11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Birocratia va pune bete in roate si nu mai stiti cum sa va descurcati in labirintul de reguli, legi sau interdictii care va constrâng sa actionati intr-un anumit fel.


Taur


Un coleg, un frate sau un amic va ajuta sa rezolvati cu bine o problema financiara sau profesionala. Astfel isi va dovedi bunele intentii fata de dumneavoastra, aratându-va ca va este un aliat de nadejde la greu.


Gemeni


Desi nu e genul dumneavoastra sa leneviti, azi va cuprinde o stare de comoditate ce va blocheaza orice initiativa. Chiar daca va asumati sarcinile de serviciu ce va revin, nu veti reusi sa duceti mare lucru la bun sfârsit, pentru ca interesul dumneavoastra este mic, iar cheful de munca – zero. Sunteti cu gândul in alta parte, ati avea altceva mai interesant de facut, de aceea neglijati serviciul.


Rac


Aveti un ghinion in familie, ce se poate traduce printr-o cearta intre parinti, o stare de conflict in relatia cu copiii, o defectiune neasteptata a unui aparat electrocasnic sau alt gen de pericol ce vizeaza domiciliul sau familia.


Leu


Nu reusiti sa va puneti de acord cu persoane mai mature decât dumneavoastra, deci conflictele dintre generatii apar extrem de usor azi, fie ca e vorba de dispute intre parinti si copii sau intre sefi si subalterni.


Fecioara


Sunteti un om de baza in orice activitate in care va implicati, pentru ca aveti idei practice, bine documentate si strategii bine gândite pentru a va atinge scopurile.


Balanta


Lucrati in echipa cu niste colegi cam nervosi, care ar dori sa ajunga mai repede la rezultatele scontate. Desi dumneavoastra aveti rabdarea necesara de a le lua pe toate incet, nu la fel se poate spune si despre coechipierii dumneavoastra, care se avânta cam tare, cu riscul de a strica tot din cauza grabei.


Scorpion


Principalul dusman al planurilor dumneavoastra este timpul, pentru ca trece altfel decât ati vrea. Daca ati mai avea nevoie de un ragaz, ziua se va termina repede, iar daca va grabiti sa ajungeti la un anumit punct al actiunilor dumneavoastra, totul taraganeaza si dureaza mai mult decât puteti suporta.


Sagetator


Viitorul se prezinta promitator in fata dumneavoastra, având garantia ca visele dumneavoastra inainteaza in directia cea buna. Sunteti motivat de planuri noi, de sperante marete si totul merge excelent. Jucati un rol important in colectiv, fiind motorul care ii mobilizeaza pe toti sa mearga mai departe cu incredere absoluta.


Capricorn


Sunteti tinut pe loc de asa-zisul ajutor al unui prieten, care mai mult va incurca. Intentiile sale par bune, dar, daca va veti baza pe el, veti descoperi ca nu va este de nici un folos. Piedicile si amânarile sunt generate chiar de prieteni.


Varsator


Dragostea va ia mintile cu totul. De dragul celuilalt sunteti in stare de orice si va supuneti doar dorintelor sale, ca un mielusel. E felul dumneavoastra de a-i arata ca el conteaza cel mai mult pe lume, chiar daca poate profita, la un moment dat, de iubirea dumneavoastra oarba.


Pesti


Erati intr-o pasa emotionala proasta, dar azi reusiti sa va eliberati de griji. Poate se rezolva ceea ce a declansat starea respectiva si va regasiti linistea pe care ati pierdut-o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS