5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Este o zi de succes, mai ales in relatiile de serviciu, contactele oficiale sau afaceri. Apare sansa de a semna un contract excelent sau de a primi un verdict legal care va avantajeaza.


Taur


Conflictele dintre generatii pornesc din senin. Cei tineri nu vor accepta usor dorinta celor maturi de a avea ultimul cuvânt sau de a-si impune propriile puncte de vedere.


Gemeni


Relatia de suflet evolueaza intr-o directie promitatoare. Faceti planuri de viitor impreuna, discutati in termeni mult mai clari cu privire la ceea ce visati, de aceea comunicarea va ajuta sa va apropiati mai mult.


Rac


Daca rezistati ispitei ade a va baga singur in bucluc, ati putea scapa cu bine dintr-o situatie riscanta. Stati pe margine, nu va aventurati in furtuna, mai ales daca exista si avertismente sa nu o faceti.


Leu


Drumurile in interes de serviciu va ofera o anume libertate de care chiar aveati nevoie. Nimeni nu va obliga sa ajungeti la destinatie la ora fixa, ci aveti mâna libera sa va faceti programul asa cum doriti.


Fecioara


Emotivitatea este crescuta astazi si nu puteti sa va exprimati in fata celor din jur. Este un fel de trac inaintea unui eveniment cu implicatii profunde la nivel emotional.


Balanta


Deciziile pe care le luati acum au urmari foarte importante asupra carierei sau imaginii dumneavoastra profesionale. Poate cunoasteti pe cineva care va avea un rol major in schimbarile de directie ce va asteapta.


Scorpion


Sunteti pusi pe sotii si nu va puteti abtine sa nu spuneti vreo doua celor care va ies in cale, chiar daca sunt glume nevinovate. Ceilalti nu le percep ca fiind motive de distractie, ci le vor privi ca pe niste afronturi la adresa lor.


Sagetator


Singura satisfactie a zilei este legata de munca, pentru ca va impuneti sa terminati un proiect care dureaza deja de prea multa vreme. Trageti tare, chiar daca ati cam obosit, iar motivatia nu mai este la fel de puternica.


Capricorn


Ziua este extrem de extenuanta, mai ales daca, pe lânga sarcinile de serviciu, mai apar si drumuri neprevazute de facut. Traficul pare sa fie un chin, daca sunteti dumneavoastra la volan, iar la destinatie nu va asteapta numai brate deschise.


Varsator


Afacerile merg struna, banii vin la timpul cel mai potrivit, iar deciziile de a face investitii noi sunt bine sustinute financiar. Ati putea primi o oferta interesanta de serviciu sau o colaborare de afaceri.


Pesti


Va simtiti eclipsati de o persoana puternica, ce se impune printr-o atitudine autoritara. Este vorba fie despre un sef, fie despre o celebritate a carei prezenta va face sa va simtiti prea mic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS