23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Nu va puteti exprima sentimentele, pentru ca inca nu sunteti convins ca alegerea pe care ati facut-o este buna sau considerati ca inca nu este momentul prielnic pentru declaratii sincere. O decizie luata de o ruda v-ar putea impiedica sa obtineti anumite beneficii.


Taur


Nemultumirile persoanei iubite cu privire la modul in care o tratati va dau de gândit. Va trebui sa fiti mai atent de acum inainte. Nu va lasati influentat de sfaturile apropiatilor. Daca doriti ca norocul sa va surâda actionati numai conform propriilor principii.


Gemeni


Va veti bucura de o dispozitie buna pe durata intregii zile. O discutie mai dura cu partenerul va poate strica week-end-ul. Trebuie sa fiti mai intelegator. Sunteti tentat sa vorbiti mai mult decât trebuie, ceea ce va poate aduce unele replici neplacute.


Rac


Increderea pe care o acordati unor persoane s-ar putea dovedi dintr-o data pierdere de vreme. Va doriti sa faceti unele schimbari cu dumneavoastra sau cu cei din jur. Nu este totusi exclus sa dati dovada de o oarecare agresivitate fata de cei care nu va asculta ordinele si asta din cauza ca va grabiti.


Leu


Partenerul dumneavoastra de viata va propune o calatorie la munte in week-end. Daca veti fi de acord cu acesta, veti uita de obligatiile profesionale. O persoana necunoscuta va poate da o suma importanta de bani pentru un serviciu.


Fecioara


Descoperiti ca resursele de care dispuneti nu sunt suficiente pentru a va vedea indeplinita o realizare profesionala. Ar fi cazul sa nu mai stati pe gânduri si sa cautati câtiva sustinatori de incredere daca vreti sa scoateti câstig dintr-o afacere pe care o tot gânditi.


Balanta


Acum, ca tot stiti ca va bucurati de sprijinul unor persoane importante, veti putea sa va puneti planurile in aplicare, mai repede decât credeati. Duminica aveti sansa sa primiti o suma de bani la care nu va asteptati. Persoanele mai tinere va poarta noroc.


Scorpion


Va trebui sa munciti foarte mult pentru un câstig mai mare si veti fi obosit, dar rezultatele nu se vor lasa asteptate. Cautati compania prietenilor sau caldura familiei si incordarea va disparea.


 


Sagetator


Se pare ca astazi trebuie sa le cam faceti pe plac adversarilor. Sunteti pus in situatia de a face compromisuri si lucrul acesta va dezgusta. Invatati totusi sa fiti mai diplomat, asa veti razbate printre probleme. Un week-end prielnic asocierilor profesionale sau sentimentale.


Capricorn


Week-end-ul este favorabil comunicarii si aduce reusita in urma discutiilor purtate cu persoane influente. Totusi, va veti simti frustrat de lentoarea cu care progreseaza proiectele dumneavoastra. Aveti rabdare!


 


Varsator


Aveti multe de vorbit cu prietenii, de pus la punct intâlniri cu colegii de serviciu sau cu cei cu care colaborati. Sunteti insa plin de entuziasm si ideile dumneavoastra ii vor insufleti si pe ceilalti. Situatia generala va fi influentata in bine cu ajutorul unei persoane mai in vârsta.


Pesti


Cu putina vointa ati putea scapa de problemele care va asalteaza sau de gura unor persoane de acasa. Astazi ar trebui ca nimic sa nu va mire si sa va asteptati la cele mai surprinzatoare lucruri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS