19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Parcă toate stau pe loc astăzi, oricât v-aţi strădui să luptaţi cu obstacolele, şi totul stagnează enervant de mult. Poate starea dumneavoastră psihică sau fizică nu este la înălţime, de aceea nu daţi randament în ce vă propuneţi.

Taur

Sunteţi trist, pentru că nu prea vă ies treburile aşa cum visaţi. Eşecul depinde de felul în care vă implicaţi în rezolvarea acestor acţiuni, deoarece sunteţi lipsit de chef şi priviţi totul negativist, spunând din prima „nu pot“ sau „nu vreau“. Dacă nu contribuiţi efectiv, nu puteţi avea pretenţia să ajungeţi la rezultatele dorite.

Gemeni

Din cauza impulsivităţii sau a grabei, faceţi astăzi un gest nepotrivit care va răni pe cineva drag. Va fi dezamăgit, trist şi va aştepta scuze de la dumneavoastră, dar orgoliul nu vă permite să recunoaşteţi că aţi greşit. Dimpotrivă, turnaţi gaz şi mai mult pe foc, ducând o banală neînţelegere la un motiv de ceartă.

Rac

Nu sunteţi tratat corect de cineva din anturaj, care vă judecă aspru, aruncă acuze pe care nu le meritaţi sau aşteaptă să daţi ceva ce nu puteţi oferi, oricât v-aţi strădui să-i fiţi pe plac. Nu primiţi ceea ce vi se cuvine, deci aveţi motive de dezamăgire, în care v-aţi putea considera trădat, persecutat, ca şi cum altul primeşte ceea ce, de fapt, vi s-ar cuveni dumneavoastră.

Leu

Viitorul se deschide în lumini foarte clare în faţa dumneavoastră, ca şi cum aţi scăpat de o stare de incertitudine care v-a ţinut, o perioadă, captiv. Totul se clarifică acum, ştiţi mult mai precis încotro vă îndreptaţi şi ce urmează să se întâmple, tocmai de aceea vă implicaţi mult mai sigur pe dumneavoastră pentru a ajunge la ceea ce se prefigurează la orizont.

Fecioară

Investiţi mult în liniştea dumneavoastră casnică, fie că e vorba de grija pe care o arătaţi celor dragi, fie de achiziţii pentru confortul domestic. A sosit timpul să cumpăraţi ceva pentru casă şi discutaţi cu ceilalţi membri ai familiei despre oportunitatea acestor achiziţii.

Balanţă

Intraţi în contact cu multe persoane, cu vecini sau cunoştinţe, deci toată ziua pare să fie un iureş din punct de vedere relaţional. Aflaţi o mulţime de lucruri noi, banale, dar care vă satisfac nevoia de comunicare la maximum. Printre cei care vă apar azi în cale se poate ivi şi un potenţial colaborator sau partener de afaceri, deci nu refuzaţi să discutaţi despre bani sau muncă.

Scorpion

Un eveniment de zile mari vă oferă un puternic sentiment de fericire, de satisfacţie deplină, ca şi cum atingeţi un apogeu al acţiunilor începute. Cunoaşteţi pe cineva care vă atrage atenţia în mod special – eventual e vorba de dragoste la prima vedere – luaţi o decizie ce vă poate schimba viaţa sau trăiţi un moment de glorie, ca şi cum un mare vis se împlineşte acum.

Săgetător

Sunteţi plin de viaţă, cu idei noi, de care vor beneficia cei care vă stau alături: familia, colegii, prietenii. Ceea ce începeţi azi poate fi de bun augur, pentru că deschide perspective promiţătoare pentru viitor. Practic, priviţi spre ziua de mâine cu mai mult optimism, pentru că aveţi garanţia că toţi cei dragi vă susţin orice ar fi.

Capricorn

Este o zi în care se pune mai mult accent pe cooperare, compasiune, sprijin moral. Un cunoscut trece prin momente dificile, iar empatia celorlalţi este foarte importantă ca acesta să-şi recapete optimismul. Jucaţi un rol activ în susţinerea acestuia, deoarece are nevoie ca o persoană dragă să-i redea speranţa sau să-i ofere garanţia că, orice ar fi, cineva îi este aproape la greu.

Vărsător

Starea dumneavoastră interioară este extrem de zbuciumată, ca şi cum vă copleşesc nişte emoţii intense înaintea unui eveniment deosebit. Este trac, este nesiguranţă, este teamă, depinde de ceea ce urmează să se întâmple, dar vă este greu să ţineţi sub control toate aceste trăiri extreme.

Peşti

O chestiune financiară din trecut revine acum în actualitate. Poate a sosit vremea să intraţi în posesia unei sume de bani de mult promise şi care a tot întârziat să apară sau este vremea achitării unor vechi datorii. Aruncaţi o privire înapoi să vedeţi ce restanţe aveţi – băneşti sau nu – pentru că azi este un moment bun în care unele chestiuni concrete îşi pot găsi, finalmente, echilibrul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS