3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Puneti capat unei discutii in contradictoriu care a agitat apele o perioada. Poate fi momentul culminant, care ori incheie totul cu o impacare, ori cu o ruptura definitiva. Trebuie sa fiti totusi atent pâna unde intindeti firul.


Taur


Discutiile sunt cam aprinse in anturajul dumneavoastra si va puteti certa chiar si cu cei mai buni prieteni din cauza unor diferente minore de opinie.


Gemeni


Viata de familie cunoaste o ameliorare prin gasirea unei solutii care va face pe toti mai calmi. Atmosfera revine la normal datorita unei vesti care bucura pe toata lumea.


Rac


Faceti investitii pentru confortul caminului, cumparând mobila sau alte obiecte necesare vietii de familie. Sunteti mult mai preocupat de partenerul de viata, de copii sau de parinti.


Leu


O veste proasta da peste cap toate planurile de astazi. Nu v-ati asteptat la o astfel de intorsatura de situatie, care va lasa fara replica si dezamagit. Cineva v-a atras atentia ca nu este o cale buna, dar nu ati tinut cont de avertismente.


Fecioara


Ati putea pleca pe nepregatite intr-o calatorie, desi nu ati fi dorit acest lucru. Dar exact ceea ce doriti mai putin poate avea, de fapt, urmarile cele mai bune. Vestile care va parvin astazi sunt optimiste, pentru ca anunta inceputuri de bun augur in planurile dumneavoastra.


Balanta


Formati o pereche foarte buna cu un colaborator de sex opus, pentru ca fiecare isi pune in joc alte calitati decât celalalt. Lucrati eficient numai in echipa, cu drepturi si obligatii egale.


Scorpion


Nu reusiti sa va puneti de acord cu niste colegi care sustin alte idei. Daca nu ati insista sa aveti ultimul cuvânt, ati putea gasi solutii de compromis foarte bune, care sa convina tuturor.


Sagetator


Sunteti in fata unei noi provocari, dar ceva va spune sa nu va aruncati in furtuna fara masuri de precautie. Sunteti destul de prudent la inceputul acestei actiuni.


Capricorn


Cineva se distreaza cu emotiile dumneavoastra si nu-si da seama ca sunteti intr-o pasa extrem de sensibila, in care nu puteti sa va dati seama când se glumeste si când vi se vorbeste serios.


Varsator


O problema care facea atmosfera apasatoare in camin este depasita cu succes numai datorita dialogului cu cei dragi. Pentru ca fiecare spune ce are pe inima fara sa se mai ascunda, solutiile apar mult mai usor la iveala.


Pesti


Astazi deplasarile au un impact financiar deosebit, fie ca plecati la drum pentru a obtine bani, fie ca va costa fiecare pas pe parcursul calatoriei. Poate primiti bani de la cineva de departe sau… va cumparati masina!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS