13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Optimismul va face sa va avântati fara sa stati pe gânduri in noi aventuri. Se iveste sansa de a va mobiliza fortele, iar motivatia creste cu fiecare clipa care va apropie de momentul asteptat. Se deschid perspective noi si nu mai aveti rabdare pâna ce ajungeti la telurile propuse.


Taur


Sunteti foarte multumit de felul cum ati inceput anul, plin de viata, dornic de afirmare. Perspectivele ce vi se deschid sunt atât de bune, incât ati vrea sa le realizati aici si acum. Orice initiativa inceputa acum are mari sorti de izbânda, totul e sa aveti curaj. Evenimentele fericite sunt foarte aproape!


Gemeni


Un gest nepotrivit din partea unei persoane pentru care ati avut un respect aparte va face sa va schimbati parerea despre aceasta. Va jigneste, va raneste, scoate la iveala o latura a personalitataii sale la care nu v-ati fi asteptat. Veti sti de acum sa va paziti de ea, sa evitati sa-i mai stati aproape, pentru ca, in loc de prietenie, nutreste dusmanie.


Rac


Daca tot ati inceput un an nou, va gânditi ca e timpul sa faceti si o schimbare in viata dumneavoastra. Acum va puteti gândi pe indelete la ceea ce trebuie sa schimbati: ori directia de mers in afaceri sau cariera, ori modul de a va comporta si a va prezenta in ochii lumii.


Leu


Sunteti inca legat de trecut si va este foarte greu sa va rupeti de ceea ce va inspira stabilitate si siguranta. Este nevoie de noutate, deci lasati trecutul la locul lui si schimbati macazul. Un inceput de an se potriveste noilor planuri, bilanturile s-au terminat.


Fecioara


Parca nu va doriti sa treaca timpul si va agatati inca de fiecare clipa de liniste care vi se ofera. Tineti atât de mult la o anumita stare de lucruri, incât nu ati vrea sa se mai termine si faceti tot posibilul sa prelungiti placerea. Totusi, timpul trece cum vrea el si ajungeti si la finalul acestui capitol, ceea ce lasa un gol in sufletul dumneavoastra pentru ca s-a terminat ceva ce va inspira siguranta si calm.


Balanta


Sunteti multumit de viata sentimentala. Nu aveti motive de neincredere in cel drag, care stie sa-si demonstreze sentimentele fata de dumneavoastra prin gesturi concrete. Relatia intra pe un fagas mai stabil, ca si cum ati depasit faza iubirii oarbe si acum incepeti impreuna sa construiti ceva de anvergura.


Scorpion


Aveti o stare emotionala extrem de sensibila, orice cuvânt care va este adresat devine motiv de enervare. Lumea nici nu stie cum sa se poarte cu dumneavoastra, pentru ca, orice ar face, dumneavoastra oricum reactionati ciudat. Se zbat trairi contradictorii in sufletul dumneavoastra si puteti da nastere unor adevarate crize: de isterie, de panica, de lacrimi.


Sagetator


Parca nu s-au terminat petrecerile, inca mai aveti ceva de celebrat cu amicii si onorati orice invitatie primita. Sunteti o prezenta placuta in anturaj, va place felul cum va trateaza prietenii, care vor sa va aiba aproape cât mai des. Sunteti dispus sa cheltuiti doar pentru a fi pe plac prietenilor.


Capricorn


Sarbatorile v-au epuizat si nu doriti decât liniste in sânul familiei. Abia asteptati sa scapati de musafiri, vizite, obligatii sociale ca sa va odihniti in casa dumneavoastra. Copiii sau parintii va vor si ei mai mult prin preajma, deci incercati sa petreceti aceste zile alaturi de ei.


Varsator


V-au coplesit gânduri negative, dar nu sunteti genul de om care se lasa doborât usor. Gasiti imediat sentimente pozitive, animate, care sa contracareze starea neagra in care ati cazut, deci va reveniti repede la normal. Aveti nevoie doar de un stimulent care sa va reaprinda cheful de viata, pentru ca pesimismul nu are ce cauta acum in program.


Pesti


Gesturile de iubire sunt la cote maxime, probabil Sarbatorile au legat mai mult relatia de cuplu si vreti sa va oferiti unul altuia mai multa atentie. Declaratiile de dragoste pot fi intense, credibile, serioase, cu sansa de a pune bazele unei relatii de succes de acum incolo. Sunteti tandru si romantic si asta consolideaza si mai mult relatia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS