14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Este o zi cu extreme greu de ţinut sub control, în care lucrurile pot lua turnuri diametral opuse. Ori e motiv de imensă fericire, ori, dimpotrivă, apare un mare ghinion, depinde doar de felul cum vă implicaţi în ocaziile care vi se oferă.

 Taur
O zi calmă, în care vă puteţi permite să leneviţi puţin, să staţi acasă şi să visaţi sau să ieşiţi în oraş cu amicii pentru a vă distra. Nu apare nimic ieşit din comun, dar chiar şi banalităţile acestei zile vă sunt pe plac, pentru că vă oferă cadrul ideal pentru a face planuri de viitor, pentru a vă imagina o mulţime de lucruri noi.

 Gemeni
Jucaţi rolul de lider într-un grup de persoane care sunt cam comode, preferă să lenevească pe acasă decât să vă urmeze în escapadele propuse de dumneavoastră. Sunteţi plin de energie, dornic de mişcare şi de noutate, dar nu vă bucuraţi de o companie la fel de entuziastă, fiind vorba ori de persoane obosite la final de săptămână, ori de prieteni în vârstă, care nu au chef de nimic astăzi. Insistaţi totuşi!
 
 Rac
Nu prea aveţi energie pentru a vă bucura de mişcare, de natură, de plimbări, parcă aţi fi consemnat la domiciliu. Ori sănătatea vă joacă feste şi vă obligă să staţi mai mult pe acasă, ori aveţi nişte treburi urgente de rezolvat şi trebuie să lăsaţi orice altă preocupare deoparte pentru a le da prioritate.

 Leu
Nimic nu vă încântă mai mult decât să primiţi din partea persoanei iubite gesturi de maximă afecţiune. Când aveţi garanţii şi dovezi clare că sunteţi personajul central din viaţa partenerului, sunteţi în stare de orice, puternic motivat de iubire.

 Fecioară
Aţi făcut exces de energie zilele trecute, iar acum aţi cam rămas fără, de aceea nu ar trebui să trageţi de dumneavoastră la nesfârşit, pentru că aveţi totuşi o limită. Dacă nu acordaţi atenţie stării fizice şi mentale, la final de săptămână, nu faceţi decât să vă extenuaţi, ceea ce va lăsa urme profunde în organism. Fiind obosit şi agitat, orice mic afront vă irită.

 Balanţă
Se simte o schimbare radicală de atitudine în grupul din care faceţi parte. Ori dispare brusc un membru al echipei – pe care v-aţi bazat o perioadă, ori decideţi că ar fi timpul să vă luaţi dumneavoastră rămas bun de la colaboratori, cu scopul de a porni în altă direcţie, poate alături de alt colectiv.

 Scorpion
Sunteţi plin de avânt, dornic de acţiune, numai că nu sunteţi susţinut în iniţiativele proprii. Apar în cale tot felul de persoane care se opun ideilor dumneavoastră, vă pun beţe în roate, contrazic, comentează, refuză, dar nu vă veţi lăsa învins de obstacole.

 Săgetător
Nu vă puteţi concentra la nimic serios astăzi, dar nici n-ar trebui. Este week-end, deci nu e cazul să rămâneţi obsedat de problemele nerezolvate în ultimele zile. Cea mai bună soluţie de a face din această zi o reuşită ar fi să lăsaţi orice activitate deoparte şi să ieşiţi din casă.

 Capricorn
De unde nici nu vă aşteptaţi, apare azi marele noroc în calea dumneavoastră. E posibil să vină atât de brusc, încât nici să nu vă daţi seama ce mare şansă vi se oferă. Aproape că nu ştiţi ce să faceţi cu asemenea baftă! Profitaţi imediat de ocazie, deoarece e unică.

 Vărsător
Sunteţi presat de termene- limită să ajungeţi mai repede la finalul unei activităţi. Se cam apropie momentul decisiv şi nu mai ştiţi cum să vă organizaţi şi, pentru că nu vă vedeţi capul de atâta treabă, începeţi să faceţi greşeli.

 Peşti
Aţi descoperit fisura într-o problemă pe care o credeaţi definitiv pierdută şi aflaţi că la originea acestei situaţii se află o minciună, o informaţie falsă transmisă cu rea intenţie de cineva sau, pur şi simplu, o infracţiune. Cineva s-a băgat în afacerile dumneavoastră şi a stricat tot, iar acum trebuie să plătiţi oalele sparte de acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS