25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Simţiţi nevoia de o schimbare şi ar fi bine să vă canalizaţi eforturile în direcţia în care credeţi că vor avea cel mai mare efect. Dacă nu aveţi un partener, vă puteţi aştepta să vă apară în cale. În familie, armonia este deplină şi lucrurile evoluează normal.

 Taur
Dacă nu sunteţi mulţumiţi de situaţia actuală şi nu vă convine cum evoluează lucrurile, este bine să vă exprimaţi nemulţumirile şi să încercaţi să reparaţi ceea ce nu merge bine. Este momentul să vă împliniţi dorinţele şi să aveţi ceea ce visaţi. Cineva vă atrage în mod deosebit.

 Gemeni
Vă gândiţi din ce în ce mai mult la noi modalităţi de rotunjire a bugetului, dar nu prea ştiţi cum să o faceţi. Încercaţi să vă consultaţi cu prietenii şi problema s-ar putea rezolva. Lucrul în echipă şi persoanele importante pe care le puteţi cunoaşte vă vor schimba norocul.
 
 Rac
Sunteţi preocupaţi să trăiţi viaţa la cotele cele mai înalte şi vă interesează atât relaţiile sociale, cât şi cele culturale. La serviciu, ezitaţi însă în a alege o direcţie diferită de cea pe care aţi mers până acum sau să vă asumaţi noi sarcini şi proiecte.

 Leu
Este posibil să primiţi reproşuri din partea familiei, deoarece nu acordaţi destulă atenţie problemelor care apar, dar se pare că nu prea vă pasă. Puteţi fi criticaţi sau bârfiţi de anturaj, iar starea de sănătate poate lăsa de dorit. Încercaţi să puneţi la punct comunicarea.

 Fecioară
Talentele native pe care le deţineţi vă ajută să fiţi la înălţime şi să rezolvaţi fără mari eforturi orice problemă. Sunteţi apreciaţi în anturaj, iar partenerii de afaceri sau colegii vă aduc noroc. Este o perioadă bună pentru încheierea unor afaceri sau pentru jocuri de noroc.

 Balanţă
Deoarece primiţi critici virulente din partea partenerului din cauza modului superficial în care priviţi relaţia de cuplu, pot să apară dificultăţi de comunicare sau chiar confruntări verbale. Implicaţi-vă mai mult în relaţia pe care o aveţi.

 Scorpion
Se pare că aţi reuşit să vă faceţi în ultima perioadă noi relaţii profitabile, din care puteţi avea mici avantaje profesionale. Dacă vi se face o propunere interesantă, va trebui să examinaţi totul în detaliu înainte de a vă angaja eforturile şi energia. Atenţie la problemele nervoase.

 Săgetător
Deoarece banii se pare că nu vă ajung din cauza cheltuielilor pe care le-aţi făcut în ultima perioadă, vă gândiţi să găsiţi noi căi de câştig. Este o perioadă bună, în care puteţi întâlni persoane care să vă ajute. Nu faceţi abuzuri alimentare.

 Capricorn
Familia vă apreciază din ce în ce mai mult şi primiţi respectul pe care vi-l doriţi. Este bine să o ţineţi tot aşa şi veţi reuşi să obţineţi chiar mai mult decât credeaţi. Planificaţi-vă un sfârşit de săptămână cu persoana iubită, puteţi avea parte de clipe de neuitat.

 Vărsător
Aveţi tendinţe de dominare în cuplu, iar partenerul se simte dat la o parte şi folosit. Trebuie să rezolvaţi această problemă, amplificându-vă receptivitatea faţă de nevoile lui. Vă gândiţi destul de mult la cheltuielile obligatorii pe care trebuie să le faceţi.

 Peşti
Vă doriţi să aveţi mai mulţi bani, dar nu prea aveţi idee cum să-i faceţi. Puteţi primi o veste de la cineva aflat la mare depărtare sau chiar în străinătate, care vă va face mai optimişti şi vă poate da o idee de rezolvare a problemelor care vă preocupă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS