19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti motivat in tot ceea ce faceti si nimeni nu va poate impiedica sa obtineti rezultatele scontate. Este o zi in care daruiti dragoste si primiti pasiune. Persoana iubita va face un cadou care va bucura foarte mult.


Taur


Fie ca va convine sau nu, veti fi nevoit sa le cam faceti sefilor pe plac. Se pare ca depindeti inca de ei si lucrul acesta va scoate din sarite. Ati putea câstiga o suma de bani dintr-o sursa necunoscuta, pe care nu ar fi bine sa o cheltuiti acum.


Gemeni


Va ajung la urechi vorbe nu tocmai placute. Pâna sa va dati seama ca sunt simple zvonuri n-ar fi exclus sa va treziti certându-va cu cineva drag, asadar fiti foarte prudent. Primiti vizita unor rude prin alianta si poate chiar cadouri placute.


Rac


Sunteti pe punctul de a lua o decizie foarte importanta cu privire la viitor. Daca nu sunteti sigur ca ati analizat bine situatia si nu puteti prevedea urmarile, poate
n-ar fi rau sa amânati punerea lor in practica. Va preocupati mai mult de familie si de cei dragi.


Leu


Aveti un simt foarte acut in ceea ce priveste depistarea ocaziilor favorabile, insa ezitati sa profitati de acestea. Luati-va inima in dinti si treceti la fapte. In ceea ce priveste dragostea, este bine de stiut ca o persoana de sex opus va poarta noroc.


Fecioara


Desi va distrati din plin si nu ratati nici o ocazie pentru a le arata celorlalti ca stiti sa profitati de viata, nu veti fugi de eventualele responsabilitati. Din contra, va veti implica in orice proiect care vi se pare provocator.


Balanta


Sunteti cam nervos si pe buna dreptate. Vestile pe care le tot asteptati intârzie sa apara. Va merge bine in dragoste si aluziile unor persoane de sex opus va vor confirma acest lucru. Profitati, poate incepe o perioada buna pentru dumneavoastra.


Scorpion


Sunteti prea agitat si din aceasta cauza riscati sa faceti totul pe dos. Stati departe de aparatura electrocasnica. Spre seara
v-ati putea planifica vizite sau v-ati putea intâlni cu o persoana care va atrage mult.


Sagetator


Un prieten se confrunta cu probleme financiare, motiv pentru care va solicita ajutorul. Chiar daca nu va surâde ideea de a-i da bani cu imprumut se pare ca nu prea puteti sa-l refuzati. La serviciu, mai aveti inca de tras pâna terminati un proiect.


Capricorn


S-ar putea sa fiti cam deprimat din cauza unor vesti. Nu prea stiti incotro sa o luati, mai ales ca nici nu prea stiti la cine sa apelati ca sa iesiti din impasul financiar prezent. Ati putea totusi sa faceti ceva relaxant.


Varsator


Desi aveti o multime de planuri in cap, n-ar fi exclus sa descoperiti ca nu sunteti in stare sa realizati nici macar o parte din cele propuse. Veti beneficia de ajutor de la prieteni si veti obtine macar niste confirmari. Nu este exclus sa va indragostiti.


Pesti


Planuiti sa faceti o calatorie de placere, dar problemele pe care le aveti cu banii v-ar putea impiedica si de data aceasta sa va impliniti dorinta. Cu putina imaginatie, puteti face aceasta zi mai placuta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS