13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Emoţiile cresc, de parcă acum se înfiripează iubirea în sufletul dumneavoastră. Abia aşteptaţi să-l vedeţi pe cel drag din nou. Iubirea este la cote maxime.

 Taur
Depăşiţi cu succes un obstacol, deşi nu v-aţi fi crezut în stare să reuşiţi. Succesul vine pe neaşteptate. Insistaţi, întrucât, cu puţin efort, lucrurile se vor rezolva excelent.

 Gemeni
Timiditatea nu vă permite să vă exprimaţi sentimentele la justa lor valoare. Nu vă găsiţi cuvintele potrivite, de aceea conversaţiile sunt reţinute, distante, prudente, ca să nu greşiţi.

 Rac
Nu vă atrage munca sau studiul în această zi, dar, dacă sunt sarcini obligatorii, veţi face un efort să le duceţi la îndeplinire, deşi rezultatele vor fi sub aşteptări. Nu daţi randament în activităţi intelectuale.

 Leu
Sunteţi în faţa unui început de drum, dar aveţi mari dubii dacă este bine ce faceţi. Intuiţia vă atrage atenţia că acest plan nu are sorţi de izbândă.

 Fecioară
Nu vă puteţi concentra la treburi importante, gândul vă este furat de alte preocupări, aparent banale sau mărunte, dar care vă fac mai mare plăcere decât ceea ce vă aşteaptă pe ordinea de zi.

 Balanţă

Conflictele apar prea repede acasă şi totul provine mai ales de la preferinţe diferite. Nu ar merita să vă certaţi pentru chestiuni atât de subiective, deoarece fiecare are alte gusturi.

 Scorpion
Afacerile cer investiţii majore, este nevoie de mai mulţi bani pentru a ajunge la scopurile pe care vi le-aţi propus, de aceea este momentul cel mai bun pentru a discuta cu un sponsor.

 Săgetător

Iniţiativele dumneavoastră nu ajung la rezultatele scontate, deci daţi piept cu mici dezamăgiri, mai ales la locul de muncă. Nu sunteţi înţeles aşa cum aţi fi dorit şi aveţi impresia că sunteţi obligat să acceptaţi numai condiţii.

Capricorn
Ar trebui să plecaţi la drum pentru a rezolva nişte probleme de serviciu. Călătoriile conţin o oarecare doză de stres.

 Vărsător
Aveţi parte şi de bucurii, şi de supărări în aceeaşi zi. Ceea ce mergea prost poate avea o rezolvare pozitivă, încât uitaţi imediat că au fost probleme.

 Peşti
Un eveniment anunţat pentru perioada următoare se amână, dar nu vă pierdeţi speranţa, veţi ajunge acolo, chiar dacă e nevoie de o aşteptare mai lungă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII