15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Toate merg strună, observaţi cum proiectele începute prind contur şi faceţi paşi mari spre scopul pe care vi l-aţi propus cândva.
Acest ritm crescut se datorează în principal colaboratorilor de încredere pe care îi întâlniţi azi şi pe care reuşiţi să-i atrageţi imediat în planurile dumneavoatră.
Dacă pun şi ei umărul la ceea ce faceţi, finalul este din ce în ce mai aproape.

 
  Taur
Este o zi potrivită aşteptărilor dumneavoastră: calmă, în care toate merg fără grabă spre nişte rezultate de care veţi fi foarte mulţumit. Apare şi un profit cât de mic.
Tocmai de aceea ziua este exact aşa cum vă place.
Nu apare nimic nou în program, dar liniştea care se instalează vă dă impresia că toate merg bine.

 
  Gemeni
Staţi de vorbă cu o persoană de sex opus şi descoperiţi că aveţi faţă de ea nu numai afinităţi de ordin mental, gândiţi la fel, apreciaţi similar o situaţie, aveţi acelaşi stil de a comunica, dar se înfiripă şi nişte sentimente între voi. Dacă nu aveţi încă pe cineva alături, cel cu care petreceţi azi ceva mai mult timp ar putea deveni un partener de suflet. Dacă nu, e de ajuns şi un bun tovarăş de conversaţie.

 
  Rac
Iubirea pluteşte în aer şi vă dăruiţi celui drag, pentru că sunteţi mai romantic şi mai tandru ca oricând. Aşteptaţi mult de la persoana iubită, aţi vrea să vă şoptească mai des că vă iubeşte, să-şi arate iubirea în forme concrete: daruri, flori, bileţele de amor. Aveţi noroc de un partener care vă cunoaşte foarte bine şi vă răsfaţă. Dacă nu le-aţi vedea, aţi începe să vă puneţi tot felul de întrebări.

  Leu
Trebuie să vă concentraţi foarte serios la muncă, pentru că aveţi de trecut printr-o confruntare intelectuală în care fiecare document contează, încât nu e loc de greşeală. Şefii aşteaptă mult de la dumneavoastră şi vreţi să lăsaţi o impresie excelentă, de aceea nu spuneţi nimic înainte de a vă informa foarte bine înainte. Aţi putea avea succes în orice activitate în care mintea trebuie să funcţioneze brici.

  Fecioară
Lumea vă cunoaşte deja spiritul critic ieşit din comun, de aceea mulţi vor evita să vă enerveze azi, de teama unui atac dur la adresa lor. Nu iertaţi nimic din ceea ce nu e corect sau nu vă convine, de aceea disputele se pot încinge foarte uşor, de la orice fleac. Un obiect să nu fie la locul lui, că aţi şi reacţionat cu o muştruluială pe cinste. Nu exageraţi totuşi!

  Balanţă
Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră din cauza companiei care nu vă inspiră deloc la lucruri bune. Faceţi parte dintr-un grup de persoane pesimiste, triste, cu tot felul de probleme şi, chiar dacă nu sunteţi la fel ca ei, începeţi să vă comportaţi ca atare, molipsindu-vă de la atitudinea lor. Ar fi bine să fugiţi de astfel de locuri încărcate negativ, pentru că vă veţi strica ziua din cauza celor din preajmă.

 Scorpion
Sunteţi plin de iniţiativă, dornic de acţiune, şi tot ce începeţi azi va avea succes. Nimeni nu vă poate opri din elanul constructiv, aveţi un efect mobilizator şi asupra colegilor. Chiar dacă unii încep săptămâna cu stângul, fără chef, după câteva ore în preajma dumneavoastră îşi vor recăpăta tonusul. Sunteţi ca un motor care îi pune pe toţi în funcţiune, fie că vor, fie că nu.

 Săgetător
Toate se aşază pe un făgaş mai clar, urmaţi nişte reguli stricte şi un program bine trasat, pentru că aveţi nevoie de mai multă organizare ca să faceţi totul bine şi în timp util. Nu trebuie să lăsaţi nimic la întâmplare azi, ci încercaţi să respectaţi limitele de timp sau regulamentele, dictate de sus sau doar de propria conştiinţă, pentru că aşa toate vor merge conform planului.

  Capricorn
Vestea care vă este adusă la cunoştinţă vă întristează profund şi dă naştere unor griji mai mari decât ar fi cazul. Sunteţi pesimist şi aveţi tendinţa de a privi doar partea goală a paharului, când sigur există şi ceva bun în informaţia care ajunge la dumneavoastră. Chiar dacă pe moment sunteţi supărat, va veni imediat şi ceva bun, în compensaţie, care să echilibreze balanţa emoţională.

  Vărsător
Vă aflaţi într-un mediu numeros, în care lumea se simte bine, petrece, se distrează sau animă locul prin gălăgie şi bună dispoziţie. Fie că sunteţi cu prietenii sau cu colegii de muncă, vă bucuraţi de o atmosferă destinsă, plină de energie, care va ridica tuturor moralul. Nu vedeţi nimic rău în jurul dumneavoastră, ci reuşiţi să vă bucuraţi doar de lucrurile frumoase, calde, liniştite.

  Peşti
Vi s-au cam înecat corăbiile şi începeţi săptămâna puţin dezamăgit sau speriat de ceea ce urmează să se întâmple. Nimeni nu reuşeşte să vă abată gândul de la ceea ce vă îngrijorează atât de mult şi aveţi tendinţa de a turna gaz pe foc, agravând atmosfera sumbră a zilei. Dacă tot nu acceptaţi încurajări şi glume, mai bine v-aţi retrage într-un loc în care să vă plângeţi de milă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS