16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Azi aveti o stare foarte ciudata, care va intriga chiar si pe dumneavoastra. Când sunteti agitat si nu aveti stare, când va loveste sensibilitatea exagerata si deveniti trist. Nu puteti evita complet influenta astrelor, dar puteti incerca sa nu cadeti in nici una dintre cele doua extreme.


Taur


Aveti o durere de cap care nu va da pace toata ziua si din cauza asta deveniti irascibil. Norocul dumneavoastra ca este week-end si nu trebuie sa mergeti la serviciu. Dupa-amiaza ar fi bine sa iesiti la o plimbare mai lunga in parc.


Gemeni


Aveati planuri mari pentru acest week-end, dar intervine ceva si veti fi nevoit sa le abandonati. Incercati sa vedeti partea plina a paharului: asa aveti ocazia sa va odihniti sau sa va ocupati de treburile casnice, pe care le-ati cam neglijat in ultima vreme.


Rac


Astazi parca nimic nu va multumeste. Nici nu va bucurati de o claritate prea mare de gândire, asa ca nu va puteti decide asupra caror aspecte trebuie sa actionati mai intâi. Familia va solicita constant si deja nu mai puteti face fata tuturor sarcinilor.


Leu


Astazi trebuie sa rezistati tentatiei de a cheltui toate economiile. Chiar daca e week-end, sunt si alte lucruri de facut decât sa va plimbati prin magazine, mai ales ca va asteapta o saptamâna destul de incarcata.


Fecioara


Simtiti nevoia unei schimbari de look, iar week-end-ul este momentul oportun pentru o programare la salon. Cu banii stati bine, mai ales ca sunteti sustinut si de un membru al familiei pe care trebuie sa il recompensati printr-o atitudine corespunzatoare.


Balanta


Este o zi nefavorabila deplasarilor, caci neatentia va predispune la mici accidente. Nu veti pati nimic, insa va vor intârzia din treburile dumneavoastra. Mai bine petreceti week-end-ul in mijlocul familiei, dedicându-le ziua celor dragi.


Scorpion


Nu aveti chef de discutii cu nimeni si ajungeti chiar la o atitudine care ii poate jigni pe cei din jur. Starea de sanatate este buna, dar din cauza nervozitatii riscati sa aveti mici probleme.


Sagetator


Primiti o veste buna din punct de vedere financiar. Veti fi bine dispus toata ziua si veti face mici cadouri celor dragi, care va vor rasplati cu afectiunea lor. La locul de munca se anunta o saptamâna usoara.


 


Capricorn


Desi este week-end, nu reusiti sa va relaxati din cauza unor dispute in familie. Tineti cont totusi de faptul ca membrii familiei dumneavoastra au mândria lor si, chiar daca nu va dau dreptate, vor accepta solutiile propuse de dumneavoastra.


Varsator


Veti avea o zi frumoasa, dar s-ar putea sa fie totusi umbrita de o mica neintelegere cu partenerul de viata. Nu este cazul sa va nelinistiti pentru ca se va rezolva favorabil. Primiti o invitatie de la prieteni pe care nu ar fi bine sa o refuzati.


Pesti


Va bucurati de sprijinul unei persoane influente, care va ajuta atunci când va asteptati mai putin. Nu uitati ca serviciul trebuie intors, iar legatura trebuie mentinuta. Persoana iubita va pregateste o mica surpriza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS