20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC


Daca viata dumneavoastra era un film frantuzesc, luni ar fi acea parte din el in care va dati seama dintr-o data ce aveti de facut cu maxima claritate si nimic nu va poate sta in cale. Marti si miercuri sunteti laudat pentru performantele dumneavoastra la serviciu: sunteti deosebit de productiv. Toata lumea va vede ca pe un model. Tocmai de aceea, joi si vineri sunt neobisnuit de cenusii. O senzatie ciudata insoteste realizarile dumneavoastra din aceste zile: gândul „Ce urmeaza?“. Sâmbata si duminica intâmpinati urmatoarea etapa (viitoarea dumneavoastra mare aventura?) fara sa va gânditi prea mult.


TAUR


Luni, la un moment dat, uitati de orice altceva când aveti brusc o revelatie. Nu este vorba de solutia vreunui conflict mondial, dar este ceva important pentru dumneavoastra. E genul de idee care va aduce raspunsul la mai multe intrebari. Marti si miercuri aveti idei destul de radicale si s-ar putea sa luati cu prea mare usurinta de bun tot ce spun altii. Fiti atent: sunteti deosebit de sensibil acum. Joi si vineri, un prieten bun va da solutia la o problema minora. Sâmbata si duminica, luati-o usor.


GEMENI


Luni, va faceti mii de liste cu ceea ce aveti de facut si vi le verificati de mai multe ori. Problema este ca nimic nu-i clar in acest moment, asa ca, oricât ati incerca sa clasificati si sa planificati problemele de rezolvat, pur si simplu nu merge. Marti si miercuri, cautati alte metode sa va organizati viata. Luati in considerare ideile care apar in discutiile libere. Amintiti-va ca scopul dumneavoastra este sa invatati. Joi si vineri, gânditul intens se transforma in visat cu ochii deschisi. Sâmbata si duminica, spuneti ce aveti de spus.


RAC


Luni, dintr-un motiv sau altul, ceea ce vede lumea nu este ceea ce ati vrea dumneavoastra sa vada. Asteptati-va la interpretari gresite ale starilor dumneavoastra. Si ar fi mai bine sa gânditi si sa priviti lucrurile in absamblu: poate ca nu este cea mai buna idee sa iesiti cu prietenii, de exemplu. Marti si miercuri, provocarile care va apar sunt in strânsa legatura cu banii. Cu cât sunteti mai flexibil, cu atât mai repede se va rezolva totul. Joi si vineri, nivelul energiei dumneavoastra este, in sfârsit, atât de mare pe cât va doriti dumneavoastra. Faceti tot ce este nevoie si nu numai. In week-end, sunteti ocupat ca o albinuta.


LEU


Cu entuziasmul dumneavoastra de luni, ar fi si greu s-o dati in bara cu ceva. Exprimati-va admiratia pentru cineva din apropierea dumneavoastra intr-un fel original si amuzant. Lasati o impresie de invingator. Marti si miercuri, sunteti in pana de inspiratie pentru asemenea lucruri, mai ales ca aveti cu totul alte probleme pe cap: lupte pentru putere si nu numai. Dar joi si vineri sunteti foarte creativi si vreti sa faceti ceva semnificativ. Ascultati si fiti deschis – la orice. Sâmbata si duminica, cineva va invata ceva interesant.


FECIOARA


Romantismul week-end-ului se extinde si luni, facându-va sa va incepeti saptamâna cu dreptul. Parca ati vrea sa dansati. Este minunat când iubirea are o dimensiune creativa, nu-i asa? Marti si miercuri, va copleseste necesitatea de a face curatenie in casa – asta intr-un fel productiv si vesel. Daca va suna cineva in acest timp ca sa va ceara sfatul, incercati sa nu fiti prea critic. Fiti constructiv. Joi si vineri, ceilalti nu vor fi la fel de organizati ca dumneavoastra (nimic surprinzator aici!), dar nu lasati asta sa va afecteze. In week-end, moralul dumneavoastra este foarte ridicat.


BALANTA


Sunteti coplesit de gânduri referitoare la trecut luni. Probabil va gânditi la istoria mondiala sau doar la a dumneavoastra – oricum, sunteti foarte sentimental legat de asta. Acoperiti micile mizerii ale vietii de zi cu zi cu sentimentul acesta exploziv. Marti si miercuri sunt parca numai distractie: companie si conversatii grozave. Joi si vineri, sunteti ingropat in proiecte de serviciu. Cel mai bine e sa terminati cât mai multe posibil pâna in week-end. Sâmbata si duminica, veti vrea sa va petreceti tot timpul pierzându-va in ochii cuiva.


SCORPION


Unde exista vointa, exista si o solutie – luni e mai adevarat ca oricând. Lasati-va hotarârea sa-i faca pe negativisti sa dea inapoi. Dar incercati s-o faceti intr-un fel cât mai placut. In timp ce incepeti noi proiecte intr-un domeniu al vietii dumneavoastra, altul – viata de familie – pare sa o ia pe un fagas cât se poate de gresit, mai ales miercuri. Totusi, problemele nu sunt atât de grave pe cât par, iar joi si vineri aveti parte de o revenire a starii generale de bine. Aveti chef sa ascultati muzica, sa mergeti la teatru, si alte activitati asemanatoare. Sâmbata si duminica, oricât de mult v-ar placea latura artistica, fitnessul devine crucial.


SAGETATOR


Economiile pot fi o sursa de placere, o provocare, un joc, de genul, in loc sa cumparati hârtie de ambalaj si o felicitare, scrieti un mesaj pe hârtie si inveliti cadoul in ea. Marti si miercuri, extindeti-va creativitatea incercând sa comunicati cu persoane straine – nu aveti de unde sti cu cine v-ati putea intelege de minune. Joi si vineri, nu va veti mai intelege asa bine cu foarte multa lume, din moment ce va cuprinde o nevoie acuta de a fi prudent. In a doua jumatate a saptamânii, sâmbata si duminica sunt zile in care viata sociala e pe primul plan.


CAPRICORN


Stiti sentimentul acela pe care-l aveti când auziti cântecul dumneavoastra preferat la radio? Senzatia aceea de entuziasm, de bucurie? Cam asa se defineste ziua de luni, dar la scara larga, evident, deoarece nu dureaza doar trei minute, ci toata ziua. Marti si miercuri, ocupati-va de un proiect care pâna acum s-a dovedit a fi mai dificil. Ideile nu va vor veni decât atunci când veti fi inceput deja. Apoi, joi si vineri, fiti pur creativ. Daca scrieti cântece, scrieti mai mult. Lasati-va in voia impulsurilor. Terminati munca mai târziu. Sâmbata si duminica, daca familia are nevoie de dumneavoastra, fiti alaturi de ei.


VARSATOR


Cel mai important lucru luni este sa va mentineti pe ruta stabilita. Urmati-va programul; este important. Sunteti omul-cheie intr-un mare sistem si foarte multe depind de dumneavoastra, asa ca fiti disciplinat. Din fericire, marti si miercuri va dau ocazia sa va si destindeti. Poate ca veti intâlni un calator care va va placea. Este foarte posibil sa apara legaturi sentimentale. Joi si vineri, sunteti in permanenta distras – intr-un mod placut, visator. (Aveti grija doar sa nu va gasiti in calea nimanui). In week-end, va treziti in compania unor boemi. Super, nu?


PESTI


Cerând o favoare cuiva luni, s-ar putea sa ii faceti dumneavoastra respectivei persoane o favoare fara sa va dati seama. Asa ca, daca acceptati, nu va simtiti vinovat. Pentru a va exprima recunostinta (fata de el si fata de lumea intreaga), puteti face munca voluntara marti si miercuri.


Prietenii ajutând prieteni este ceva extrem de util si de placut. Joi si vineri vine momentul sa va faceti dumneavoastra un serviciu, fie ca inseamna sa lânceziti la un salon de frumusete sau sa cumparati o carte pe care v-o doreati de mult. Acest week-end este ideal pentru lectura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS