19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Horoscop 2007

Berbec


2007 nu e un an usor, sentimentul ca se poate mai mult, ca vreti mai mult, dar nu primiti poate fi frustrant de multe ori. Nu aveti prea mare incredere in fortele dvs. si nu lasati o impresie foarte buna. Nu aveti curajul sa iesiti mai mult in fata, de aceea poate fi un an cu multe blocaje si neimpliniri, dar e posibil sa fie simple senzatii personale. Luna august pare a fi una dintre cele mai dificile, când va veti simti prins ca intr-o menghina de atâtea griji si emotii negative.


Dragoste. Neintelegerile in cuplu sunt frecvente, tensiunile, contradictiile, conflictele au la baza incompatibilitati pe care nu reusiti sa le tineti sub control. E cam greu sa convietuiti pasnic cu partenerul sau sa va apropiati de persoane noi, mai ales la inceputul anului sau in primavara, când discutiile vor fi cam aprinse. V-ati putea simti atras de o persoana interesanta, inteligenta, dar cam nervoasa, posibil din zodie de aer, cu care nu veti avea o relatie prea blânda.


Serviciu. Va place ceea ce faceti, iar catre toamna veti culege roadele eforturilor depuse. Poate fi un an calm, placut, in care simtiti ca totul evolueaza asa cum trebuie, fara tensiuni sau incertitudini. Daca aveti preocupari artistice sau in domenii umaniste, in care talentul este esential, succesul este de partea dvs., fiind un an cu mari sanse de afirmare.


Bani. Totul merge bine in acest plan, poate fi un an de apogeu, cu decizii deosebite, cu reusite considerabile, in care simtiti ca v-ati atins visele. O mare achizitie, o afacere de succes, o victorie financiara va fac mai sigur pe dvs. si aveti curaj sa investiti in planuri indraznete. Primiti, dar si cheltuiti, mai mult ca in alti ani. Luna ianuarie poate fi speciala in privinta deciziilor financiare: cumparati ceva scump, incepeti o afacere sau vi se face o propunere rentabila ce nu trebuie ratata.


Taur


2007 este un an bun, in care veti avea un sentiment de satisfactie, veti fi mândru de dvs., poate mai ales pentru reusitele profesionale care va asteapta. Este anul in care multe indoieli si intrebari vechi isi gasesc raspunsul, aducând la normal totul. Traiti un eveniment decisiv pentru viitorul dvs., iar luna mai pare sa fie speciala. O persoana cu functie, un parinte sau un profesor vor juca un rol esential. La un moment dat, veti sta in prim-plan in cadrul unei ceremonii, a unei investiri in functie etc.


Dragoste. Un an de succes deplin, de apogeu. Pentru unii poate fi anul casatoriei, pentru altii – a conceperii unui copil, iar cei singuri pot cunoaste pe cineva care le va aduce fericirea. Se poate spune ca sunteti privilegiatul anului 2007 in ceea ce priveste amorul, deci pregatiti-va sa va indragostiti asa cum nu ati mai facut-o niciodata, simtind o atractie deosebita fata de cineva deosebit.


Serviciu. Sunteti multumit de ceea ce se intâmpla la serviciu, aveti o relatie excelenta cu superiorii si profesorii. Apare sansa unei specializari noi, studiati mai mult, va consolidati pozitia profesionala printr-un examen decisiv sau un act oficial. Luna aprilie pare sa fie cea mai buna pentru rezolvarea problemelor profesionale de care depinde cariera dvs. Cunoasteti o persoana cu functie, cu experienta bogata, cu o pozitie buna, cel mai probabil si mult mai in vârsta, care va poate ajuta mult in cariera.


Bani. 2007 e un an promitator, vestile sunt bune in acest sens. Vin bani mai mereu, nu veti duce lipsa, ba chiar se pot ivi si noutati in acest sens: alta sursa de venit, o directie noua din care vor curge bani. Veniturile sunt suficiente pentru a va descurca bine si pentru a face investitii. Poate faceti un credit, ceea ce inseamna ca, pentru câteva luni, banii dvs. sunt mult mai bine dramuiti.


Gemeni


2007 nu este cel mai bun an al dumneavoastra, dimpotriva, vor exista stari de frustrare si insatisfactie pentru ca veti dori mai mult decât tot ce veti reusi sa atingeti. Aveti senzatia ca faceti numai compromisuri si concesii, ca acceptati aspecte care nu va convin deloc, dar se pare ca sunt sacrificii obligatorii pentru a va realiza unele scopuri. Nu este un an de vârf, au fost altii mult mai buni decât acesta, dar daca mai scadeti din pretentii poate fi unul destul de bun. Luna martie vine cu motive minore de suferinta.


Dragoste. Lucrurile merg bine, aveti alaturi o persoana care va pretuieste si pe care si dvs. o apreciati mult. Ca ar putea exista pe undeva si un anume interes, poate chiar material, nu ar fi exclus, dar asta nu inseamna ca nu puneti accent pe iubire. Va simtiti bine alaturi de persoana draga, care stie sa va maguleasca orgoliul, sa va laude continuu si sa scoata in evidenta cât de important sunteti in viata ei. Totul va merge ca pe roate, pentru ca aveti nevoie sa stiti ca sunteti special. Si chiar sunteti, dar nu uitati ca la fel trebuie sa simta si celalalt, deci nu uitati de laude, recompense, vorbe frumoase, aprecieri. Luna septembrie poate fi una dintre cele mai reusite ale vietii in doi.


Serviciu. Sunteti un om fericit, ajungeti atât de usor la scopurile dvs., incât nici nu va vine sa credeti ca merg toate asa de bine. Sunteti multumit de rezultatele profesionale, se vede pe chipul dvs. ca ati ajuns acolo unde va doreati, dar aveti tendinta de a va culca pe lauri, fara sa mai depuneti eforturi noi. Daca va convine stadiul la care ati ajuns, veti face tot posibilul sa-l mentineti. Luna septembrie aduce vesti bune la locul de munca, ceea ce va confera un sentiment mai puternic de valoare personala.


Bani. Totul e bine si aici, scapati de problemele de anul trecut. Este un an cu multe reusite, chiar daca nu sunt iesite din comun, dar aveti bani cât sa va simtiti bine. Faceti niste investitii pe care vi le-ati dorit demult. Este un an mai bun decât 2006, asta e sigur, fara sa fie totusi vorba de bogatii sau venituri incredibile. Unii bani ajung la dvs. sub forma unor recompense, premii, bonusuri sau ca gest de apreciere pentru un serviciu oferit cuiva. Tot anul e bun in ceea ce priveste banii, dar parca mai ales luna iunie.


Rac


2007 este un an sensibil, care va va solicita mult la nivel emotional si psihic, veti avea trairi puternice, senzatii intense, iar sufletul va fi in prim-plan. Fie ca e vorba de un an al iubirii, fie al unor emotii iesite din comun, veti trece prin stari dintre cele mai interesante.


Dragoste. Iubirea are o dimensiune mult mai stabila decât in alti ani. Gasiti omul lânga care puteti construi ceva, pe care va puteti baza pe termen lung, dând dovada amândoi de mai multa maturitate. Este un an in care isi pot gasi parteneri mai ales persoanele trecute de prima tinerete, care descopera iubirea la o vârsta mai inaintata, dar care poate fi la fel de placuta ca in tinerete. Cuplurile deja inchegate si oficializate se bucura de stabilitate deplina, nu apare nimic care sa le zdruncine calmul. Dragostea si interesul se combina perfect intr-o relatie cu mari sanse sa evolueze pe termen lung.


Serviciu. Este un an de succes la locul de munca, in care si pozitia dvs. profesionala se consolideaza. Nu este chiar momentul unor promovari, avansari sau al unor evidentieri, ci se vorbeste mai mult de o linistire a apelor dupa perioade ceva mai incerte, cândva. Va gasiti locul in care veti construi ceva de acum incolo sau studiati ceva nou, care va va conduce pe o alta cale, in perspectiva. Un profesor, un mentor sau un superior pot juca un rol major in consolidarea imaginii dvs. profesionale. Luna aprilie va poate aduce vesti importante despre cariera, prin care multe aspecte, pâna acum nesigure, isi gasesc solutionarea.


Bani. Anul acesta vi se face dreptate in cazul in care vi s-a refuzat un anumit drept banesc: o mostenire, o despagubire, o cerere in instanta cu impact financiar. Verdictul poate fi in favoarea dvs. si se restabileste echilibrul normal pe care l-ati sperat atâta vreme. Dar este si perioada in care trebuie sa faceti putina ordine in buget: sa va achitati datoriile, sa cereti inapoi banii pe care unii tot uita sa vi-i returneze sau sa faceti un credit la o banca. Luna noiembrie va poate aduce un raspuns oficial in urma caruia intrati in posesia unei sume de bani care vi se cuvine.


Leu


2007 este un an linistit, fara evenimente iesite din comun, in care puteti spune ca va regasiti linistea in multe privinte. Accentul cade mai ales pe viata privata – dragoste, familie, placeri personale – unde veti avea parte de bucurie. Daca aveti preocupari artistice, umanitare, sensibile, reusita este de partea dvs., iar daca va cautati jumatatea sau visati la o ameliorare a vietii de cuplu, ati putea avea parte de momente exact pe placul dvs. Toamna acestui an este cea mai placuta pentru sufletul dvs. O persoana nascuta in zodie de apa joaca un rol major in viata dvs. in acest an.


Dragoste. Este un an banal, nu se poate vorbi de nimic special, cum ar fi nunti, iubiri intense, pasiuni nebune. Asta nu inseamna ca veti fi ocoliti de sentimente, dar parca nu sunt cele mai puternice de care ati avut parte vreodata. 2007 este unul monoton, plictisitor adeseori, in care totul pare rutinat, calm, blazat. Calmul acestui an poate fi benefic pentru a lega o relatie de lunga durata, fara sa va mai gânditi la schimbare, innoire, provocare, deci va multumiti cu ce aveti. In luna octombrie, v-ati putea plictisi alaturi de partenerul oficial sau, in cazul in care nu aveti pe nimeni alaturi, veti simti singuratatea mai grea ca oricând.


Serviciu. Nu aveti parte de cele mai mari reusite la locul de munca, simtiti ca faceti ceva sub nivelul pregatirii dvs., considerând ca este un an umilitor, in care telurile dvs. sunt imposibil de atins, de aceea trebuie sa mai renuntati la unele dintre ele. Concesiile, compromisurile, umilintele nu lipsesc, de aceea se va dezvolta un puternic sentiment de inadaptare, frustrare, blocaj, considerând ca sunteti departe de ceea ce doreati pentru cariera dvs. Este posibil sa plecati de la un loc de munca pentru ca nu va mai place sau, dimpotriva, ramâneti pe pozitie, desi nu mai puteti suporta atmosfera de acolo, pentru ca nu aveti incotro, deci trebuie sa tolerati situatia. Luna martie este plina de insatisfactii si lovituri, in care nu veti fi deloc mândru de dvs.


Bani. Se apropie evenimente deosebite, pentru ca aveti idei interesante despre cum sa va mariti veniturile sau cum sa folositi banii cu intelepciune. Fie incepeti o afacere noua, fie gasiti o noua sursa de venit, initiativele dvs. atrag si câstiguri. Scoateti bani din activitati intelectuale, comerciale, deci nu va puteti plânge ca nu câstigati. Vin bani, dar la fel de usor se duc, pentru ca aveti multe investitii care isi asteapta rândul. Mai ales la inceputul anului sau in primavara veti lua multe decizii cu impact financiar.


Fecioara


2007 este un an promitator, cu perspective noi, directii noi de explorat, cu alte planuri spre care va avântati cu mai mult curaj. Se deschide o fereastra spre viitor, incepând de acum, si deja stiti mult mai bine cum se va desfasura viata dvs. pe câtiva ani de acum incolo. In luna martie, luati decizii prin care dati alt curs unor evenimente care va fac placere.


Dragoste. Este un an al marilor emotii in amor, fie pozitive, fie negative. Vi se pot face declaratii dintre cele mai intense, care va impresioneaza profund, iar cuvintele care va ajung la ureche storc si lacrimi de bucurie. Veti fi tot anul ca un butoi de pulbere, gata sa explodeze la cea mai mica scânteie. Poate fi anul casatoriei, al intemeierii unei familii, al nasterii sau conceperii unui copil, deci viata privata primeste un accent special in 2007. Simtiti o mai mare nevoie de dragoste, de afectiune, de grija. Totodata, simtiti nevoia de intimitate si izolare, iar posibilitatea de a va implica intr-o relatie secreta este mare.


Serviciu. Daca sunteti lasat sa va faceti treaba asa cum credeti dvs. de cuviinta ati fi foarte multumit, pentru ca doriti mai multa libertate de decizie si de actiune. Va place sa fiti pe cont propriu, nu mai sunteti un subaltern cuminte si supus, pentru ca vreti sa va exprimati ideile cu mai multa indrazneala decât pâna acum. De aceea nu este exclus sa va rupeti de lucrul in echipa sau de sub conducerea cuiva si sa fiti propriul sef: o afacere proprie, o activitate pe cont propriu etc. La primavara, aveti de dat un examen sau va sustineti o cauza profesionala in fata unei comisii sau a unui public.


Bani. Nimic nou pe acest plan, aveti suficienti bani cât sa va simtiti bine. Pentru ca este un aspect favorizat, va veti aventura usor in credite bancare, plata unor datorii mai vechi sau investitii pe termen lung. Este anul in care puteti cumpara obiecte scumpe, cum ar fi locuinta, mobila, aparate electrocasnice, pentru ca sunt favorizate achizitiile de obiecte de uz indelungat. O persoana mai in vârsta, posibil nascuta in zodie de pamânt, joaca un rol important in deciziile financiare ale acestui an.


Balanta


2007 este un an generos, cu suficiente ocazii de a va simti bine, de a cunoaste oameni noi, de a comunica si a va distra. In prim-plan este societatea, in care veti petrece mult timp. Cunoasteti persoane cu care veti lega relatii foarte bune: prietenii, colaborari, parteneriate de tot felul. Va alaturati unor grupuri de interese, unui colectiv cu aceleasi preocupari si hobby-uri. Spre toamna, planul social devine si mai placut, si mai plin de viata, cu invitatii la petreceri.


Dragoste. Nu este chiar anul cel mai bun pentru iubire, dimpotriva, deceptiile si supararile nu lipsesc din peisaj. Iubiti, dar parca nu primiti la fel de mult sau, invers, cineva insista sa se apropie de dvs., dar nu prea ii acceptati avansurile, tinându-l la distanta. Se poate si mai bine, dar mai trebuie sa renuntati si dvs. la acele atitudini care il tin pe cel drag departe: ostilitate, suparare, raceala, pretentii, amintiri ale trecutului etc. Luna aprilie este cea mai dificila in relatia cu sexul opus.


Serviciu. Este un an de progres in cariera, simtiti ca inaintati, ca mai urcati o treapta spre ce v-ati propus. Daca visati o avansare, o functie mai inalta, o promovare la locul de munca, o ascensiune profesionala dupa un curs de specializare – acesta este anul cu cele mai bune ocazii de a va vedea visul implinit. Totul merge excelent la locul de munca, sunteti mândru de felul cum colaborati, cum comunicati, cum va oferiti serviciile ori de câte ori este nevoie, iar lumea va apreciaza contributia. In luna martie este posibil sa promovati sau sa fiti numit intr-o functie mai buna, iar spre finalul anului cresc sansele de a va face cunoscut.


Bani. Pentru ca nu sunteti tocmai in momentul cel mai bun din punct de vedere financiar, anul acesta trebuie sa invatati sa strângeti cureaua si sa va impuneti unele limite. Unele mai drastice, altele ceva mai accesibile, dar nu va puteti permite orice. Sunt multe datorii care stau la rând, uneori ele devin sufocante, tocmai de aceea sunteti obligat sa fiti prudent, cumpatat, atent la fiecare ban pe care il dati. Nu este un an bun sa va aventurati spre credite, imprumuturi sau investitii prea mari. Luna august este cea mai dificila in privinta banilor, resimtind piedici si amânari frustrante.


Scorpion


2007 este un an cu profunde implicatii in plan psihic. Tot ce simtiti are dimensiuni fantastice, indiferent ca e vorba de sentimente pozitive sau negative. Aveti mereu impresia ca sunteti la mijloc intre doua atitudini, doua senzatii, doua directii, fiind foarte greu sa faceti pace intre ele, ceea ce va declansa adevarate crize de personalitate. Unele mici probleme de sanatate va dau bataie de cap din când in când.


Dragoste. Simtiti nevoia de eliberare, deci, daca sunteti intr-o relatie veche, aproape ca veti fi tentat sa o lasati balta doar pentru a va mai pune un pic talentele de seducator la incercare. Preferati aventura, escapadele, distractiile de orice fel, fara sa va implicati serios in nimic. Intrati in iubire in gluma si nu se poate pune baza pe ceea ce spuneti, fiind vorbe aruncate in vânt, jocuri copilaresti de-a indragostitul. Atentie sa nu patiti si dvs. la fel!


Serviciu. Va cam certati cu toata lumea la serviciu, nu va place cum sunteti tratat si va ridicati pentru drepturile dvs. cu o oarecare forta, doar ca nu intotdeauna aveti dreptate. Prin atitudinea agresiva, pus mereu pe cearta, v-ati putea face dusmani. Vor exista momente tensionate la serviciu, in care, la primul impuls, veti fi tentat sa va dati demisia, sa plecati, de aceea trebuie sa fiti foarte atent cât de tare intindeti coarda, pentru ca nervii pot strica multe. Luna mai este cea mai dificila din punct de vedere profesional.


Bani. Un an calm, cu venituri modeste, dar satisfacatoare, atât cât sa traiti decent. Nu apare nimic iesit din comun, dar nici cheltuielile nu cresc, pastrând totul pe un fagas normal, echilibrat, cumpatat. Totul se rezuma la veniturile lunare obisnuite, cât si la platile curente, deci nu se poate vorbi de un an special. Banii se duc pe lucrurile obisnuite, banale. Luna octombrie aduce o stare de linistire si echilibru in bugetul personal.


Sagetator


2007 seamana, pe undeva, cu 2006, va bucurati de sustinere la nevoie, descoperind ca nu sunteti niciodata singur. Accentul cade mai ales pe colaborare, lucrul in echipa, relationare, schimb reciproc de servicii. Luna iunie va poate aduce un ajutor necesar sau jucati un rol central in rezolvarea problemelor altor persoane.


Dragoste. Nu stati chiar bine in acest plan, nu ca n-ati avea ocazii, ci pentru ca nu aveti incredere in capacitatea dvs. de a cuceri pe cineva. Timiditatea, emotivitatea crescuta sau inhibitiile prea mari va tin inchis intr-o carapace din care va este greu sa iesiti, deci vi se cere un efort mai mare de a va face remarcat. Daca stati in banca dvs., nevazut de nimeni, cum sa cunoasteti lume si sa atrageti atentia? Relatia de cuplu nu este deci prea fericita, sentimentele negative va coplesesc prea des, ceea ce tensioneaza comunicarea. Luna septembrie este cea mai dificila in relatia cu sexul opus.


Serviciu. Parca nu va mai preocupa atât de mult serviciul, cât e totul bine, sunteti multumit. Uneori vi se pare ca va tot pune bete in roate cineva si va blocheaza evolutia, dar cauza se afla in interiorul dvs., pentru ca nu sunteti prea motivat. Parca v-ati pierdut interesul, ambitiile, visele de altadata si lasati pesimismul si nepasarea sa va conduca. Luna august este cea mai frustranta, in care ajungeti cu greu la ce va propuneti, ba chiar renuntati la primul impas.


Bani. Nu apar motive de ingrijorare, aveti atât cât sa va simtiti bine. Cheltuiti sume ceva mai mari pentru confortul personal, pentru placerile dvs., deci lumea ar putea spune ca sunteti cam risipitor pentru a va satisface niste capricii. Dar nu le considerati deloc capricii, pentru ca sunt vise mai vechi care pot fi atinse prin bani. Partenerul are si el un cuvânt de spus in afacerile acestui an, ori pentru ca veti cheltui mai mult de dragul lui, ori pentru ca, impreuna, adunati o suma de bani pentru a va satisface o dorinta comuna.


Capricorn


2007 este un an agitat, cu suficiente motive de conflict, de provocare, de masurare a fortelor. Sunteti pregatit sa va luptati pentru tot ce vreti sa atingeti, pentru ca, e clar, nimic nu vi se va oferi fara efort. Tensiunile sunt frecvente in relatia cu lumea. Luna mai poate fi cea mai aprinsa, in care neintelegerile in plan social sau profesional va vor pune din greu la incercare puterile.


Dragoste. Nu este un an al consolidarilor, ci mai degraba al tatonarilor, al distractiilor, al incercarilor superficiale. Cunoasteti multa lume, intrati in multe relatii de scurta durata, dar va este cam greu sa va opriti asupra unei singure persoane. E un an al aventurilor, al flirturilor, al noilor cunostinte, al prieteniilor, având o reala placere de a cuceri alte si alte persoane care va atrag. Greu se ajunge, anul acesta, la casatorie, adica relatiile care incep acum ori nu tin, ori nu ajung repede la o oficializare. In cuplurile deja inchegate, se resimte o oarecare graba, superficialitate, mai multa relaxare, va simtiti bine unul in compania celuilalt, dar va pastrati, fiecare, independenta si spatiul de care aveti nevoie.


Serviciu. Luati taurul de coarne si porniti spre ceva nou: alt domeniu de studiu sau de activitate, alta profesiune, alt loc de munca, alte proiecte interesante, deci este anul unor inceputuri. Va atrag lucrurile noi, pe care nu le-ati mai incercat pâna acum, pentru ca simtiti nevoia de schimbare. Poate fi anul marilor schimbari profesionale, deci trebuie sa aveti curajul de a pune bazele altor directii de evolutie de acum incolo. Succesele vin numai prin indrazneala de a incerca si ceva nou. Vara anului 2007 aduce multe noutati.


Bani. Stati bine cu banii, nu apar evenimente iesite din comun, dimpotriva, resimtiti o stare de echilibru benefica pentru a va rezolva problemele mai vechi. Aduceti unele datorii la normal, primiti banii care vi se cuvin si stiti sa cereti cât meritati pentru munca prestata. Se poate vorbi de o normalizare a planului financiar, fara sa va mai temeti pentru ziua de mâine. Daca aveti de gând sa cumparati sau sa vindeti ceva, succesul este de partea dvs., mai ales spre finalul anului. 


Varsator


2007 aduce vise noi in sufletul dvs., se nasc alte planuri, alte idealuri, mai inalte, mai indraznete, sau doriti sa va impliniti un vis, ceva ce ati asteptat atâta timp si pâna acum nu ati avut ocazia sa traiti. Acum ati putea sa va vedeti scopul atins, dar numai de dvs. depinde cum va mobilizati pentru acest succes. Luna iulie va poate pune in fata unui tel atins.


Dragoste. Nu este domeniul dvs. norocos anul acesta, dimpotriva, ceva pare sa fie dat complet peste cap, dar rasturnarile de situatie nu aduc numai esecuri. E posibil ca o situatie sa se schimbe atât de radical si sa va ia prin surprindere total, traind ceva nemaivazut pâna acum: o surpriza de proportii, ca si cum toata viata dvs. sentimentala se modifica diametral opus. Ori e vorba de finalul brusc al unei relatii, al unei stari de lucru in cuplu, al unei atitudini vizavi de partener, ori, dimpotriva, ceea ce mergea prost pâna acum – singuratatea, incapacitatea de a lega o relatie, comunicarea, felul in care evolua o relatie – sa se amelioreze brusc.


Serviciu. Aici nu aveti nici o grija majora, totul merge bine, de parca nu ati acorda prea multa atentie carierei. Este o atitudine usuratica, nepasatoare, poate pentru ca ati atins un anumit nivel de care sunteti multumit si nu trebuie decât sa-l intretineti, fara sa mai schimbati nimic. Pentru cei tineri, este totusi anul innoirii, deci va puteti astepta la unele evolutii interesante, ajungând, aproape prin hazard, din intâmplare, la niste scopuri pe care nici nu le-ati luat in serios. Atitudinea usor imatura pe care o abordati fata de unele sarcini nu este intotdeauna apreciata de superiori, deci incercati sa nu priviti chiar totul in gluma.


Bani. Munciti mult pentru fiecare banut, adunati cu greu sumele de care aveti nevoie si va organizati cu mari eforturi bugetul. Vor exista câteva momente in care banii vor fi o adevarata povara, nemaistiind cum sa-i dramuiti ca sa va ajunga. Dati dovada de prudenta in tot ce este legat de bani, pentru ca vin greu, iar datoriile sunt si ele greu de suportat. Luna octombrie este cea mai grea in privinta cheltuielilor.


Pesti


2007 este un an relativ calm, fara „cutremure“ personale, in care multe aspecte revin la normal si isi regasesc echilibrul. Din multe puncte de vedere, ati putea spune ca este un an banal, dar, pentru ca nu sunteti genul de om care apreciaza provocarea si schimbarea frecventa, veti fi multumit de linistea care se asaza. Spre finalul anului, resimtiti o pace interioara si o stabilitate binevenite in viata dvs.


Dragoste. Lucrurile se precipita in acest plan, va indragostiti repede, de mai multe ori pe parcursul anului: acum va place cineva, peste o luna altcineva, deci nu se poate vorbi de rutina sau monotonie in amor. Mereu apare ceva nou, o provocare, o ocazie noua de a cuceri sau de a fi cucerit, si va place ritmul in care va traiti viata sentimentala. Relatiile care incep anul acesta evolueaza atât de repede incât v-ati putea trezi brusc la altar alaturi de cineva abia cunoscut, dar deschideti bine ochii inainte de a spune „da“. Viata de cuplu este animata, in continua miscare si va place felul cum comunicati in cuplu. Vara lui 2007 poate fi plina de evenimente pe placul dvs. si inima este mereu pusa la incercare de alte sentimente aprinse.


Serviciu. Nu este planul cel mai favorizat, aveti impresia ca nu primiti ceea ce vi se cuvine, ca sunteti urmarit, pândit, bârfit, denigrat, nedreptatit, si poate chiar treceti prin câteva evenimente neplacute ce pun intr-o lumina proasta imaginea dvs. profesionala. Unele esecuri sunt, din pacate, posibile, dar au la baza erori personale, tentatii de a face ceva incorect sau ilegal. Descoperiti ca o persoana lucreaza incorect alaturi de dvs. sau aveti tendinta de a face gesturi ascunse de ochii lumii, pentru ca nu va onoreaza, cum ar fi munca sub pregatirea sau standardele dvs., sarcini umilitoare etc.


Bani. Totul e promitator si optimist, aveti suficienti bani pentru un trai decent. Va preocupa mai mult ca oricând confortul personal si al familiei, deci ati putea investi masiv in tot ce este legat de domiciliu: renovarea locuintei, mobila, electrocasnice sau chiar o casa noua. Aveti bani pentru a va permite si unele achizitii personale, pentru imaginea dvs., pentru ca vreti sa va aratati lumii in alta lumina decât pâna acum. Veti investi in vestimentatie, obiecte moderne, scumpe, de lux. Luna martie poate fi norocoasa in privinta veniturilor si investitiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU