11.7 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Înarmaţi-vă cu multă răbdare dacă vă implicaţi azi într-un proiect dificil pentru că nu va merge nimic din prima încercare. Trebuie să vă puneţi în joc toată ambiţia şi voinţa deoarece rezultatele apar numai datorită energiei pe care o investiţi în ceea ce aveţi de făcut. Obstacolele apar la tot pasul, amânările şi refuzurile nu lipsesc, ca atare, nu vă aşteptaţi ca toate să înainteze ca la carte.

 
  Taur
Nu vă puteţi debarasa încă de un gând negativ din trecut, care revine în mintea dumneavoastră ca o obsesie. Poate fi vorba de regrete, de amintiri urâte, de sentimente maliţioase pe care le aveţi pentru cineva care nu s-a purtat corect cu dumneavoastră cu ceva timp în urmă. Ori de câte ori vă aduceţi aminte de acel moment, simţiţi că vi se ridică tensiunea, dar mai bine aţi repara, odată pentru totdeauna, acel punct sensibil.

 
  Gemeni
Sunteţi foarte agitat, implicat într-o acţiune ce se apropie cu paşi repezi de final, şi acest lucru generează o stare de panică şi criză, de parcă v-ar fi teamă că nu veţi duce totul la capăt în timp util. N-ar fi rău dacă aţi mări un pic ritmul, dar, totodată, un final prea rapid ar putea da naştere greşelilor, pe care tot dumneavoastră va trebui să le reparaţi.

 
  Rac
Sunteţi mulţumit de felul în care înaintează proiectele la care vă aduceţi contribuţia, mai ales că aveţi alături o echipă de oameni de nădejde pe care vă puteţi baza fără probleme. Cooperarea este foarte importantă azi, pentru că rezultatele la care ajungeţi se clădesc numai dacă toţi cei prezenţi îşi pun la dispoziţie cunoştinţele de care dispun.

  Leu
Parcă toţi şi-au unit azi forţele ca să vă ţină piept, pentru că nu sunt de acord cu opiniile dumneavoastră. Nu ţineţi cont de rezistenţa pe care o opun, ci vă continuaţi drumul. Credeţi cu tărie în drumul pe care aţi pornit, chiar dacă vedeţi că toţi ceilalţi par să meargă împotriva curentului. Căutaţi argumentele potrivite pentru a demonstra că ştiţi ce faceţi, dar nu vă aşteptaţi să îi câştigaţi ca adepţi.

  Fecioară
Toată ziua sunteţi pe drumuri, unele din ele fiind de-a dreptul obositoare, ori pentru că e vorba de distanţe lungi în condiţii nu tocmai comode de transport, ori de companii neplăcute în care trebuie să rezistaţi câteva ore. Dacă plecaţi în călătorie, calculaţi înainte toate eventualele aspecte minore care ar putea apărea, ca să nu vă ia nimic prin surprindere.

  Balanţă
Nu este o zi interesantă, vă confruntaţi cu aceleaşi lucruri arhicunoscute, deci nu aveţi parte de nimic nou în program. Şi rutina poate fi utilă, uneori, pentru că vă oferă calmul necesar pentru a vă concentra eficient la fleacuri pe care, altădată, aţi fi fost tentat să le trataţi cu indiferenţă.

 Scorpion
Viaţa sentimentală este în lumina reflectoarelor, pentru că sunteţi mai romantic şi mai afectuos decât de obicei. L-aţi putea uimi pe omul drag cu atitudinea dumneavoastră dulce şi caldă. Vă dedicaţi familiei, copiilor, pentru că puneţi în prim plan valorile cele mai de preţ ale sufletului, pe care le redescoperiţi acum într-o altă lumină.

 Săgetător
Nu se poate discuta cu dumneavoastră, sunteţi mai rigid, mai comod, mai retras, de parcă tot ce v-aţi dori azi e să staţi singur în lumea dumneavoastră, fără să lăsaţi pe nimeni să se apropie. Este o atitudine care nu vă caracterizează, de obicei sunteţi mai sociabil, dar azi refuzaţi orice dialog şi orice opinie care vine de la altcineva. Aveţi principii atât de solide, încât nimeni nu vă va putea schimba cu ceva vreo idee fixă, chiar dacă aduce argumente.

  Capricorn
Dacă aţi fi lăsat să vă faceţi treaba fără să vi se dea ordine la tot pasul, aţi fi eficient, dar, dacă se tot implică alţii, care au impresia că le ştiu pe toate, nu veţi ajunge la rezultatele sperate. Unii vor neapărat să vă arate „cum se face“ şi intervin cu sfaturi şi instrucţiuni de care dumneavoastră nici nu aveţi nevoie, de aceea veţi fi foarte reticent la cooperare sau acţiuni colective.

  Vărsător
Vă puneţi inima pe tavă şi vă aruncaţi în iubire cu pasiune. Vă simţiţi mai bine, pentru că recunoaşteţi că de dragoste aveaţi nevoie. Dacă simţiţi că se înfiripă ceva între dumneavoastră şi cel care v-a atras atenţia, nu aşteptaţi doar de la el semne de afecţiune, ci fiţi la fel de generos.

  Peşti
Sunteţi cel mai bine plasat dintre toţi, pentru că azi sunteţi propulsat şi ajutat să vă atingeţi scopul cel mai îndrăzneţ. Nu trebuie să vă pierdeţi vremea cu lucruri mărunte, deoarece, în auspicii atât de bune, ar trebui să ţintiţi mai sus, spre vârfuri aparent imposibile. E şansa dumneavoastră de afirmare, când ochii tuturor se vor îndrepta spre dumneavoastră, deci purtaţi-vă ca atare: ca un posibil învingător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS