19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Linişte, plăcere, tandreţe. Atmosfera de acasă devine mai stabilă, revin la normalitate o mulţime de probleme care v-au preocupat până acum. Cheltuielile sunt îndreptate în special spre confortul casnic, deci ar fi un moment bun pentru a vă cumpăra o locuinţă, sau pentru renovări, redecorări.

 Taur
Obstacole, refuzuri, ambiţie. Contactul cu instituţiile sau cu autorităţile nu este profitabil, ci trebuie să luptaţi din greu pentru a obţine răspunsurile de care aveţi nevoie.

 Gemeni
Aşteptare, stagnare, impas. Simţiţi că lucrurile nu mai înaintează ca până acum, ci sunteţi nevoit să aşteptaţi condiţii mai bune. Amânaţi unele decizii sau schimbări din viaţa dumneavoastră sau nu mai puteţi pleca într-o călătorie programată. Lipseşte ceva pentru a porni chiar acum spre o anumită ţintă.

 Rac
Speranţe, perspective, bucurii. Veştile bune anunţă schimbări benefice pentru perioada următoare şi abia aşteptaţi ca proiectele acum schiţate să devină mai repede realitate. Sunteţi o prezenţă tonică, pusă pe şotii, dar şi puţin cam neatent, cu capul în nori. Aţi putea face gafe cu efect pe termen lung.

 Leu
Decizii, concentrare, muncă. Aveţi multe de făcut, nici nu ştiţi cui să daţi prioritate: iubirii sau carierei? Va fi greu să păstraţi un echilibru între ele. Munciţi mult, dar cu plăcere pe mai multe planuri care vor aduce, în viitor, schimbări pozitive. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii rapide, ci analizaţi bine înainte.

 Fecioară
Calm, relaţii, bucurii. Pentru că nu aveţi probleme care să vă preocupe, vă puteţi apleca asupra acelor lucruri care vă fac plăcere. Contactul cu lumea vă oferă numai motive de bucurie. Apar ocazii bune, dar vă prind pe picior greşit şi nu ştiţi să le valorificaţi la timp. Profitaţi, că nu le veţi primi şi a doua oară!

 Balanţă
Stabilitate, fidelitate, încredere. Viaţa de cuplu este liniştită, cu angajamente solide. Au loc împăcări mult aşteptate sau primiţi dovezi de dragoste, deşi există şi un oarecare interes. Faceţi planuri de viitor cu partenerul şi tot ce vă puneţi în minte merge strună.

 Scorpion
Conflicte, rupturi, efort. Apar neînţelegeri la serviciu ori din cauza rivalităţilor între colegi, ori pentru că apare un ţel măreţ pentru care sunteţi gata să luptaţi. Cineva vă tot pune beţe în roate şi consumaţi multă energie pentru a înlătura obstacolele. Obţineţi totul numai prin luptă şi voinţă!

 Săgetător
Emotivitate, teamă, suspiciune. Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră în cuplu, ori fugiţi de sexul opus, pentru că nu aveţi încredere în calităţile dumneavoastră, ori partenerul se comportă ostil, ceea ce ridică semne de întrebare. Insatisfacţiile sunt legate de iubire, pentru că nu-l aveţi pe cel drag cu adevărat aproape.

 Capricorn
Perspective, ambiţii, reuşită. Ceea ce vă puneţi în plan iese mai bine decât speraţi. Încrederea în forţele proprii, gândirea pozitivă şi îndrăzneala de a visa sunt cheia succesului în tot ce vă propuneţi.

 Vărsător
Prudenţă, atenţie, spor. Sunteţi în faţa unei decizii dificile, dar care deschide perspective incitante de viitor. Nu trebuie să vă grăbiţi, ci judecaţi totul la rece, detaşat de atracţia noului. Nu daţi un răspuns imediat, pentru că aţi putea pierde din vedere detalii importante sau aţi putea greşi.

 Peşti
Efort, satisfacţii, rezultate. Munciţi mult, dar cu folos, pentru că ajungeţi la ceea ce aţi dorit. Sunteţi apreciat la justa valoare, dar nimic nu contează mai mult acum decât să simţiţi dumneavoastră acea împăcare în suflet că aţi făcut ce era mai bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS