22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Azi ar fi trebuit sa aiba loc un eveniment mai deosebit, pe care l-ati asteptat multa vreme, dar poate sa apara in ultima clipa o schimbare in program care sa amâne totul pe alta data.


Taur


Sperantele dumneavoastra cu privire la directia unei actiuni incep sa se imparta in doua: pe de o parte, sperati ca duce, pâna la urma, acolo unde ati visat, dar pe de alta parte, ceva va spune ca nu va fi chiar asa cum credeati.


Gemeni


Se apropie o confruntare dificila – un examen, o competitie, o intrevedere cu rivali puternici – de aceea va pregatiti sufleteste pentru momentul respectiv.


Rac


Sunteti prins la mijloc intre doua tabere adverse si ati dori sa gasiti o cale pasnica de a linisti spiritele.


Leu


Tineti un secret in suflet, cum ar fi o dragoste platonica neimpartasita, o dorinta personala, pe care nu doriti sa o exprimati nimanui, de teama ca, o data destainuita, isi va pierde din valoare sau din forta de a se implini.


Fecioara


Relatia cu institutiile statului este foarte fructuoasa azi. Ati putea intâlni persoanele care va pot rezolva problemele de serviciu sau primiti o veste oficiala importanta, de care depind afacerile dumneavoastra viitoare.


Balanta


Este o zi perfecta pentru a repara câteva mici neintelegeri in cuplu sau pentru a lua decizii menite sa restabileasca echilibrul in parteneriatul din care faceti parte.


Scorpion


Este o zi foarte dificila la serviciu, cu multe piedici, refuzuri, amânari in planurile dumneavoastra ce vor genera o stare de stres, greu de suportat.


Sagetator


Deplasarile in interes de serviciu sunt in prim-plan astazi sau apare ocazia de a lucra mai mult in relatia cu institutii de departe.


Capricorn


O zi excelenta in care reusiti sa puneti bazele unei colaborari de succes. Din intâlnirile acestei zile se pot ivi oferte interesante, invitatii care va fac placere, prietenii de viitor sau, pentru unii, poate chiar si poveste de dragoste.


Varsator


Sunteti plin de avânt, gata de orice competitie, cuprins de un chef nebun de schimbare, innoire sau de noi cuceriri.


Pesti


Prezenta unui coleg sau a unui frate are un efect benefic asupra dumneavoastra, pentru ca va incurajeaza sa porniti intr-o directie indrazneata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS