19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Sunteţi foarte precaut în chestiuni financiare. Chiar dacă aveţi o sumă consistentă la dispoziţie, nu aţi vrea să o folositi pentru a cumpăra obiecte scumpe. Vă preocupă doar strictul necesar, lucrurile practice absolut urgente, dar şi viitorul mai îndepărtat din punct de vedere material. Vă gândiţi la pensie, la un cont de economii, la afaceri şi investiţii pe termen lung, iar calculele dumneavoastră sunt foarte bine făcute.

Taur

Vă concentraţi în special asupra celor mai în vârstă: părinţi, bunici, unchi, fraţi mai mari, arătându-vă mult mai preocupat de soarta lor. Aţi putea trece pe la şcoală, pentru a vă informa de evoluţia copiiilor dumneavoastră, dacă sunt elevi, sau dacă studentul sunteţi chiar dumneavoastră, puteţi primi un sfat practic de la un profesor.

Gemeni

Este o zi cu mari oscilaţii de dispoziţie, treceţi de la tristeţe la bucurie şi de la râs la plâns într-o clipă. Ar fi bine să vă menţineţi un tonus ridicat pentru că numai optimismul poate rezolva impasul care vă ia pe nepregătite. Ceva nu merge aşa cum aţi dorit, dar veţi descoperi chiar şi în situaţiile negative o luminiţă de speranţă, care să contrabalanseze totul.

Rac

Aveţi nevoie de un sprijin de la colegi sau de la rude, dar nu găsiţi azi persoanele disponibile pentru a vă sări în ajutor. Ori au şi ele probleme şi nu se pot concentra la necazurile dumneavoastră, ori aspectele pe care le scoateţi în evidenţă le lasă reci. Nu trebuie să judecaţi indiferenţa lor ca fiind o dovadă de nepăsare faţă de dumneavoastră, ci trebuie să înţelegeţi că nu toţi sunt altruişti în orice moment.

Leu

Visele dumneavoastră sunt frumoase, dar uneori sunt greu de atins pentru că nici dumneavoastră nu aveţi încredere în capacitatea lor de materializare. Dacă nu vă propuneţi şi o strategie concretă de a ajunge la ceea ce visaţi, totul va rămâne doar o simplă utopie. Renunţaţi prea repede ori pentru că dezarmaţi la primul hop, ori pentru că în jurul dumneavoastră apar suficiente persoane care vă pun beţe în roate.

Fecioară

Proiectul la care vă aduceţi contribuţia este de lungă durată şi se clădeşte lent. Mai aveţi de muncit, nu glumă, dar sunteţi totuşi motivat să continuaţi, în ciuda lungilor aşteptări, convins că vă îndreptaţi spre rezultate excelente. Aveţi momente când vă cam lasă puterile şi vă scade interesul pentru ceea ce lucraţi, de aceea aşteptaţi de undeva un imbold, să vă dea energie.

Balanţă

O zi cam plictisitoare, în care vă concentraţi asupra unor probleme de serviciu pe care le ştiţi deja pe dinafară, rutina de zi cu zi. Şeful vrea de la dumneavoastră imposibilul, să terminaţi un proiect foarte repede, deşi ar fi nevoie de atenţie sporită şi de contribuţia mai multor persoane simultan. Va trebui să apelaţi la echipa de lucru, ca să puteţi duce sarcinile la capăt conform solicitărilor, dar cineva îşi va sacrifica propriile atribuţii de serviciu.

Scorpion

Ideile dumneavoastră sunt originale, îndrăzneţe şi practice. Dacă şi ceilalţi ar ţine cont de sfaturile pe care le împărţiţi cu prietenie în stânga şi-n dreapta, ar avea numai de câştigat. Sunteţi un bun lider de opinie în mediul în care vă aflaţi, deci toate informaţiile pe care le transmiteţi vor fi folosite cu succes de colegi şi colaboratori.

Săgetător

Nu vă puteţi concentra eficient la un plan anume, pentru că e mare agitaţie în jur, chiar dacă vă retrageţi într-un loc izolat pentru a studia sau pentru a lucra în linişte. Calmul nu vă ţine mult, pentru că imediat se vor ivi factori perturbatori: sună telefoane, vă treziţi cu musafiri nepoftiţi sau apare o piedică neprevăzută, ce vă distrage atenţia.

Capricorn

Treceţi printr-o criză periculoasă din cauza unor probleme apărute din senin. Pe moment sunteţi gata să vă lăsaţi doborât de atmosfera sumbră, cuprins de panică, de teamă, de gânduri negative, dar după ce veţi analiza puţin situaţia în intimitatea dumneavoastră, veţi descoperi că lucrurile nu meritau atâta supărare.

Vărsător

Nu vă înţelegeţi prea bine cu persoana iubită, nu mai sunteţi pe aceeaşi lungime de undă ca de obicei, pentru că au apărut diferenţe de opinie, absolut fireşti în orice cuplu. Fiecare ţine la părerea lui cu încăpăţânare şi ridică tonul fără motiv, dar lucrurile revin uşor la normal, pentru că dragostea contează mai mult decât banalele conflicte.

Peşti

Dacă plecaţi la drum, trebuie să vă aşteptaţi la momente tensionate şi zbuciumate din cauza persoanelor care vă apar în cale. Bateţi la uşa cuiva care refuză să răspundă la solicitări şi vă cheamă şi mâine. Nu ajungeţi la destinaţia propusă iniţial, ci apare o schimbare de direcţie în ultima clipă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS