14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Şansa dumneavoastră vine de la persoanele mai în vârstă, de la un expert într-un anumit domeniu, de la părinţi sau bunici, deci luaţi legătura cu aceştia pentru că pot juca un rol benefic în rezolvarea problemelor dumneavoastră.

 Taur
Aveţi parte numai de veşti bune, succese, momente fericite, ce pot transforma această zi într-un eveniment special şi într-un motiv de fericire. Poate plecaţi la drum sau luaţi o decizie de schimbare majoră în viaţa dumneavoastră: mutare de domiciliu, emigrare, investiţii pentru casă.

 Gemeni
Dragostea şi interesul se combină bine în viaţa dumneavoastră sentimentală. Partenerul îşi va demonstra iubirea prin gesturi materiale, prin servicii în avantajul dumneavoastră sau prin promisiuni şi angajamente ce vă inspiră încredere.
 
 Rac
Prudenţa este mama înţelepciunii, deci ar fi bine să rezistaţi ispitei de a face azi vreo boacănă, pentru că va fi greu de reparat. Dacă vă hazardaţi într-o direcţie riscantă, la primul impuls, pentru a vă răzbuna pe cineva sau a obţine ceva pe căi nu tocmai corecte, urmările ar putea fi mai grave decât credeaţi.

 Leu
Sunteţi pus pe harţă şi, în orgoliul dumneavoastră enorm, vreţi să aveţi ultimul cuvânt în toate, chiar de-ar fi să vă impuneţi cu forţa. Ceilalţi nu prea vă pot face faţă când le vorbiţi cu duritate şi autoritate şi vor evita confruntarea.

 Fecioară
Primiţi o veste care vă ia o piatră de pe inimă, fiind ca o uşurare, ca o eliberare de griji. Poate vestea vine prin intermediul unui prieten care vă caută sau cu care vă întâlniţi întâmplător pe stradă şi-l veţi privi ca pe un mesager salvator.

 Balanţă
Eraţi blocat într-o pasă nu tocmai bună, ce se manifesta prin timiditate, rezervă, fugă de lume, dar azi reuşiţi să depăşiţi această stare. Apare un motiv cât de mic de bucurie, ce vă ajută să vă eliberaţi de stres şi să vă manifestaţi în voie, departe de orice frustrări sau temeri interioare.

 Scorpion
Vă luaţi rămas-bun de la un anumit mediu în care aţi stat o perioadă: o cameră de hotel, casa părintească, un grup de prieteni, de care a sosit timpul să vă despărţiţi. Veţi duce dorul acestei perioade frumoase.

 Săgetător
Nimic nu vă strică buna dispoziţie şi odihna în această zi, deci vă puteţi apleca asupra distracţiilor, asupra lucrurilor frumoase şi amuzante, lipsite de griji. Trataţi orice problemă cu indiferenţă şi nici nu vreţi să auziţi că pot exista şi motive de supărare.

 Capricorn
Ceva vă dă peste cap toată liniştea de week-end, o veste proastă, o surpriză nedorită, o schimbare bruscă de program, încât veţi considera această zi ratată. Poate şi o problemă de sănătate vă vizitează pe nepusă masă sau ceva grav la serviciu vă cheamă chiar şi azi la muncă.

 Vărsător
Prietenii vă caută, primiţi telefoane, invitaţii, mesaje de la ei, cu şansa de a petrece câteva ore perfecte împreună. Poate faceţi abia acum cunoştinţă cu cineva, şi de aici se poate naşte o colaborare profitabilă pe viitor sau o prietenie sinceră.

 Peşti
O zi banală, lipsită de noutăţi, în care aproape că puteţi spune că vă plictisiţi. Puteţi profita de lipsa de activitate de astăzi pentru a vă odihni sau pentru a vă ocupa de acele fleacuri de care nu aţi avut timp până acum: cumpărături, curăţenie, vizite de familie, bucătărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS