20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Partenerul nu vă oferă securitatea emoţională de care aveţi nevoie, ci aveţi mereu impresia că nu mai este alături de dumneavoastră, aşa cum speraţi. Poate are şi el problemele sale şi uitaţi că are nevoie de timp şi pentru sine, deci fiţi mai înţelegător dacă acesta nu poate răspunde prezent la toate solicitările dumneavoastră.

 Taur
Încercaţi să rezistaţi atacurilor verbale ce vin din partea unor persoane nervoase şi nu vă implicaţi în tensiunile iscate. Preferaţi să tăceţi la astfel de reacţii decât să vă lăsaţi atras în conflicte greu de controlat. Se vede că aveţi inamici în ceea ce vă propuneţi, dar cea mai bună soluţie ar fi să nu le daţi apă la moară, ci să rămâneţi rece la orice afront.

 Gemeni
Este o zi de succes în afaceri sau tranzacţii financiare, deci, dacă aveaţi de gând să încheiaţi vreun contract sau să investiţi o sumă mare de bani, aceasta poate fi ziua cea mai norocoasă. Se poate auzi şi o veste de mărire de salariu sau vi se oferă şansa de a câştiga nişte bani în plus.

 Rac
Eraţi în aşteptarea unei veşti sau a unui ajutor concret din partea unui coleg, dar acestea întârzie să apară. În loc să vedeţi că lucrurile înaintează conform planurilor iniţiale, nu puteţi face altceva decât să rămâneţi pe loc, până ce acel coleg va fi din nou disponibil să vă ajute.

 Leu
Este multă lume în preajma dumneavoastră astăzi, fiecare vă cere ceva sau, dimpotrivă, vă transmite ceva interesant. Veştile curg din toate părţile, deci toată ziua veţi fi într-un iureş de informaţii şi discuţii, de la care aveţi numai de învăţat. Vi se fac propuneri foarte avantajoase.

 Fecioară
Eraţi supărat din cauza evoluţiei unor evenimente şi parcă aşteptaţi de undeva o minune care să redreseze situaţia. Culmea, dar chiar apare de unde nici nu vă aşteptaţi, astfel încât dispar complet grijile iniţiale şi totul revine la normal. Se vede că v-aţi supărat fără motiv, înainte de a analiza situaţia foarte bine.

 Balanţă
Viitorul vă conferă un sentiment de nesiguranţă, parcă vă este teamă de un eveniment ce urmează să se petreacă în perioada imediat următoare. Ori vă pregătiţi sufleteşte ca să faceţi faţă acelei confruntări, ori evitaţi să ajungeţi la acel moment, căutând alte scuze sau motive de a fugi de confruntare.

 Scorpion
Vă simţiţi invincibil în faţa unor peroane care vă atacă şi, oricât s-ar strădui ele să vă doboare, nu vor reuşi, pentru că atacurile lor vă fac şi mai puternic. Toată ambiţia este pusă în joc pentru a avea ultimul cuvânt şi a-l îngenunchea pe celălalt. Găsiţi uşor punctul slab al adversarului pentru a-l manipula cum vreţi.

 Săgetător
Nu vă ies lucrurile importante, cum ar fi întrevederile cu superiorii, examenele sau orice alt demers cu tentă oficială din cauza unor mici ghinioane. Riscul unei greşeli apare mai ales în acţiuni legale, deci aţi putea plăti o amendă sau primiţi o sancţiune dură din partea şefilor.

Capricorn
O zi veselă, cu multe motive de distracţie şi veselie. Poate sunteţi invitat la o cafea, sau întâlniţi un amic a cărui prezenţă are un efect tonic asupra dumneavoastră. Şi cu banii staţi bine, de aceea aţi putea ieşi la cumpărături pentru a vă lua ceea ce vă atrage, chiar dacă sunteţi tentat să daţi banii pe capricii de moment.

 Vărsător
O piedică imposibil de trecut pune capăt unei acţiuni la care aţi contribuit din greu. Aţi ajuns acum într-un impas major, cu riscul de a termina totul aici. Se poate numi eşec, un final de drum deloc plăcut, care vă va stresa după aceea multă vreme, căutând răspunsuri la întrebări apăsătoare.

 Peşti
Discutaţi despre bani, afaceri, tranzacţii financiare sau vi se oferă şansa de a câştiga în plus prestând diverse servicii în avantajul unor clienţi. Primiţi bani la capătul unor acţiuni de lungă durată, dar aveţi garanţia că vor fi ai dumneavoastră într-un final. Întâlniţi azi un potenţial colaborator, cu care veţi lega, în timp, o relaţie profitabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS