13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Nu aveti nici un motiv sa va privati de lucrurile distractive pe ziua de astazi. Nu va temeti ca nu veti mai avea parte de asa ceva sau ca v-ati pierdut timpul cu lucruri superficiale.


Taur


Planurile de viitor sunt un mod util de a va petrece timpul. Nu va temeti sa va detasati de grup si sa va vedeti de propriul drum. Astazi este chiar o zi prielnica pentru asa ceva.


Gemeni


Se impune o schimbare majora in viata dumneavoastra. Poate renuntarea la persoanele care va trag in jos este primul pas, destul de dureros, insa, daca va desprindeti, drumul e liber in fata dumneavoastra.


Rac


Daca fortati lucrurile, nu veti ajunge mai aproape de telurile dumneavoastra. Aveti sarm si ati putea sa profitati la maximum de el.


Leu


Perfectiunea nu exista cu adevarat, insa puteti incerca sa fiti cât mai aproape de ea azi. Tot ce trebuie sa faceti este sa nu mai luptati impotriva lucrurilor pe care nu le puteti schimba.


Fecioara


Lucrurile mici par a conta mai mult pentru dumneavoastra acum, deoarece adesea va aduc satisfactii imediate.


Balanta


A incerca lucruri noi poate fi distractiv, insa va poate aduce si anumite temeri mai vechi, de care credeati ca ati scapat. Când aveti sansa de a explora o zona noua, aduceti-va aminte ca ati lasat trecutul in urma si porniti pe o noua cale fara ezitare.


Scorpion


Este uimitoare eficienta unei simple conversatii. A intreba atunci când aveti nelamuriri este un semn al inteligentei.


Sagetator


O runda s-a incheiat intre dumneavoastra si un competitor. Este cazul sa spuneti stop si sa luati o pauza. Priviti lucrurile in perspectiva si asigurati-va ca va faceti timp si pentru viata privata.


Capricorn


Atitudinea dumneavoastra de „pot sa o fac“ este contagioasa, antrenând la diverse activitati toti prietenii. Este un moment bun pentru a face o schimbare majora in viata dumneavoastra.


Varsator


Este important sa intelegeti felul in care influentati lumea din jur. Gânditi-va la aspectele vietii unde puteti sa va mai restrictionati putin. Financiar, nu stati prea bine. Trebuie sa invatati sa gestionati veniturile mai atent.


Pesti


Cineva incearca sa va forteze sa faceti ceva ce nu vreti? Exista o mare diferenta intre a va simti responsabil si a va simti manipulat. Calculati riscurile si va veti simti mai bine dupa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS