12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Aveţi o întâlnire emoţionantă cu o persoană dragă, dar nu prea găsiţi cuvintele potrivite pentru a vă face înţeles. Vă pierdeţi în faţa sa, vă intimidaţi, dezvăluiţi o faţetă mult prea sensibilă a personalităţii dumneavoastră.

 Taur
Prietenii vă cheamă să le fiţi alături, dar refuzaţi invitaţiile pentru că aveţi altceva de făcut. Preferaţi să fiţi lăsat în pace, ca să nu daţi socoteală nimănui.

 Gemeni
Sunteţi în faţa unei decizii dificile, dar vă eschivaţi, pentru că simţiţi greutatea acestui verdict.  Poate e mai bine să vă sfătuiţi cu un  prieten.

 Rac
Nu este o zi pe placul dumneavoastră, toate vă merg pe dos. Vin veşti proaste, daţi piept cu mici eşecuri, prietenii vă evită, supărările vin una câte una…

 Leu
Sunteţi în criză de timp pentru că nu reuşiţi să vă organizaţi mai bine. Pierdeţi ore preţioase în loc să vă concentraţi eficient asupra unui singur scop şi să-l duceţi la capăt.

 Fecioară
Munciţi mult, sub directa îndrumare a unui superior sau a unei persoane ce vă inspiră respect, autoritate, superioritate. Aveţi ceva de învăţat de la ea, vă supuneţi ordinelor sale fără să crâcniţi ori pentru că-i recunoaşteţi valoarea, ori pentru că aveţi o oarecare teamă faţă de aceasta.  

 Balanţă
Un mare succes financiar vă face ziua mai frumoasă: cumpăraţi un obiect scump, mult dorit, cum ar fi un teren, mobilă, o casă, sau investiţi o sumă de bani pentru a vă îndeplini un mare vis. Este posibil să intraţi în posesia unei sume în valută sau apare şansa unui loc de muncă peste hotare.

 Scorpion
Altcineva profită de pe urma muncii dumneavoastră, pentru că nu sunteţi atent la ceea ce faceţi. Fiţi mai prudent, nu vă dezvăluiţi ideile oricui şi nu lăsaţi la îndemâna altora documente secrete sau importante, de care se pot folosi.

 Săgetător
Dacă plecaţi la drum, sunteţi predispus la accidente din cauza traficului aglomerat, dar şi a nervozităţii dumneavoastră. Fiţi mai prudent, nu riscaţi nimic la volan şi încercaţi să vă domoliţi energia debordantă pe care azi nu o folosiţi în cel mai constructiv mod.

 Capricorn
Se rezolvă cu brio o problemă mai veche, ba chiar se pare că amânarea finalului a fost de bun augur, ajungând acum la un rezultat mai bun decât dacă v-aţi fi grăbit să terminaţi totul mai demult.  Trecutul vă pune în faţa unui moment fericit sau aflaţi, după multă vreme, o veste excelentă.

 Vărsător
Cheltuiţi sume mari pentru confortul familiei. Dacă aveţi bani la dispoziţie, în urma unor economii îndelungate, singura direcţie în care vă veţi gândi că ar fi mai bine să investiţi este locuinţa.  

 Peşti
Conflictele se încing mai ales în cuplu, dar noroc că sunt simple diferenţe de gusturi, banale neînţelegeri pe seama unor fleacuri, deci totul poate reveni uşor la normal. Nu simţiţi din partea celui drag aceeaşi apropiere cu care v-a tratat, pare mai ostil, mai nervos, pus pe harţă, dar, cu puţină tandreţe şi toleranţă, îl veţi putea linişti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS