19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Vă simţiţi blocat, lipsit de energie, de chef, de curajul dumneavoastră caracteristic. Nu aveţi o motivaţie să depăşiţi această fază, ci vă lăsaţi păgubaş în lupta cu obstacolele.

 Taur

Noroc şi succes pe toată linia! Nu aveţi parte des de auspicii atât de bune, deci profitaţi din plin de şansele ce apar în cale.  

 Gemeni
Birocraţia vă pune numai beţe în roate. Dacă sunteţi chemat la raport de şefi, vă puteţi aştepta la o predică pe cinste.  

 Rac
Nu vă simţiţi bine la serviciu, atmosfera este apăsătoare, de parcă sunteţi obligat să vă supuneţi unor ordine. Şeful nu se poartă prea bine şi nu daţi prea mult randament, ca atare eventualele critici care vin de la acesta sunt meritate.

 Leu
Vă încearcă sentimente de disperare, de pesimism şi singur nu găsiţi ieşirea din această pasă proastă. Norocul dumneavoastră e că cineva vă este alături şi simte prin ce treceţi.

 Fecioară

Aţi făcut o gafă care îşi arată acum consecinţele. Aţi tratat cu superficialitate o problemă gravă şi acum va trebui să staţi şi să o reparaţi.
 

Balanţă
Dorul creşte dacă persoana iubită este departe de dumneavoastră. Se interpune distanţa între dumneavoastră şi cel drag şi singurătatea îşi face simţită prezenţa.

 Scorpion
Atenţie până unde întindeţi coarda în cazul unei dispute, pentru că o vorbă nechibzuită poate declanşa o ruptură.

 Săgetător
Luaţi taurul de coarne cu mult curaj şi puneţi punct unei situaţii, pentru că vă daţi seama că nu mai are rost să o continuaţi.

 Capricorn
Este o zi riscantă, în care aţi putea face o eroare ce va avea repercusiuni pe o perioadă lungă, tocmai de aceea atenţia şi prudenţa dumneavoastră trebuie să fie ascuţite la maximum.

 Vărsător
Vă cam jucaţi cu iubirea, spuneţi vorbe frumoase doar de dragul seducţiei şi aţi accepta uşor o escapadă sentimentală, ca de vacanţă. Nu aveţi intenţii serioase, ci vreţi doar să vă simţiţi bine.

 Peşti
Legea vă interzice să faceţi altceva decât ce scrie la regulament, iar această constrângere vă stresează, pentru că aţi fi dorit să ajungeţi la un anumit rezultat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS