12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
V-aţi pierdut curajul de a visa, poate pentru că v-aţi fript cândva şi acum nu mai vreţi să se repete decepţia de odinioară. Dacă veţi adapta visele la ceea ce puteţi atinge cu adevărat, vă veţi regăsi forţa de a face planuri, dar totul e să nu cereţi imposibilul nici de la ceilalţi, dar nici de la dumneavoastră.

 Taur
Decizia pe care o luaţi azi este de bun augur pentru planurile dumneavoastră. Dacă participaţi la o confruntare de idei, la un concurs, examen sau altă manifestare publică la care trebuie să vă expuneţi cunoştinţele sau să luaţi cuvântul, aţi putea fi printre cei care vin cu idei bune şi soluţii excelente, remarcându-vă prin inteligenţă şi comunicativitate.

 Gemeni
O persoană dragă are probleme şi nu mai ştiţi ce să faceţi pentru a o ajuta. Are noroc că vă are alături, pentru că sfaturile pe care i le oferiţi, ideile pe care i le daţi şi sprijinul moral de care beneficiază din partea dumneavoastră îi vor deschide calea cea bună pentru a depăşi acest impas.

 Rac
Faceţi echipă foarte bună cu nişte colegi faţă de care aveţi unele afinităţi. Ori aveţi aceleaşi preocupări artistice, ori gândiţi la fel o problemă comună, deci colaboraţi eficient mai ales dacă vă leagă ceva la nivel emoţional.

 Leu
Fiţi extrem de prudent la drum, pentru că riscul unor incidente neplăcute este cam mare. Nu este vorba neapărat de pericole în trafic, ci mai degrabă aveţi tendinţa de a comite erori. Încălcarea vreunei reguli de circulaţie poate atrage după sine o sancţiune dură.

 Fecioară
Problemele cele mai mari sunt legate de persoanele cele mai dragi, deci trebuie să acordaţi multă atenţie relaţiei de cuplu, familiei sau acelor lucruri în care aţi investit mult suflet. Se pot petrece evenimente neaşteptate, cu conotaţii negative, ce vă pot da peste cap toate speranţele: o relaţie se strică, iubirea piere sau vă luaţi rămas bun de la ceea ce vă făcea fericit.

 Balanţă
Parcă nu vă puteţi elibera de o obsesie, de o amintire, de o situaţie din trecut căreia îi acordaţi, şi acum, după atâta timp, prea mare importanţă. A trecut vreme de atunci, deci lăsaţi trecutul la locul lui şi concentraţi-vă pe lucrurile prezente.

 Scorpion
Un succes profesional vă alege pe dumneavoastră dintre toţi, dar nu vi se oferă pe tavă. Aveţi de lucru pentru el, nu glumă, dar merită să munciţi cu sârg, pentru că rezultatele se anunţă a fi dintre cele mai bune. Fie e şansa dumneavoastră de afirmare, pentru a demonstra că sunteţi mai bun decât alţii, ori o ocazie excelentă de câştig financiar.

 Săgetător
Staţi cu ochii pe bani şi pe propriile afaceri, pentru că cineva atentează la integritatea lor. Aţi putea avea de pierdut dacă vă bazaţi pe unele persoane nedemne de încredere, care pot profita de bunăvoinţa sau de munca dumneavoastră pentru a obţine ceva pe nedrept.

 Capricorn
Lucrurile merg prea lent şi, pentru că nu vedeţi încă rezultatele dorite, începeţi să gândiţi negativ, considerând că aţi risipit timpul pe un plan fără succes. Duce el undeva, dar nu în ritmul pe care l-aţi sperat la început.

 Vărsător
Vi se dau sarcini noi la serviciu sau vă asumaţi, de bunăvoie, o responsabilitate ce se va dovedi a fi peste puterile dumneavoastră. Nu veţi renunţa nici măcar atunci când veţi fi copleşit de oboseală, ci veţi duce mai departe ce aţi început, pentru că în joc este imaginea dumneavoastră.

 Peşti
Aveţi o stare emoţională capricioasă, treceţi de la plus la minus într-o clipă şi lumea nu va şti cum să se poarte cu dumneavoastră. Acum sunteţi nervos şi activ, acum timid şi retras, fugind de ceilalţi. Greu veţi păstra un echilibru între aceste extreme şi cu atât mai dificilă va deveni furtuna de emoţii dacă veţi primi critici sau amânări din partea celor cu care intraţi în contact.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS