19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Riscul unei despărţiri de persoana iubită creşte, este ca un punct de cotitură în viaţa de cuplu: divorţ, separare, rămas bun sau doar o despărţire trecătoare, din cauza unor probleme personale în care dumneavoastră sau partenerul sunteţi implicat.

 Taur
Fiţi extrem de prudent în situaţiile riscante, pentru că de unde vă aşteptaţi mai puţin, vă puteţi trezi în faţa unei situaţii dificile: un ghinion, o vorbă rea, o intervenţie răutăcioasă. E posibil ca urmările unei vechi greşeli pe care aţi tot ţinut-o ascunsă să iasă la iveală, poate descoperită de un rival, şi să vă dea peste cap multe planuri.

 Gemeni
Minciunile unui fals prieten vă pot cauza neplăceri, aşa că trebuie să fiţi extrem de atent cu cine faceţi echipă, oricât de mult v-aţi dori să aveţi pe cineva alături. Chiar dacă unii se oferă să vă sară în ajutor, nu vă încredeţi în oricine!

 Rac
Sunteţi satisfăcut de calmul acestei zile, de rutină, pentru că, după o perioadă agitată, chiar aveţi nevoie să mai ieşiţi puţin din iureşul evenimentelor. Chiar dacă staţi degeaba, vă plictisiţi, chiar dacă nu apare nimic interesant de făcut în program, este exact ceea ce vă doreaţi!

 Leu
Deşi atmosfera este încărcată în jurul dumneavoastră, intrând în conflict cu oricine, singurul loc în care vă simţiţi bine, relaxat, detaşat de toată gălăgia zilei este propria locuinţă.

 Fecioară
Nu prea aveţi chef de muncă, ci aţi dori să vă luaţi o zi liberă, dar dacă programul de la serviciu este încărcat, puteţi să vă luaţi adio de la minivacanţă. Apucaţi-vă de treabă, chiar dacă gândul vă zboară la distracţie, la călătorii, la prieteni.

 Balanţă
Ajutorul unei persoane mai în vârstă se va dovedi de bun augur, ca atare, chiar dacă spuneţi că nu aveţi nevoie de nimeni, va trebui să vă revizuiţi atitudinea. Cei pe care îi consideraţi că nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu dumneavoastră, din cauza diferenţei mari de vârstă, se pot dovedi cei mai buni prieteni.

 Scorpion
Dacă aţi trecut de curând printr-un eşec, ce credeaţi că pune punct unor planuri, iată că vi se mai oferă o şansă. Ceea ce aţi pierdut atunci puteţi recupera acum mai bine decât v-aţi fi aşteptat. E bine că nici măcar în cele mai critice momente să nu vă pierdeţi gândirea pozitivă: chiar dacă azi totul se dărâmă sub ochii dumneavoastră, credeţi cu tărie că totul va renaşte mai bine într-o zi.

 Săgetător
Vă certaţi cu cineva din cauza banilor sau a modului în care fiecare intervine în realizarea unor proiecte. Aveţi impresia că tot greul cade pe umerii dumneavoastră, că alţii nu contribuie la planurile propuse, dar ăsta e cusurul dumneavoastră: faceţi şi oferiţi mai mult decât ar fi nevoie.

 Capricorn
Sunteţi mai preocupat de iubire. Poate tocmai v-aţi îndrăgostit de cineva. Relaţia pare să se mai încălzească, de parcă vă amintiţi că aveţi nevoie de mai multă intimitate.

 Vărsător
Munciţi mult, agenda este arhiîncărcată, dar nu vă plângeţi din această cauză. Chiar vă place să fiţi ocupat tot timpul, să fiţi solicitat şi, cu cât sunteţi mai stresat de termene limită, cu atât găsiţi rezerve mai mari de energie în dumneavoastră.

 Peşti
Sunteţi trist din cauza evoluţiei prea lente a unor planuri începute demult. Credeaţi că veţi ajunge mai repede la rezultatele dorite, însă această amânare vă demoralizează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS