19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Nu aţi mai avut de mult o zi atât de calmă, fiind atras mai mult de activităţi sedentare, pe lângă casă. Leneviţi cu spor, dar nici nu doriţi ceva mai animat ori pentru că sunteţi în vacanţă şi vreţi să profitaţi din plin de lipsa de noutate, ori pentru că sunteţi nevoit să staţi pe loc din cauza unor piedici ce vă reduc la minimum mişcarea.

 Taur
Nu vă place că sunteţi amânat, că nu ajungeţi la un scop propus, din cauza neseriozităţii unora. Ei promit marea cu sarea şi, când vine termenul promis,  se fac că plouă. Nu aveţi încotro, oricât le-aţi atrage atenţia, ei tot cum vor ei fac şi deci trebuie să le toleraţi şi de data aceasta scuzele.

 Gemeni
O întâlnire care ar fi trebuit să aibă loc acum trebuie anulată ori pentru că dumneavoastră nu sunteţi disponibil din cauza unei probleme de sănătate, ori pentru că persoana cu care ar fi trebuit să staţi de vorbă anunţă că nu mai poate veni.

 Rac

Lipsa banilor şi datoriile vă obligă să reduceţi din cheltuieli, chiar dacă e vorba doar de strictul necesar. Strângeţi cureaua la maximum şi renunţaţi la unele plăţi, dar puneţi în prim-plan datoriile cele mai importante, pe care nu le puteţi amâna cu nici un chip.

 Leu

O manevră strălucită din partea dumneavoastră îi lasă pe ceilalţi să vă admire pe ascuns. Cum de v-aţi gândit la această soluţie? Adevărul este că nu ştiţi. Inspiraţia şi sincronizarea pot fi lucruri miraculoase.

 Fecioară

Aveţi o atitudine excesiv de rezervată, nu sunteţi de acord cu nimic şi nu aveţi încredere în nimeni. Se discută foarte greu cu dumneavoastră, pentru că nu acceptaţi părerile altora. Vă simţiţi neglijat, ignorat, dar prea le priviţi pe toate egoist, considerând că sunteţi singurul deţinător al adevărului.

 Balanţă
Veştile bune legate de carieră pot sosi şi azi, de genul unei reuşite la examen, a unei evidenţieri în faţa şefilor, sau luaţi o decizie importantă privind viitorul profesional. Poate întâlniţi o persoană care va juca un rol important în rezolvarea unor probleme cu tentă oficială.

 Scorpion
Aveţi în preajmă o persoană care vă inspiră multă agresivitate şi ostilitate şi priviţi cu suspiciune la eventualele sale intervenţii în treburile dumneavoastră. Ori o evitaţi şi scăpaţi fără repercusiuni grave din confruntarea cu ea, ori îi ţineţi piept, pentru că, dacă sunteţi călcat pe coadă, nici dumneavoastră nu sunteţi prea blând.

 Săgetător
Aţi putea ajunge într-un loc cu o încărcătură spirituală deosebită: un sit arheologic, o mănăstire, un muzeu sau pur şi simplu casa părintească, în care vă simţiţi cu totul aparte. Veţi fi întâmpinat cu braţele deschise la un eveniment de familie, la o nuntă sau în vizită la o persoană dragă.

 Capricorn

Trebuie să vă întâlniţi cu cineva şi emoţiile dinaintea confruntării cresc ori pentru că speraţi să primiţi un răspuns de la acesta, ori pentru că vă este teamă cumva de ceea ce v-ar putea spune. Nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi, pentru că totul va decurge excelent.

 Vărsător
Se apropie un eveniment pe care îl priviţi cu mult entuziasm, abia aşteptaţi să înceapă ori pentru că vă conferă un puternic sentiment de valoare personală – aprecierea lumii, faimă, mândrie, succes -, ori pentru că aduce câştiguri financiare deosebite.

 Peşti
Aţi plătit pentru tot locul, dar probabil că nu aveţi nevoie decât de jumăte. Cine a ştiut că atâta bucurie poate aduce o reuşită atât de mică? Sincer, abia aşteptaţi să vedeţi întregul spectacol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS