21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Multe probleme de la serviciu revin la normal datorită intervenţiei dumneavoastră, ca atare jucaţi un rol-cheie în soluţionarea sarcinilor profesionale. Aveţi idei îndrăzneţe şi nu vă daţi înapoi de la nici o provocare, ceea ce vă asigură succesul.

Taur

Atmosfera din jurul dumneavoastră este animată, plină de viaţă, intraţi în contact cu persoane dinamice, a căror prezenţă vă stimulează. Vă întâlniţi cu un colaborator care vă expune o problemă ce vă atrage şi aţi dori să vă alăturaţi şi dumneavoastră planurilor sale.

Gemeni

O veste excelentă animă atmosfera în cuplu sau în familie, de parcă luaţi o decizie importantă de care vor beneficia toţi cei dragi sau unul din membrii familiei trece printr-un eveniment fericit şi îi sunteţi alături.

Rac

Nu vă puteţi elibera de o obsesie din trecut, de o amintire urâtă sau de o greşeală comisă cândva, pe care nu ştiţi cum să o mai ascundeţi sau să o reparaţi. Se întâmplă mereu să revină în actualitate şi vă urmăreşte ca o fantomă.

Leu

Viitorul vă încântă şi vă creează o stare de entuziasm contagios. Se vede pe chipul dumneavoastră cât de agitat sunteţi, cât de entuziasmat de cele ce urmează să se întâmple şi nerăbdarea creşte. Cu atitudinea dumneavoastră optimistă, ridicaţi moralul celor din jur.

Fecioară

Vă păstraţi calmul în orice situaţie, devenind un exemplu de seriozitate pe oriunde treceţi. Lumea se poate baza pe sfaturile dumneavoastră bine documentate, raţionale, lipsite de orice urmă de sensibilitate, ca atare puteţi juca rolul perfect al judecătorului imparţial.

Balanţă

Trebuie să plecaţi la drum pentru rezolvarea unor chestiuni legale, profesionale. Poate daţi un examen în altă localitate sau participaţi la o conferinţă sau orice manifestare publică în care mai aveţi ceva de învăţat sau de transmis lumii.

Scorpion

Ceea ce ar fi trebuit să fie un sprijin din partea unui coleg se dovedeşte o piedică. Cineva a intervenit în planurile dumneavoastră cu intenţia de a vă fi de folos, însă lucrurile ies invers decât şi-ar fi dorit, iar acum trebuie să vă opriţi din drum pentru a repara ceea ce a făcut acesta.

Săgetător

Ziua este un obstacol în planurile dumneavoastră. Apar amânări, piedici, refuzuri şi, când vedeţi că toate merg de-a-ndoaselea, vă îndoiţi că veţi putea duce ceva la capăt.

Capricorn

Rutina şi comoditatea scad dorinţa dumneavoastră de acţiune, pentru că vedeţi că, oricât v-aţi implica, rezultatele sunt, totuşi, mediocre. Vă lipseşte motivaţia, cheful de a face ceva nou şi interesant şi pierdeţi timpul sau energia pe lucruri mărunte.

Vărsător

Prezenţa unei persoane cu oarecare influenţă asupra dumneavoastră vă reduce la tăcere. Sunteţi timid, retras, poate chiar speriat de autoritatea şi personalitatea acesteia, preferând să nu prea ieşiţi în evidenţă.

Peşti

Se anunţă vremuri mai bune din punct de vedere financiar, fie semnaţi un contract de succes, fie luaţi nişte decizii excelente privind bugetul dumneavoastră. Dacă faceţi acum un credit pe câţiva ani sau cumpăraţi un obiect în rate, afacerea se va dovedi foarte bună. Sunteţi mai preocupat de viitorul financiar îndepărtat decât de prezent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS