13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Va preocupa afacerile, metodele de a va investi banii pe termen lung, de exemplu, creditele, asigurarile de viata etc.


Taur


Investiti bani multi in confortul casnic, pentru binele familiei dumneavoastra. Unii discuta despre o posibila mutare in locuinta noua, daca v-ati cumparat casa de curând, pe când altii cauta inversunati teren pentru o astfel de constructie.


Gemeni


Atmosfera devine tensionata in camin ori prin aparitia unui inamic sub masca unui fals prieten, ori prin gesturi incorecte, vorbe dure, razbunari neasteptate sosite chiar de la cel la care v-ati fi asteptat mai putin.


Rac


Primiti o veste sau va intâlniti cu o persoana care are un efect stimulativ asupra dumneavoastra. Poate fi o invitatie la o plimbare, la o petrecere, o propunere de a incepe ceva nou si interesant, deci ceea ce va ajunge la ureche este un imbold pentru a va aventura intr-o provocare.


Leu


Piedicile zilei sunt mai mult de ordin psihic, pentru ca, ori de câte ori ati vrea sa faceti sau sa incepeti ceva, parca nu aveti curaj.


Fecioara


Sunteti mai activ in plan sentimental, curajul caracterizeaza toate deciziile si actiunile in care il implicati si pe cel drag.


Balanta


Un moment de neatentie poate avea efecte nedorite in activitatile zilei, ca atare fiti extrem de prudent si nu va aventurati la primul impuls spre situatii cu un oarecare factor de risc.


Scorpion


Primiti o veste cu tenta oficiala care anunta evenimente importante in curând. Poate v-ati gândit sa aduceti o schimbare in cariera sau v-ati programat un interviu sau un examen pe care il tratati cu maxima seriozitate, deci ceea ce decideti acum are o semnificatie aparte pentru succesele profesionale viitoare.


Sagetator


Supararile nu lipsesc in relatia de cuplu, dar tot partenerul este cel care va poate readuce zâmbetul pe buze, daca sunteti trist.


Capricorn


Sunteti tentat sa puneti niste bani deoparte sau sa nu ii declarati familiei, fie pentru ca vreti sa fie o surpriza, ceva mai incolo, fie pentru ca aveti nevoie sa cumparati ceva, despre care nu vreti sa spuneti altora.


Varsator


Asteptarea va pune rabdarea la incercare pentru ca rezultatele unei munci pe care o prestati acum sunt inca foarte departe.


Pesti


Sunteti deceptionat de ritmul in care evolueaza o situatie la serviciu. Aveti prea mult de muncit pentru rezultate sub asteptari, tocmai de aceea va simtiti dezamagit si lipsit de motivatie, singur, in fata unor greutati carora nu stiti cum sa le faceti fata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS