12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


N-ar trebui sa fiti singur in aceasta zi pentru ca starea dumneavoastra emotionala este extrem de vulnerabila. Va este greu sa faceti fata unor sarcini exagerate, de parca tot greul a fost intentionat aruncat pe umerii dumneavoastra.


 


Taur


Dorul de cineva drag creste sau va luati ramas bun de la persoana iubita. Un telefon dat unui prieten din alta localitate sau chiar faptul ca-l insotiti intr-o calatorie vor insemna enorm pentru ceilalti. Ati putea resimti o schimbare de atmosfera in cuplu.


Gemeni


Fiti atent la cei care se ofera azi sa va ajute, pentru ca exista cineva in anturaj care nu are intentii corecte fata de dumneavoastra. Rezistati tentatiei de a cere si a accepta ajutor de la altii, pentru ca nu e ceea ce pare.


Rac


Sunteti plin de energie si mai ambitios ca oricând. Reusiti sa-i mobilizati si pe ceilalti, chiar daca uneori tensionati atmosfera pe unde treceti sau va certati cu unii. Si disputele pot avea rolul lor!


Leu


Atmosfera din cuplu este tensionata, nu reusiti sa va exprimati emotiile asa cum se asteapta partenerul. Viata in doi nu este tocmai usoara astazi, dar veti depasi cu bine si acest impas, daca invatati sa taceti.


Fecioara


Unele informatii care va parvin sunt false, deci nu va incredeti chiar in tot ceea ce aflati. Nu este nimic grav, dar ar fi pacat sa receptati o imagine falsa asupra realitatii. Aveti in preajma o persoana prost documentata.


Balanta


Succesul provoaca o stare emotionala extrema, ce se poate manifesta prin trairi exagerate, ducând pâna la lacrimi de bucurie. Norocul va scoate pe dumneavoastra in fata, dar, când va treziti in fata reusitei, incepeti sa va temeti de ea. Acceptati provocarea si bucurati-va de sansa, fara teama!


Scorpion


Este o zi de succes in plan socio-profesional, cu ocazii excelente de a va remarca in ochii lumii. Ati putea repurta o victorie de proportii la locul de munca. Luati o decizie importanta pentru viitor.


Sagetator


Emotiile sunt extrem de puternice, mai ales daca este vorba de dragoste, dar nu este ceea ce ati fi dorit. Poate este o iubire imposibila, de aceea nu aveti curajul de a actiona, asteptând sa vedeti incotro merg lucrurile.


Capricorn


Sunteti nostalgic, sensibil la orice detaliu ce va duce cu gândul la trecut. Revine in amintire un vis de altadata. Priviti putin inapoi sa vedeti la ce ati renuntat cândva, pentru ca poate fi ceva important pentru a va simti un om implinit.


Varsator


Aveti o suparare pe suflet si ati avea nevoie de mai multa intelegere de la cei dragi. O destainuire facuta persoanei iubite poate avea efecte foarte bune, eliberându-va de ceea ce va framânta. Singur va fi mai greu sa depasiti acest impas.


Pesti


O zi excelenta pentru reusite profesionale, pentru succese la examene sau in relatia cu autoritatile. Ati putea fi remarcat de o persoana cu influenta care ar putea deveni de acum incolo mentorul sau profesorul dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS