14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Nu va lasati dominat de sentimente pentru ca veti pierde din punctul de vedere al eficientei.


Taur


Daca iesiti in oras cu prietenii veti avea sansa sa va faceti noi cunostinte. Incercati sa va alaturati unui grup sau poate unei organizatii.


Gemeni


Problemele cu rudele sau cu prietenii vor iesi la suprafata. Trebuie sa fiti atenti sa nu va scape secrete sau sa va treziti prinsi in mijlocul bârfelor.


Rac


Va ocupati de afaceri, dar si de petreceri si le faceti pe toate in stilul dumneavoastra inconfundabil.


Leu


Nu cheltuiti prea mult chiar daca bugetul va permite pentru ca in curând veti avea nevoie de bani.


Fecioara


Simtiti nevoia aventurii in viata dumneavoastra. Veti incerca sa convingeti un bun prieten sa va insoteasca in calatorie. Cel mai usor mod de a face asta este sa-i atingeti latura sensibila.


Balanta


Nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta. Sansele sunt de partea dumneavoastra, asa ca sa nu va fie teama, va veti descurca facând si treaba altui coleg de la munca, chiar daca va va lua prin surprindere.


Scorpion


Cel mai bine ar fi sa va folositi energiile muncind. Veti fi afectat din punct de vedere emotional. S-ar putea ca persoana iubita sa va paraseasca. Oricum, nu uitati ca timpul este cel mai bun leac.


Sagetator


Vor aparea probleme daca cineva cu care lucrati nu-si vede de treaba. Vreti sa faceti rost de venituri suplimentare. Fiti atenti pentru ca este posibil sa va imbolnaviti daca va neglijati sanatatea si atunci veti rata orice sansa de imbunatatire a situatiei materiale.


Capricorn


Nu cheltuiti prea mult cu copiii sau cu distractiile. Poate ca ar fi bine sa va inscrieti intr-un grup daca vreti sa mai slabiti sau sa scapati de frustrari, dar sa o faceti la un pret redus.


Varsator


Azi este o zi cu totul deosebita pentru dumneavoastra. Totul va merge ca pe roate si veti reusi, in sfârsit, sa va gasiti linistea dupa care tânjeati.


Pesti


Nu faceti achizitii exagerat de scumpe. Supravegheati-va bugetul cu atentie pentru a evita stresul. Ar trebui sa vizitati un prieten sau o ruda care in ultima vreme a avut probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS