12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Aveţi tendinţa de a fi suspicios şi de a întinde prea mult coarda, în condiţiile în care nu sunteţi suficient de flexibil pentru a amortiza tensiunile. Există un risc de conflict sau o ruptură în partea a doua a zilei.

 Taur
Viaţa amoroasă ia o alură retrasă, secretă. Fantezia erotică va căpăta proporţii, creşte nevoia de a vă abandona plăcerii şi se poate să apară tentaţia de a vă implica într-o aventură discutabilă.

 Gemeni
O întâlnire semnificativă, un angajament, o strategie menită să cimenteze relaţia. Aveţi perspective optimiste astăzi! Vă simţiţi încrezător şi puternic. Nu exageraţi, totuşi!

 Rac
În anumite cazuri, puteţi concluziona brusc că a venit vremea pirostriilor. Aveţi un mare succes datorită farmecului, talentului şi relaţiilor sociale. Pentru unii însă ar putea exista doar o percepţie „fizică“ a iubirii.
 Leu
Interpretarea greşită a unor cuvinte sau gesturi ale dumneavoastră de un coleg vă poate crea mari necazuri astăzi, dar situaţia se va clarifica zilele viitoare, când lucrurile îşi vor relua cursul normal. În familie aveţi parte de un mediu plin de căldură şi siguranţă, de înţelegere şi dragoste.

 Fecioară
Sunteţi creativ şi ingenios, iar ideile dumneavoastră originale vă cresc prestigiul şi vă aduc mai mulţi bani. Nu este exclus să apară unele schimbări sau înnoiri la locul de muncă, menite în special să amelioreze condiţiile de lucru.

 Balanţă
Conversaţiile, corespondenţa, plimbările sau excursiile de scurtă durată construiesc un cadru pălcut pentru exprimarea emoţiilor, un prilej de apropiere. Profitaţi astăzi la maximum de acest lucru.

 Scorpion
Vă merge bine alături de partener, vă distraţi şi faceţi proiecte entuziaste de viitor. Noutăţi, surprize, excentricităţi delicioase.

 Săgetător
Cu cât vă mişcaţi mai mult, cu cât ieşiţi mai des şi cunoaşteţi mai mulţi oameni, cu cât comunicaţi mai liber şi mai natural, cu atât vă cresc şansele astăzi. Nu refuzaţi întrevederile pe care vi le-a programat şeful.

 Capricorn
Sunteţi răbdător şi eficient. Pe lângă toate acestea, mai aveţi şi noroc. Se pare că vi se pregăteşte terenul pentru o schimbare în bine sau vi se creează împrejurări neaşteptate, care v-ar putea propulsa în faţă.

 Vărsător
Vreţi să începeţi ceva nou? Plănuiţi să daţi un recital profesional, care să lase audienţa mută de admiraţie? Nu vă va reuşi prea grozav astăzi. Ar fi bine să vă repliaţi şi să aşteptaţi zile mai bune.

 Peşti
Simţiţi adrenalina şi nu vă interesează urmările, care pot fi cam zbuciumate! Puteţi ajunge cu uşurinţă într-o situaţie controversată la serviciu şi nu vă veţi reveni prea curând.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU