15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Veţi avea ocazia să discutaţi serios despre anumite probleme care vă frământă. Încercaţi să vorbiţi mai calm şi să vă ascultaţi interlocutorul pentru a vă face mai bine înţeles. Astfel nu veţi avea probleme de comunicare.

Horoscopul săptămânii viitoare

Trebuie să spuneţi nu activităţilor noi care s-ar putea ivi luni sau marţi – nu pentru că nu sunteţi suficient de pregătit(ă) pentru ele, dar trebuie să vă concentraţi asupra priorităţilor dumneavoastră. Mijlocul săptămânii este un timp mult mai bun pentru a explora şi a intra în acţiune. Energia dumneavoastră pozitivă vă împinge spre direcţii bune acum.

Duminică, încercaţi să amânaţi afacerile cât mai mult.

Taur

Horoscop de weekend

Vi se oferă o oportunitate care vă va permite să vă atingeţi obiectivele ambiţioase pe care vi le-aţi fixat de mai mult timp. Reuşita vă face mai optimist. Chiar dacă locuiţi sub acelaşi acoperiş cu partenerul nu înseamnă că sunteţi apropiat de acesta. Este timpul să puneţi problemele la punct.

Horoscopul săptămânii viitoare

Sunteţi într-o dispoziţie foarte bună încă de la începutul săptămânii. Sunteţi dispus(ă) să vă asumaţi riscul de a începe un proiect care pare nerealizabil. Marţi sau miercuri nu lăsaţi pe nimeni să vă grăbească, deşi puteţi fi sigur(ă) că cineva va încerca asta. Weekendul este minunat şi plin de activităţi de distracţie. Totuşi, duminică ar trebui să vă odihniţi un pic.

Gemeni

Horoscopul de weekend

Treceţi printr-o perioadă în care se recomandă prudenţă. În loc să vă entuziasmaţi, aşteptaţi momentul favorabil, pentru că oportunităţile nu vor întârzia să apară. Veţi plănui şi viitorul împreună cu persoana iubită în timpul unei cine romantice.

Horoscopul săptămânii viitoare

Luni şi marţi, locul de muncă începe să vă consume mai multă energie decât de obicei, dar nu este foarte stresant. Redresaţi-vă şi s-ar putea să impresionaţi persoana potrivită. Tenacitatea dumneavoastră este un atu pentru şefi şi clienţi. Duminică va fi o zi aproape perfectă, în care nu ar trebui să fiţi apăsat(ă) de multe responsabilităţi.

Rac

Horoscop de weekend

Dacă aveţi ceva foarte important de făcut nu amânaţi, ci faceţi acest lucru imediat. Astfel veţi avea certitudinea că aţi făcut tot ce aţi putut pentru a rezolva problema. Există posibilitatea de a avea o întâlnire amoroasă interesantă cu o persoană mai în vârstă decât dumneavoastră.

Horoscopul săptămânii viitoare

Intuiţia dumneavoastră este foarte puternică la începutul acestei săptămâni. Aşa că fiţi atent(ă) la ceea ce vrea să vă spună şi acţionaţi rapid. De miercuri, lucrurile se liniştesc un pic pentru dumneavoastră, în timp ce alţii se agită ca nişte marionete. Prima parte a weekendului o dedicaţi lucrurilor domestice, de la plata facturilor la discuţii intense în familie.

Leu

Horoscop de weekend

Fiţi atent la tot ceea ce se discută în jurul dumneavoastră. Veţi primi informaţii preţioase, care vă vor fi utile pentru a duce la bun sfârşit un proiect de afaceri. Veţi fi capabil să concepeţi proiecte ambiţioase, ale căror rezultate nu se vor lăsa aşteptate. Asiguraţi-vă că aveţi la dispoziţie suficient timp pentru a respecta termenele-limită.

Horoscopul săptămânii viitoare

Deşi nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie la începutul săptămânii, aveţi o imaginaţie creativă care vă ajută să vedeţi lumea diferit.

Miercuri, cineva apare în viaţa dumneavoastră şi vă arată noi căi cu adevărat emoţionante şi intimidante. Problemele cu autorităţile vă ţin pe loc vineri şi sâmbătă, totuşi, daţi dovadă de calm şi totul decurge fără repercusiuni grave.

Fecioară

Horoscop de weekend

Lucrurile se vor schimba rapid în cursul acestui weekend. Fiţi atent, pentru că vă aflaţi într-o perioadă de tranziţie şi acest lucru poate avea repercusiuni asupra mediului familial sau a prietenilor. Reorganizaţi-vă priorităţile. Vacanţa s-a terminat, dar nu puteţi refuza o escapadă care vă va împlini pe plan afectiv.

Horoscopul săptămânii viitoare

Luni sau marţi refuzaţi orice lucru care implică o călătorie sau proiecte personale. Nu aveţi timp pentru asta deocamdată! Dacă cineva insistă, vă puteţi certa cu el pe la mijlocul săptămânii din cauza unei infuzii de energie care vă face să vă apăraţi interesele (şi pe oamenii la care ţineţi). De vineri, vă liniştiţi şi deveniţi mai comtemplativ(ă), vă cufundaţi într-o lectură sau o conversaţie profundă. Duminică, problemele de serviciu se ivesc în mintea dumneavoastră şi trebuie să le rezolvaţi în cel mai bun mod.

Balanţă

Horoscop de weekend

Dacă proiectele financiare se lovesc de un obstacol, vă veţi simţi, fără îndoială, dezgustat. Pentru ca acest lucru să nu dureze nu vă daţi bătut şi acţionaţi imediat. Problemele vin din străinătate, de la o filială sau un client şi trebuie să gestionaţi criza cu atenţie. Sentimentele persoanei iubite iau o turnură negativă.

Horoscopul săptămânii viitoare

Ochiul dumneavoastră format pentru frumos este un atu la începutul săptămânii, când cineva vă solicită ajutorul. Vineri şi sâmbătă trebuie să faceţi apel la judecata obiectivă – vi se pare dificil după ce aţi auzit ambele părţi vorbind. Duminică sunteţi plin(ă) de energie care vă ajută să rezolvaţi lucrurile aşa cum trebuie.

Scorpion

Horoscop de weekend

Trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte o problemă personală care vă intrigă. Sunteţi încăpăţânat şi ar fi bine să nu vă avântaţi orbeşte într-o poveste de dragoste cu o persoană aproape necunoscută. Nu bruscaţi lucrurile dacă vreţi să aveţi rezultate. În ceea ce priveşte sănătatea, stresul acumulat peste săptămână poate avea repercusiuni asupra organelor interne.

Horoscopul săptămânii viitoare

Încă de la începutul săptămânii, începeţi să vedeţi noi posibilităţi legate de o situaţie veche, iar imaginaţia vă împinge spre noi direcţii îndrăzneţe. Totul pare că se aranjează pentru dumneavoastră, atâta timp cât luaţi iniţiativă. Aveţi grijă la o focalizare prea intensă, vineri sau sâmbătă. Nu vreţi să neglijaţi anumite părţi ale vieţii dumneavoastră în timp ce vă urmăriţi visele! Duminică relaxaţi-vă cu activitaţi liniştitoare.

Săgetător

Horoscop de weekend

Aveţi şansa de a găsi timp pentru a vă ocupa de chestiuni practice pe care le-aţi lăsat deoparte de mai multă vreme. Aveţi multe lucruri de făcut şi trebuie să începeţi să le rezolvaţi imediat dacă nu vreţi să aveţi parte de întârzieri. Familia nu pare însă încântată de acest lucru. În cuplu pot apărea unele discuţii.

Horoscopul săptămânii viitoare

Luni auziţi sau vedeţi ceva ce vă răsună în minte – şi vă aduce aminte despre o situaţie problematică din viaţa dumneavoastră. Vreţi să vă gândiţi la acest lucru o perioadă şi să vedeţi ce lecţii puteţi învăţa. Viaţa dumneavoastră sentimentală se îmbunătăţeşte pe la mijlocul săptămânii chiar mai mult decât v-aţi gândit vreodată! Vineri vă simţiţi motivat(ă) să ajutaţi prin casă sau în comunitate, iar acest spirit este recompensat din plin. Duminică, încercaţi să nu lăsaţi familia să vă scoată din minţi.

Capricorn

Horoscop de weekend

Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta pe plan financiar. Proiectele de lucru se multiplică, dar sunteţi cunoscut pentru eficacitatea dumneavoastră şi veţi putea să vă organizaţi pentru a le rezolva. În relaţia de cuplu, sunteţi mai degrabă pasional decât atent, iar persoana iubită s-ar putea simţi lezată. Evitaţi viteza la volan, mai ales dacă sunteţi obosit. Încercaţi mai degrabă să profitaţi de aceste zile libere pentru a vă reîncărca bateriile.

Horoscopul săptămânii viitoare

Puterea dumneavoastră intuitivă este copleşitoare luni şi marţi, dar fiţi sigur(ă) că o ascultaţi! Încercaţi să spuneţi ceva foarte important. Dacă aflaţi nişte veşti proaste pe la mijlocul săptămânii, nu vă lăsaţi învins(ă). Perseverenţa dumneavoastră vă garantează cel mai bun rezultat. De vineri, meritaţi o pauză, iar energia dumneavoastră pozitivă vă permite să vă bucuraţi la maximum de acest timp. Duminică, aveţi grijă la oameni care nu iau lucrurile în serios.

Vărsător

Horoscop de weekend

Acest sfârşit de săptămână este unul plin de oportunităţi interesante, dar asta înseamnă că nu veţi avea prea mult timp pentru a vă ocupa de dumneavoastră. O întâlnire pe care aţi avut-o în cursul săptămânii ar putea însemna primul pas într-o relaţie sentimentală interesantă. O ieşire la cină vă va elucida misterul.

Horoscopul săptămânii viitoare

Latura dumneavoastră spirituală se face simţită încă de la începutul săptămânii – aţi face bine să o ascultaţi cu atenţie. Este foarte multă agitaţie în jurul dumneavoastră, dar găsiţi o cale liniştită de a vă continua viaţa. De miercuri veţi fi surprins(ă) de rezultate, mulţumită integrării dumneavoastră rapide în orice situaţie nouă. Energia dumneavoastră creativă începe să crească duminică.

Peşti

Horoscop de weekend

Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşiţi să rezolvaţi unele probleme ale casei. Inspiraţia şi claritatea în gândire vă ajută să le daţi sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi. Este favorizată comunicarea cu prietenii şi cu membrii familiei. Faceţi-vă timp pentru a vă relaxa, pentru a trece cu bine peste această săptămână.

Horoscopul săptămânii viitoare

În primele zile ale săptămânii trebuie să vă folosiţi energia la toate proiectele care vă solicită – sau să o rezervaţi pentru mai târziu şi să vă bucuraţi de fiecare zi care vine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS