6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Şefii vor de la dumneavoastră imposibilul, astfel încât, ca să le faceţi pe plac, vă veţi înhăma la mai multe sarcini decât puteţi duce. Eforturile dumneavoastră par supraomeneşti, dar măcar, la finalul acestei zile, vedeţi pe chipul superiorilor o rază de satisfacţie. Ce rămâne în urmă numai dumneavoastră ştiţi: stres, extenuare, program dat peste cap, nervi.

 Taur
Nu aveţi încredere în prietenul care vă este prin preajmă astăzi. Bănuiţi că nu este o propunere sinceră, că de fapt urmăreşte ceva, de aceea sunteţi foarte sceptic dacă e bine să îl lăsaţi să se apropie mai mult. Păstraţi distanţa ca să-l puneţi la încercare: dacă îşi demonstrează bunele intenţii, îl veţi accepta; dacă fuge de adevăr, ar fi bine să vă mai gândiţi.

 Gemeni
Este o zi cu multe emoţii, orice fleac lasă o urmă în sufletul dumneavoastră, deşi nu sunt trăiri deosebite. Chiar şi banalitatea zilei naşte în dumneavoastră o stare ciudată, ca şi cum v-aţi lăsa copleşit de comoditate, pasivitate, de lipsa de noutate a treburilor curente. Aţi dori ceva nou, dar nu apare, deci trebuie să vă mulţumiţi cu monotonia.

 Rac
Trece o ocazie rară prin calea dumneavoastră, dar vă prinde pe picior greşit. Nu puteţi profita de această şansă, ca atare trebuie să staţi pasiv pe margine, fără a putea folosi auspiciile norocoase ale zilei. Mai tare vă va deranja dacă veţi vedea că altul pune mâna pe şansa care vi s-ar fi cuvenit, dar asta e: dacă dumneavoastră nu aţi vrut-o, altul o vrea.

 Leu
Ceva nu este în regulă în mediul în care vă aflaţi. Aveţi alături persoane care vă influenţează negativ, ori pentru că se plâng încontinuu de necazurile lor, ori pentru că însăşi prezenţa lor vă supără. Nu vă simţiţi bine în compania unora, care se poartă ostil, care degajă un aer negativ, stricând această zi. Ar trebui să plecaţi din locurile unde resimţiţi o astfel de atmosferă.

 Fecioară
Aţi prins pe cineva cu minciuna şi acum îi ţineţi o predică aspră despre seriozitate. Dacă intenţiile sale sunt negative, va evita să vă apară în faţă, demascându-şi astfel singur adevăratele gânduri, dar, dacă se simte nevinovat, vă va înfrunta cu argumente puternice. La originea acestei dispute este o neînţelegere, pentru că fiecare interpretează greşit ceea ce spune celălalt.

 Balanţă
Piedicile acestei zile provin de la persoanele mai în vârstă, care nu sunt de acord cu metodele dumneavoastră de lucru sau cu ideile pe care le prezentaţi. Nu toată lumea poate agrea o viziune mai modernă, cei conservatori se vor opune şi vor încerca să vă influenţeze ca să gândiţi ca ei. Nu vă lăsaţi, pentru că sunteţi convins de eficacitatea soluţiilor dumneavoastră.

 Scorpion
Ca să demonstraţi că îl iubiţi pe partener cu adevărat, sunteţi dispus să faceţi promisiuni cu tentă oficială, cum ar fi un angajament că veţi schimba ceva în viaţa dumneavoastră, o cerere în căsătorie, un contract cu clauze precise în avantajul celuilalt. Dragostea cere uneori şi garanţii concrete, nu doar vorbe frumoase şi iluzii, deci fiţi pregătit să vi le asumaţi.

 Săgetător
Ce noroc pe dumneavoastră în această zi: de unde vă aşteptaţi mai puţin, apare o şansă excelentă ce vă poate propulsa spre o direcţie cu totul nouă. Sunteţi entuziasmat de această surpriză, ce deschide o perspectivă inovatoare către viitor.

Capricorn
Cu ajutorul unui grup de prieteni, ajungeţi repede la finalul unui plan abia început. Prima zi din săptămână vă oferă ocazia de a pune temelia unui nou proiect colectiv, la care veţi contribui alături de echipa de lucru. Jucaţi un rol principal în aceste demersuri, ca şi cum aţi fi motorul care îi pune pe toţi în mişcare, astfel încât vă demonstraţi din plin calităţile de lider.

 Vărsător
Faceţi echipă bună cu o persoană mai în vârstă. Se combină ideal viziunea dumneavoastră modernă cu cea conservatoare a celuilalt, pentru că un plan de succes conţine şi o latură teoretică şi una practică ce trebuie să coopereze eficient.

 Peşti
Ar trebui să plecaţi la drum, dar deplasarea este costisitoare şi nu aveţi resursele disponibile în acest sens. Sunteţi nevoit să faceţi o schimbare în viaţa dumneavoastră, ori legată de carieră, ori legată de bani, dar nu sunteţi tocmai pregătit pentru acest pas, amânând, pe cât posibil, momentul respectiv. Amânaţi, dar tot va veni o zi în care va trebui să vă decideţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS