16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Faceţi planuri mari împreună cu familia. Pare să fie o activitate lucrativă, la care e nevoie să pună fiecare umărul în mod concret, fiind o muncă în avantajul tuturor. Poate faceţi curăţenie în casă sau munciţi la o afacere de familie, iar rezultatele sunt promiţătoare.

 Taur
Puteţi discuta cu partenerul despre acte, contracte, angajamente cu tentă oficială, fie că e vorba de o decizie luată în interes comun ori este o decizie care priveşte chiar viaţa în doi. Sunteţi mulţumit de felul cum evoluează viaţa de cuplu, care pare mult mai bine închegată. Celălalt tace şi ascultă.

 Gemeni
Scăpaţi cu bine de o povară, de un stres, de o situaţie dificilă şi vă puteţi concentra eficient la cu totul alte preocupări. Nu vă puteţi ocupa de alte sarcini dacă vă stau pe cap vechile necazuri, dar ca să le duceţi pe acestea la bun sfârşit aţi avea nevoie de un sprijin, de un sfat sau de intervenţia unui grup de persoane ce deţin un rol în acest caz.
 
 Rac
Problemele zilei sunt legate de diferenţele de vârstă dintre dumneavoastră şi cei cu care intraţi în contact. Cei maturi îi vor considera pe cei tineri inconştienţi, iresponsabili, superficiali, evitând să lucreze în compania lor, pe când cei tineri îi vor privi pe bătrâni ca pe nişte colaboratori rigizi, demodaţi şi incomozi.

 Leu
A sosit timpul să vă luaţi rămas bun de la o stare de lucruri care a ocupat o vreme un loc important în preocupările dumneavoastră. Poate de la un job, de la o persoană de care v-aţi ocupat, de la un venit pe care  v-aţi bazat, ceea ce lasă un sentiment de nesiguranţă în urmă.

 Fecioară
Piedicile care vă tot ţin, de la o vreme, pe loc nu pot fi înlăturate. Ar trebui să vă gândiţi să puneţi punct acestui drum care, iată, nu evoluează deloc aşa cum aţi sperat. Dacă vedeţi că, în ciuda eforturilor dumneavoastră, nimic nu înaintează, ar fi bine să acceptaţi că singura soluţie, în momentele critice, este un final tranşant.

 Balanţă
Aveţi nevoie de linişte acasă, de odihnă, pentru că aţi acumulat multă oboseală în ultima perioadă. Cel mai bine ar fi să aveţi aproape pe cel drag, care să vă răsfeţe cu gesturi de afecţiune.

 Scorpion
Plin de energie, bine motivat pentru succes, porniţi într-o direcţie nouă ce vă va duce repede la un ţel important. Când entuziasmul este atât de mare, iar energia la cote maxime, ar fi culmea să nu vă vedeţi visele atinse imediat.

 Săgetător
Faceţi echipă bună cu un coleg care vă seamănă. Vă stimulaţi unul pe altul, vă apreciaţi şi respectaţi reciproc, şi dacă v-aţi uni forţele pentru un scop comun, rezultatele ar fi excelente. Singur v-ar fi mai greu, dar în tandem cu acest prieten la fel de entuziast şi de implicat, lucrurile vi se vor părea mult mai uşoare.

 Capricorn
Vă aflaţi într-un mediu care vă ridică semne de întrebare, de parcă nu v-aţi simţi în largul dumneavoastră din cauza prezenţei unor persoane suspecte. Chiar dacă unii se poartă frumos şi vă primesc cu braţele deschise, intuiţia vă avertizează să nu vă încredeţi orbeşte în ei, pentru că ar putea fi o amabilitate de faţadă.

 Vărsător
O zi foarte tensionată în plan relaţional, intraţi în conflict cu toată lumea, de la orice, şi vă susţineţi punctul de vedere cu agresivitate, chiar dacă apar dovezi că nu aveţi chiar dreptate absolută în ceea ce susţineţi.

 Peşti
O greşeală aparent minoră, pe care sunteţi tentat să o trataţi cu indiferenţă sau cu umor, poate avea urmări mai grave decât aţi putea crede. Ca atare, nu glumiţi cu treburile importante şi nici nu trataţi cu indiferenţă piedicile din activitatea dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS