24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Daca vreti sa fiti ajutat, ajutat-ii pe altii. Spiritul dumneavoastra se va linisti si nu va veti mai judeca atât de aspru.


Taur


Daca v-ati luat de munca in week-end, fiti foarte atent. Nu trebuie sa va ingrijorati in legatura cu onestitatea partenerilor de serviciu.


Gemeni


Partenerul va invita la o excursie scurta, insa sunteti obosit si il faceti sa se razgândeasca.


Rac


Aveti parte de un week-end agitat, deoarece planurile dumneavoastra de câteva luni sunt pe cale de a fi distruse si trageti cu dintii de timpul pe care il aveti la dispozitie.


Leu


Veti fi in stare sa simplificati tot ce va pare complicat. O iesire la un film va relaxeaza si veti fi capabil sa oferiti cele mai bune solutii tuturor.


Fecioara


Cineva apropiat din viata dumneavoastra ajunge sa va ignore semnalele. Nu intrati in panica.


Balanta


Nimic nu scapa week-end-ul acesta spiritului dumneavoastra de observatie. Reusiti sa va multumiti si partenerul, fiind alaturi de el când are nevoie.


Scorpion


Anumite persoane din anturaj se plâng de lipsuri financiare si, chiar daca acum nu le intelegeti, pentru ca stati bine la acest capitol, poate este cazul sa puneti niste bani deoparte.


Sagetator


Aveti parte de un week-end relaxant, pentru ca v-ati pus la punct cele mai multe dintre obligatiile de peste saptamâna.


Capricorn


Trebuie sa va gânditi mult si bine pâna când sa va impartasiti parerile celor din jur.


Varsator


Veti avea week-end-ul impartit intre ceea ce vreti sa faceti si ceea ce vor altii de la dumneavoastra.


Pesti


Daca faceti frecvent exercitii fizice, incercati sa le combinati in acest week-end. Chiar daca singura miscare este sa mergeti pe jos pâna la piata, nu ezitati sa faceti acest lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS