25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Nervii unora vă blochează orice iniţiativă. Practic, renunţaţi să mai luptaţi pentru un anumit scop când vedeţi cât de dur vă atacă unii şi cât de aspru vă judecă. Va fi greu să-i convingeţi pe inamicii dumneavoastră că aveţi dreptate, de aceea preferaţi să tăceţi şi să staţi în banca dumneavoastră decât să tensionaţi inutil discuţia. Dar vă doare felul cum sunteţi tratat…

 Taur
Munciţi cu spor, mai ales că aveţi ocazia de a vă afirma, de a demonstra – în faţa şefilor – cât de priceput sunteţi. Este momentul dumneavoastră de glorie; ori ajungeţi la apogeul unei activităţi la care aţi contribuit, ori sunteţi apreciat public pentru tot ce aţi realizat. Rezultatele eforturilor dumneavoastră sunt promiţătoare şi aveţi motiv de mândrie pentru succesul la care aţi ajuns prin forţe proprii.

 Gemeni
Vă atrag afacerile, deci aţi putea fi mult mai preocupat de eventuale investiţii sau de parteneriate din care – mai devreme sau mai târziu – ar putea apărea roade financiare pe placul dumneavoastră. E cale lungă până acolo, dar sunteţi convins că ideile dumneavoastră sunt rentabile. Aveţi ocazia de a semna un contract, de a discuta despre câştiguri sau doar de a ieşi la cumpărături pentru a lua ceva de care aveţi nevoie, dar tot o afacere bună se cheamă.
 
 Rac
Aveţi parte de reuşită la locul de muncă, pentru că aveţi încredere în ceea ce faceţi şi faceţi echipă bună cu un colaborator care are o influenţă pozitivă asupra dumneavoastră. Vă încurajează, vă stimulează sau vă inspiră, din relaţia cu acesta ajungând uşor la succes. Poate fi momentul dumneavoastră de afirmare prin ceea ce faceţi, ca atare ieşiţi în faţă şi demonstraţi lumii că sunteţi cel mai bun.

 Leu
Aveţi impresia că nu sunteţi plătit aşa cum meritaţi, că sunteţi defavorizat sau că altul primeşte ceea ce vi se cuvine. Poate nu e vorba numai de bani, ci şi de reputaţia dumneavoastră, de imaginea creată în societate, care vă sunt cumva ştirbite de critici nemeritate sau bârfe. Cineva vă poate denigra pe nedrept în faţa altora, ceea ce vă deranjează pe moment, dar treceţi cu vederea, dând dovadă de toleranţă.

 Fecioară
Este o zi banală, dar în care cel mai important aspect este comunicarea cu cei din jur. Nu se poate vorbi de discuţii ieşite din comun, nici de întâlniri semnificative, ci sunt relaţii cotidiene, cu care sunteţi obişnuit, dar care vă consumă toată ziua. Vă vedeţi cu atât de multă lume, persoane din mai multe planuri ale vieţii dumneavoastră, încât nici nu mai ştiţi ce şi cu cine aţi discutat. Şi telefoanele sună încontinuu!

 Balanţă
Nu staţi prea bine cu banii şi, chiar dacă aveţi azi ocazia de a intra în posesia unei sume, nu este deloc la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Aţi putea avea multe datorii în atenţia dumneavoastră sau multe plăţi de făcut, iar sumele de care dispuneţi nu sunt încurajatoare, de aceea trebuie să fiţi prudent în orice decizie cu impact financiar. Încercaţi să nu împrumutaţi de la nimeni sau să nu daţi altuia din puţinul pe care-l aveţi.

 Scorpion
Trebuie să luptaţi împotriva emoţiilor negative, a fricii, a inhibiţiilor, pentru că vă dă târcoale o stare de depresie. Ceva nu a mers bine în ultima perioadă în viaţa dumneavoastră şi a lăsat urme profunde în plan psihic, iar acum nu ştiţi cum să reveniţi la normal. Se poate depăşi starea, dacă găsiţi alte preocupări asupra cărora să vă concentraţi atenţia. Nu săpaţi inutil după toate defectele.

 Săgetător
Ceea ce decideţi azi va avea efect pe termen lung, poate chiar pentru tot anul viitor, de aceea trebuie să fiţi foarte atent ce alegeţi. Probabil aţi analizat situaţia până acum în cele mai mici amănunte, ca atare ştiţi încotro e cel mai bine să porniţi. Aţi putea primi o veste foarte bună ce vă poate modifica evoluţia unor proiecte sau plecaţi la drum.

 Capricorn
O persoană mai în vârstă are nevoie de ajutorul dumneavoastră şi sunteţi acolo pentru a-l oferi cu inima deschisă. Fie că e vorba de părinţii care vă solicită bani sau de o rudă care apelează la serviciile dumneavoastră, trebuie să vă dedicaţi acestora înainte de toate. Poate şi dumneavoastră trebuie să bateţi azi la uşa unui specialist cu experienţă         într-un anumit domeniu pentru a-i cere un sfat sau o rezolvare oficială.

 Vărsător
Vă îndoiţi că visele dumneavoastră pot fi atinse şi începeţi să le luaţi la bani mărunţi. Cineva vă influenţează părerile şi vă atrage atenţia că tot ceea ce vi se pare perfect nu este chiar aşa, ci poate avea şi alt unghi de interpretare.

 Peşti
Intraţi în conflict cu autorităţile, indiferent cine reprezintă poziţia supremă în afacerile dumneavoastră. Fie că e vorba de un şef, de un poliţist, de un părinte, nu sunteţi de acord cu ei şi vă luptaţi pentru a avea ultimul cuvânt, dar celălalt este învestit cu o anume putere cu care vă poate imediat îngenunchea. Nu vă lăsaţi intimidat de superioritatea cu care vă tratează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS