17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Calatoriile, traficul sau drumurile pe care le faceti in imprejurimi devin motive de iritare. Discutiile prin telefon si semnele de departe care ajung la dumneavoastra pe diverse cai de comunicare sunt tensionate, dificile, greu de tinut pe un nivel calm.


Taur


Sansele cele mai bune vin de departe, ori din alte localitati, ori din strainatate. Poate va gânditi serios la o investitie majora, la o schimbare de domiciliu sau faceti demersuri pentru a va extinde afacerile spre alte localitati. Faima dumneavoastra ajunge pâna departe.


Gemeni


Succesul in cariera este asigurat prin cooperare directa cu mai multe persoane. Daca participati la vreo confruntare de forte – examen, concurs -, puteti fi printre invingatori, pentru ca aveti, de departe, experienta cea mai bogata si cunostintele cele mai bune.


Rac


Suspiciunea nu va lasa sa va deschideti mai mult sufletul in fata unei anumite persoane, poate chiar a unui prieten intim. Mai bine evitati orice marturisiri personale decât sa regretati mai târziu ca ati spus un secret cui nu merita.


Leu


Sunteti mai ambitios ca niciodata, dorind sa aveti ultimul cuvânt cu orice pret in confruntarile in care va implicati. Sunteti capabil sa va luptati pentru opiniile dumneavoastra pâna in pânzele albe, chiar daca si ceilalti au aceeasi atitudine combativa. Va place sa fiti provocat si nu spuneti „nu“ nici unei lupte de idei.


Fecioara


Ziua de marti 13 nu trece neobservata nici luna aceasta si va alege pe dumneavoastra pentru a va oferi un motiv de suparare. Dati piept cu un esec, cu o veste proasta, moralul dumneavoastra fiind la pamânt. Orice mic impas va deceptioneaza profund si nu gasiti forta de a va controla.


Balanta


Tonul agresiv cu care sunteti tratat in unele imprejurari are un efect negativ asupra initiativelor dumneavoastra si nu mai gasiti forta de a merge mai departe. Nu puteti da randament in locuri in care se resimt ostilitatea, violenta, spiritul critic dus la extrem, ca atare evitati astfel de situatii.


Scorpion


Gelozia va cam intuneca sufletul si nu reusiti sa va deschideti mai mult in fata persoanei iubite. Tratati cam egoist iubirea si pretindeti doar din partea celuilalt atentie si fidelitate, dar uitati sa oferiti acelasi lucru in schimb. Pentru ca nu aveti incredere unul in altul, comunicarea este defectuoasa.


Sagetator


Din iubire, sunteti dispus sa faceti mari sacrificii, ca atare azi uitati de propriile dorinte doar pentru a-i fi pe plac celui drag. Tolerarea greselilor partenerului este dovada dumneavoastra de iubire suprema, gândindu-va ca ar face si el la fel in situatii similare.


Capricorn


O clipa de neatentie strica multe, deci nu faceti nimic la voia intâmplarii. Este o zi cu ghinion, primiti o lovitura sub centura de la un fals prieten sau in privinta banilor, deoarece o neglijenta de moment va poate lasa un mare gol in portofel.


Varsator


Felul cum evolueaza unele proiecte va ambitioneaza spre teluri si mai indraznete. O afacere, o relatie sau alt gen de proiect colectiv merge excelent, prinde contur si viteza, de aceea sunteti motivat sa trageti tare, convins ca totul va deveni realitate mai curând decât ati preconizat la inceput.


Pesti


Promisiunile care vi se fac azi au toate sansele sa se materializeze repede. Perspectivele sunt mai mult decât promitatoare, si, pentru ca vedeti ca lucrurile merg bine si repede in directia sperata, incepeti sa faceti planuri si mai indraznete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS