 
  Taur
Discutaţi uşor, cu un talent oratoric deosebit şi daţi randament maxim în activităţi intelectuale. Şefii sau profesorii vor fi uimiţi de spontaneitatea dumneavoastră, pentru că de obicei vă place să chibzuiţi îndelung înainte de a răspunde la o întrebare sau de a lua o decizie. Azi nu staţi pe gânduri, ci vă exprimaţi punctul de vedere rapid, inspirat, bazându-vă pe intuiţia de moment. Nici nu aveţi nevoie de documentare suplimentară, pentru că deţineţi cunoştinţele necesare.

 
  Gemeni
Nu staţi nici o clipă în loc astăzi, pentru că este o zi prea bună ca să nu vă implicaţi într-o acţiune nouă, solicitantă, ce vă va duce direct la rezultate excelente. Totuşi, nimic nu vi se oferă pe tavă, ci reuşita finală depinde mult de energia pe care o consumaţi şi de pasiunea pe care o investiţi în acest proiect. Dacă staţi şi aşteptaţi să cadă din cer o minune, rataţi o ocazie excelentă de afirmare. Faceţi ceva!

 
  Rac
Staţi în cumpănă şi nu ştiţi ce să alegeţi. Ambele variante pe care le aveţi la dispoziţie au avantaje şi dezavantaje, tocmai de aceea vă este atât de greu să discerneţi cui să daţi prioritate. Nu vă sfătuiţi cu nimeni, încercaţi să cântăriţi singur situaţia şi să descoperiţi dacă vă convine sau nu, pentru că, dacă aţi cere păreri din afară, aţi deveni şi mai derutat. Opiniile diferă extrem de mult de ale dumneavoastră, ca atare chibzuiţi singur, îndelung, fără grabă!

  Leu
Nimic nu vă scoate din calmul dumneavoastră, pentru că nu apare nici o schimbare în program. V-aţi dori o zi mai dinamică, să fiţi mereu în priză, dar şi momentele de respiro sunt binevenite, chiar dacă par banale pentru un amator de provocare. Profitaţi de calmul acestei zile pentru a vă odihni sau a vă ocupa de acele activităţi sedentare, de care nu aţi avut timp până acum: ordine prin sertare, organizarea biroului, curăţenie în cameră, lectura unei cărţi.

  Fecioară
Munciţi mult, nu vă vedeţi capul de treburi, dar sunteţi atât de harnic şi de responsabil încât nici timp să vă plângeţi nu găsiţi. Vă implicaţi în activităţile începute cu un fantastic simţ de răspundere, dar excesul de zel se poate solda cu o stare de epuizare fizică dusă la extrem. Organizaţi-vă mai bine, ca să nu vă implicaţi singur în prea multe acţiuni, ca apoi să vă treziţi împovărat cu bună ştiinţă.

  Balanţă
Nu vă simţiţi deloc în apele dumneavoastră. Vă copleşesc emoţiile, teama, panica, incertitudinea şi căutaţi să vă agăţaţi de ceva care vă inspiră mai multă siguranţă. Totuşi, nimic din ceea ce auziţi sau vedeţi în jur nu vă linişteşte, ci deveniţi tot mai nesigur pe dumneavoastră. Daţi peste oameni la fel de îngrijoraţi şi de timoraţi ca şi dumneavoastră, deci mai bine aţi fugi din astfel de locuri în care toată lumea suferă de anxietate.

 Scorpion
Vă este gândul numai la amor, la fluturaşi roz şi floricele de primăvară, dorindu-vă să fiţi cât mai mult timp în compania persoanei iubite. Dacă v-aţi dedica unul altuia puţinul timp liber de la finalul zilei, veţi observa că orice problemă dispare datorită comunicării intime, a apropierii sufleteşti, a bunei înţelegeri ce se leagă între dumneavoastră. Apelaţi cât mai des la vorbe dulci şi declaraţii, pentru că, măcar azi, nimic nu va suna în exces!

 Săgetător
Oriunde apăreţi dumneavoastră se cam tulbură apele, pentru că sunteţi ceva mai recalcitrant decât de obicei şi nimic nu vă convine. Spuneţi „nu“ la tot ce auziţi, fie că sunteţi sau nu de acord cu părerile altora, doar dintr-o dorinţă uşor sadică de a contrazice pe oricine. În fond, vă place să aprindeţi spiritele şi să îi mai dinamizaţi şi pe ceilalţi, şi ce altceva provoacă mai multe controverse dacă nu un Gică Contra apărut din senin? Imediat se încing disputele când începeţi să comentaţi.

  Capricorn
Sunteţi atât de cald şi de impresionabil, aşa cum nu vă vede lumea de obicei, dar emoţiile arată că, atunci când ceva vă place cu adevărat, uitaţi şi de autocenzură, şi de raţiune sau logică, şi de răceala caracteristică. Arătaţi lumii că aveţi şi o latură vulnerabilă, fragilă, sensibilă, care se cere ocrotită, şi cine să aibă mai multă grijă de inima dumneavoastră dacă nu persoana iubită?

  Vărsător
Viitorul vă preocupă foarte tare şi faceţi planuri detaliate cu privire la zilele care vin, pentru că nu aţi vrea să lăsaţi nimic pe dinafară. Calculaţi totul până la cel mai mic amănunt, vă informaţi cu multă atenţie şi nu daţi startul acestei acţiuni până nu sunteţi sigur că aţi bifat toate punctele de pe lista de pregătiri. Organizarea de acum va avea efecte excelente atunci când veţi fi direct implicat în miezul evenimentelor.

  Peşti
Vă simţiţi ca un străin pe un teren necunoscut şi priviţi în jur cu suspiciune, de parcă v-ar fi teamă de tot ce poate apărea. Nu cunoaşteţi oamenii, obiceiurile, nu ştiţi foarte clar ce căutaţi aici, de aceea staţi în banca dumneavoastră şi aşteptaţi să apară ceva care să vă ajute să vă mai relaxaţi puţin. Comunicaţi greoi şi această distanţă pe care o impuneţi va ridica semne de întrebare cu privire la calităţile sau intenţiile dumneavoastră. Luptaţi cu inhibiţiile!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS