29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari. Vă faceţi planuri pentru toată săptămâna, luând în considerare fiecare membru al familiei. Spre seară faceţi o vizită unor prieteni care vă vor propune o afacere.

 Taur
În plan profesional, veţi avea ceva de lucru, dar acest fapt nu vă va deranja, mai ales că meritele vă vor fi recunoscute. Colaborarea cu colegii funcţionează bine, ceea ce vă este de mare ajutor.

 Gemeni
Sunteţi îndrăgostit. Sau cel puţin aşa vă comportaţi. Sunteţi cu capul în nori, iar din acest motiv nu se poate pune preţ pe cuvântul dumneavoastră. Spre seară, partenerul de viaţă vă va face o surpriză.
 
 Rac
Vă treziţi cu chef de ceartă. Începeţi cu partenerul de viaţă şi terminaţi cu şeful. Vă recomandăm să amânaţi vizitele pe care trebuia să le faceţi astăzi pentru că ghinionul se ţine scai de dumneavoastră.

 Leu
Mai uşor cu cheltuielile. Aveţi tendinţa să cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi. Veţi primi un telefon de la un prieten din străinătate, care vă va da o veste bună şi vă va face să fiţi optimist.

 Fecioară
Pentru dumneavoastră, ziua de astăzi reprezintă începutul unei noi vieţi. Chiar dacă v-aţi schimbat serviciul sau aţi câştigat la loto, sunteţi fericit şi nu mai conteniţi să daţi telefoane pentru a vă anunţa toţi prietenii de reuşita dumneavoastră.

 Balanţă
Vă gândiţi serios că aveţi nevoie de o schimbare în viaţa dumneavoastră şi din acest motiv doriţi să vă schimbaţi locul de muncă. Nu vă grăbiţi însă. O decizie de acest gen trebuie gândită îndelung.

 Scorpion
Aveţi parte de discuţii în familie pe fondul banilor. Cheltuiţi fără măsură, iar acest lucru vă este reclamat de cei apropiaţi.

 Săgetător
Relaxarea este cuvântul de ordine astăzi. Chiar dacă aveţi multe de rezolvat, încercaţi să găsiţi timp şi pentru relaxare. Spre seară veţi avea o discuţie în contradictoriu cu un prieten.

 Capricorn
Sunteţi energic, iar acest lucru reprezintă un dezavantaj pentru dumneavoastră, căci la serviciu toată munca este plasată pe umerii dumneavoastră.

 Vărsător
Fiţi prudent; uneori prietenii nu sunt aşa cum par. În ceea ce priveşte secretele, încercaţi să le spuneţi numai persoanelor de maximă încredere. Pe plan sentimental, numai de bine. O propunere din partea partenerului de viaţă vă va da peste cap întreaga zi.

 Peşti
O ceartă cu partenerul de viaţă vă indispune pentru toată ziua. Nu mai aveţi chef de nimic, iar acest lucru este observat de şeful dumneavoastră, care vă va avertiza că randamentul dumneavoastră în cadrul firmei este foarte scăzut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS