15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Dragoste de viaţă, gust pentru plăceri şi un farmec devastator, aşa puteţi descrie ziua dumneavoastră. Ansamblul este favorabil flirtului, iubirilor la prima vedere, atracţiilor irezistibile. Nimic nu vă opreşte!

 Taur

Astăzi aveţi un potenţial sexual foarte ridicat şi mare nevoie de afecţiune. În relaţia dumneavoastră ceva nu mai merge cum trebuie şi deja vă gândiţi la o posibilă schimbare. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii pe care le veţi regreta.

 Gemeni

Faceţi cunoştinţe noi. Nu este exclus ca una dintre acestea să evolueze către o relaţie sentimentală. Daca vă aflaţi deja într-o relaţie, totul merge din ce în ce mai bine. Partenerul vă tratează cu tandreţe şi dragoste.

 Rac
După o perioadă stresantă şi încâlcită, aveţi un dor nebun de manifestare. Hormonii sunt în plin festival de vară, iar pornirile pasionale vă îmboldesc să vă implicaţi trup şi suflet.


 Leu

Zi excelentă pentru distracţie şi flirt. Magnetismul personal atinge cote înalte. Aveţi înclinaţii boeme, multă energie sexuală şi un apetit considerabil pentru experienţe noi, excentrice.

 Fecioară
O zi incitantă, dar cam riscantă! Venus îşi cere dreptul la dragoste, plină de iniţiativă, impetuoasă, pripită. Poate lejer să vă ofere o viaţă de cuplu caldă şi veselă. Dar îi place provocarea şi veţi fi pus în situaţii dificile.
 Balanţă
Frământaţi în minte zeci de temeri şi griji, aveţi tendinţa să vă faceţi tot felul de idei. Judecaţi mai puţin, nu vă înfrânaţi instinctele şi trăiţi-vă viaţa cu mai mult curaj. Vă aşteaptă astăzi lucruri surprinzătoare.

 Scorpion
Astăzi totul merge ca pe roate: dragoste, înţelegere, distracţie. O discuţie cu cineva de la serviciu poate crea conjuncturi nefaste sau clarificări. Doar de dumneavoastră depinde. Nu prelungiţi serile în club la infinit!

 Săgetător
Aveţi energie mai multă decât vă trebuie. Cea mai bună metodă să o consumaţi este să porniţi o expediţie de cucerire. Dacă aveţi deja o relaţie, astăzi este o zi potrivită pentru sex romantic, cu ciocolată şi şampanie.

 Capricorn

Aveţi o atitudine practică, iar viaţa amoroasă este pe plan secund. Fie dorinţa şi afectivitatea nu se împacă perfect, fie apar stângăcii sau mici neînţelegeri care vă neliniştesc.

 Vărsător
Atrageţi atenţia, iar circumstanţele romantice vă avantajează. Zona cuplului este intens energizată şi vrea acţiune, noutate, reformă. Spre seară s-ar putea ca apele să se cam tulbure.

 Peşti
Astăzi sentimentele prind un canal bun de exprimare când ieşiţi în lume. Evenimentele sociale constituie prilejuri bune pentru a vă simţi fericit alături de partener sau pentru a întâlni omul potrivit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS