22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Viata sentimentala este extrem de animata azi, ori pentru ca apare in calea dumneavoastra o persoana care va cucereste de la prima vedere, ori pentru ca partenerul reuseste sa va angreneze in planuri interesante, care va fac amândurora placere.


Taur


Scapati usor de un conflict, pentru ca evitati confruntarile riscante. Aveti un talent aparte de a fugi de situatiile tensionate sau, chiar daca sunteti implicat in actiuni dificile – scandaluri, competitii, certuri, de fiecare data apare ceva norocos care va scoate din gura lupului.


Gemeni


Dupa lupte seculare, ati ajuns si la finalul unei actiuni ce parea sa nu se mai incheie. Timpul a trecut atât de lent, incât ati si uitat care era scopul pe care l-ati avut initial.


Rac


Viitorul va entuziasmeaza, pentru ca se apropie un eveniment extrem de interesant si abia asteptati sa se implineasca. Va implicati cu multa pasiune in ceea ce se prefigureaza la orizont.


Leu


Preocuparea numarul unu a zilei este legata de bani, pentru ca aveti nevoie de o suma mai mare pentru a cumpara ceva scump sau pentru a va achita o datorie care va obsedeaza.


Fecioara


Ceva nu merge bine in relatia de cuplu, ori va coplesesc emotii negative – teama, neincredere, gelozie, ori aveti impresia ca partenerul nu mai este asa cum il stiati si il suspectati de tradare sau minciuna.


Balanta


Lucrurile evolueaza repede intr-o directie promitatoare, incât nu va vine sa credeti ce bine s-au aranjat toate. Felul cum v-ati implicat in rezolvarea unor probleme a fost de bun augur si acum incepeti sa descoperiti rezultatele eforturilor depuse.


Scorpion


Visele de iubire cresc in intensitate, ori pentru ca ati intâlnit pe cineva atractiv si deja sperati mai mult, de acum incolo, ori pentru ca persoana iubita face niste promisiuni marete cu privire la viitorul comun.


Sagetator


Discutiile cu prietenii sunt constructive, pentru ca fiecare contribuie in conversatie cu ceea ce stapâneste cel mai bine. Dumneavoastra sunteti responsabil cu dinamica, cu entuziasmul, cu mobilizarea fortelor intr-un scop comun, in timp ce altii vin cu idei inovatoare, solutii interesante si cu un suport teoretic bine documentat.


Capricorn


Nasul dumneavoastra de observator fin si cu experienta simte imediat unde se ascunde un mincinos sau un profitor cu intentii rele, deci veti tine o predica despre seriozitate si adevar unei persoane care umbla cu cioara vopsita.


Varsator


Ceva va scoate din cotidian si simtiti si dumneavoastra ca traiti. Aveati nevoie de o schimbare sau de un eveniment mai special ca de aer, ca atare veti profita din plin de ceea ce apare azi la orizont.


Pesti


Toata lumea vrea ceva de la dumneavoastra, incât nu mai stiti cum sa-i multumiti pe toti. Sunteti solicitat si de prieteni, si de colegi, si de superiori, de aceea poate fi o zi extenuanta pentru dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS