19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


Nu aveti incredere in coechipierii dumneavoastra, aveti impresia ca vi se ascunde ceva. Comunicarea este defectuoasa in grupul de amici, in familie sau orice alt mediu mai numeros in care va aflati. Nu va puteti baza pe sprijinul colaboratorilor, pentru ca va indoiti ca ar fi sinceri.


Taur


Va intâlniti cu o persoana care degaja energie, are chef de viata sau care are o influenta puternica asupra dumneavoastra. Aveti ceva de invatat de la acesta, pentru ca are curaj sa-si exprime punctul de vedere si va stimuleaza si pe dumneavoastra sa fiti mai indraznet. Primiti vesti excelente de la prieteni, chiar daca nu va privesc pe dumneavoastra.


Gemeni


Supararile si nemultumirile nu lipsesc azi, pentru ca lucrurile nu merg asa cum ati sperat. Pentru ca nu ajungeti acolo unde v-ati propus, sunteti tentat sa va lasati coplesit de pesimism si sa spuneti, chiar si inainte de a incerca sa faceti ceva, ca nu se poate. Totul e sa depasiti pasa aceasta de neincredere in fortele proprii si sa va mobilizati singur spre succes.


Rac


Este o zi dificila, dar nu va pasa prea tare de piedici. Treceti peste toate cu o oarecare indiferenta sau inconstienta, care se va dovedi, in cele din urma, benefica, pentru ca asa nu va mai cramponati de probleme. Incercati sa nu tineti cont de ceea ce nu merge bine si sa gasiti partea buna a lucrurilor. Optimismul va scoate din cele mai urâte situatii, asa ca pastrati-va tonusul si zâmbetul pe buze.


Leu


Probleme neinsemnate pot aparea azi greseli sau intentii negative ale unor persoane suspecte. Fiti atent la restul primit la piata, la portofel in tramvai, la informatiile care va parvin, chiar si cele care vi se par banale, pentru ca exista riscul sa se infiltreze minciuni. Cineva umbla cu cioara vopsita in anturajul dumneavoastra si ati putea avea de suferit daca aveti incredere in cine nu merita.


Fecioara


Problemele financiare cu care v-ati confruntat de curând par sa se amelioreze ori datorita unei vesti excelente cu privire la rezolvarea unui impas major, ori datorita unui ajutor de la prieteni. Pe de alta parte, si dumneavoastra puteti deveni azi generos ajutându-va un amic aflat in incurcatura.


Balanta


Nu disperati daca aveti ghinion sau o problema neasteptata, pentru ca exista solutii pentru toate. Cineva va sare in ajutor si ceea ce la inceput pare un dezastru se va dovedi sursa unei prietenii sincere. La greu descoperiti cine va este prieten, deci a sosit momentul sa va testati amicii. Cel care tine la dumneavoastra va va fi alaturi atunci când aveti nevoie.


Scorpion


Asteptati cu infrigurare o veste sau un raspuns si, pentru ca tot intârzie sa apara, nici nu mai puteti dormi noaptea. E posibil sa treceti printr-o insomnie ce va va strica odihna, incât ziua nu veti mai fi in stare de nimic, dar, pâna nu soseste ceea ce asteptati, nu va puteti linisti. Poate depinde si de dumneavoastra sa grabiti solutionarea problemei, deci actionati!


Sagetator


Sunteti cuprins de un chef nebun de schimbare, de o patima covârsitoare, atras de un vârf extrem de greu de atins. Ceva face sa va clocoteasca sângele in vine, dorind cu orice pret sa atingeti acel scop. Când sunteti atât de motivat, nimeni nu va poate opri, deci sunteti gata sa va luptati cu toti inamicii. Aveti acel patos ce va ajuta sa câstigati batalia!


Capricorn


Sarbatoriti ceva alaturi de un grup de prieteni sau iesiti la cumparaturi pentru a achizitiona un obiect pe care vi-l doriti demult. Poate motivul de sarbatoare este chiar cumpararea acelui obiect, fiind considerat o rasplata binemeritata pentru un succes personal. Va veti mândri cu investitiile zilei, dar nu uitati ca trebuie sa dati de baut prietenilor pentru noua achizitie.


Varsator


Pentru ca nu puteti accepta un compromis sau niste conditii defavorabile, preferati sa renuntati la un vis. Nu va simtiti in stare sa tolerati dezavantajele respective si, decât sa regretati ca v-ati calcat pe mândrie sau ca v-ati vândut pe un pret de nimic, mai bine puneti punct. Ceea ce vi se cere este inacceptabil, oricât de mult v-ati dori acel lucru.


Pesti


Familia asteapta de la dumneavoastra o decizie si mizeaza pe capacitatea de analiza, dar si pe forta de a spune incotro e bine s-o luati. Propunerile pe care le faceti celor dragi vor fi imediat acceptate de acestia, pentru ca au maxima incredere in ideile dumneavoastra si, când vedeti ca sunteti sustinut, aveti mai mult curaj de a actiona. Spuneti clar ce vreti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS