15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Simtiti o afinitate aparte fata de o persoana din anturajul profesional, cu care aveti preocupari, preferinte sau simpatii comune. Se poate naste o prietenie frumoasa si de viitor, pentru ca va leaga multe, iar comunicarea merge bine.


Taur


Situatia financiara revine la normal printr-o solutie binefacatoare. Ori vi se inapoiaza niste bani, ori vi se face dreptate in cazul in care nu ati primit cât vi se cuvenea. Totul intra pe un fagas normal, fie ca e vorba de plata unor datorii stresante sau de returnarea unor sume pe care altii vi le datoreaza.


Gemeni


O zi perfecta pentru a repurta succese profesionale, pentru a va atinge un mare scop sau a va afirma. Azi vi se poate extinde faima pâna la niveluri inalte, deci sa nu va mire ca vin laude de la sefi, de la persoane importante sau ca vi se fac propuneri dintre cele mai promitatoare.


Rac


Vi se fac declaratii de dragoste intense, aprinse, care va zapacesc total, poate chiar o cerere in casatorie! Daca abia azi intâlniti pe cineva interesant, acesta va fura complet mintile: este o zi in care sunteti predispus spre pasiuni spontane, la prima vedere, care va fac o imensa placere.


Leu


Situatia financiara precara va tine pe loc in planurile dv., deci trebuie sa mai strângeti cureaua, pe ici – pe colo, ca sa nu va dezechilibrati bugetul. Nu aveti suficienti bani pentru ce v-ati propus, deci amânati cheltuielile masive pentru altadata sau cautati o solutie de a va mari veniturile.


Fecioara


O zi neplacuta din multe puncte de vedere, in care vi se pare ca toate stau pe loc. Nu sunteti sprijinit de persoanele de care aveti nevoie, ci aveti in preajma numai oameni negativisti, pesimisti, care toarna gaz pe foc in sens negativ si va influenteaza si pe dumneavoastra sa abandonati orice lupta.


Balanta


Apelati la mici tertipuri nu tocmai cinstite pentru a va atinge un scop si va mirati singur de cât de bine va iese. Aveti un talent aparte de a-i pacali pe altii, de a le intra pe sub piele, de a-i lingusi pentru a obtine ceva in avantaj propriu.


Scorpion


Visele de iubire cresc in intensitate, mai ales daca sunteti la inceputul unei idile ce suna promitator. Abia asteptati sa vedeti ce urmeaza, dar aveti tendinta de a-l lasa doar pe celalalt sa faca primul pas.


Sagetator


Dorul de cineva drag de departe creste si nu mai aveti rabdare sa asteptati pâna când va veti revedea, dar distanta este clar un impediment greu de trecut.


Capricorn


Ceea ce parea sa mearga prost ajunge azi intr-un punct in care totul se poate intoarce spre bine. Nu merita sa lasati pesimismul si deceptia sa va copleseasca, pentru ca, uneori, chiar si cele mai sumbre perspective contin si o raza de lumina.


Varsator


O veste buna apare exact la momentul cel mai potrivit pentru a scapa de o grija. Va eliberati de stres si va regasiti optimismul caracteristic. Poate va intâlniti cu o persoana care va juca un rol salvator in afacerile dumneavoastra sau primiti un telefon mult dorit ce va alunga o stare de incertitudine ce va macina zilele trecute.


Pesti


Iubirea e la cote maxime, va purtati cu partenerul ca un adevarat indragostit si il rasfatati in gesturi de iubire. Formati un cuplu de invidiat, exista o armonie deplina si, daca nu sunteti deja casatoriti, incepeti sa va gânditi foarte serios la intemeierea unei familii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS