19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

BERBEC


Nu va intelegeti deloc prietenii care sunt in dispozitii sumbre la inceputul saptamânii, odata ce dumneavoastra aveti parte si de noroc, si de dragoste, si de tot ce v-ati putea dori in aceste zile. De luni pâna miercuri, pur si simplu straluciti. Distrati-va cât de mult puteti, pentru ca joi si vineri sunt doua zile extrem de plictisitoare. De unde la inceputul saptamânii era agitatie si veselie, de parca ati fi lucrat la circ, la sfârsit faceti munca de rutina, mereu aceeasi. Sâmbata si duminica, sunati cât mai multi oameni, chiar si doar ca sa ii salutati – cel mai bun pretext pentru o conversatie.


TAUR


Cineva rastoarna o piesa de domino ce stârneste o reactie in lant din care se obtin mult mai multe decât se spera initial. De luni pâna miercuri, aliantele sunt deosebit de utile si de strânse – dumneavoastra si prietenii dumneavoastra va sustineti unul pe altul mai mult ca oricând. Asigurati-va ca ei stiu cât de mult tineti la ei si nu va vor lasa balta. Joi si vineri sunt zile foarte placute – cineva are o idee pentru un joc nou si toata lumea e incântata de el. Predomina buna dispozitie. In acest week-end, datorita felului in care a decurs saptamâna, pâna si treburile casei par distractive.


GEMENI


Aveti o multime de idei la inceputul saptamânii. Dumneavoastra si un prieten ati putea dezbate, schimbând gânduri si incercând sa rezolvati problemele lumii… De luni pâna miercuri, faceti tot ce puteti ca sa va puneti ideile in practica. Joi devine mult mai greu sa comunicati, mai ales daca cealalta persoana e cineva din familie – aspect foarte frustrant pentru dumneavoastra. Vineri, aveti de raspuns la e-mail-uri, de platit facturi si asa mai departe, ceea ce nu puteti face in timp ce trebuie si sa vorbiti la telefon. In week-end, ignorati orice v-ar putea distrage si concentrati-va asupra unei singure persoane.


RAC


Veti avea tendinta de a cheltui foarte mult pe o opera de arta la inceputul saptamânii – o imagine a unui oras care va place, o pictura abstracta pe care va entuziasmeaza s-o priviti. Orice ar fi, este prea extravaganta – nu tocmai genul de obiect pe care il cumparati in fiecare zi – dar o considerati o investitie, atât financiara, cât si personala. Sunteti foarte mândru de noua dumneavoastra achizitie in prima jumatate a saptamânii si va umflati in pene cu ea. Dar in a doua jumatate – joi si vineri, mai precis – incetati s-o faceti. Concentrati-va pe lucrurile marunte. Luati legatura cu prietenii. Ocupati-va de curatenie. Sâmbata si duminica, o problema de acasa va cere o solutie creativa.


LEU


Primele trei zile ale saptamânii sunt cele mai bune trei consecutive din toata vara. Sunteti prietenul favorit al tuturor. Parca aveti aripi. Ce scrieti e demn de un premiu. O fraza spusa cuiva il poate inspira ani de-a rândul. Oricum, faptul ca sunteti sursa de inspiratie nu va ajuta sa va platiti facturile – daca ati gasi o metoda sa faceti si asta, intr-adevar ati capata aripi. Joi si vineri, va cer atentie aspectele financiare. Daca aveti niste bani in plus, acest week-end e cel mai bun moment sa va procurati o piesa de echipament fara de care nu va mai puteti descurca. O cafetiera, poate? Un calculator?


FECIOARA


Sunteti foarte talentat, dar nu aveti nici o sansa s-o demonstrati la inceputul saptamânii, deoarece ceilalti va fac zile grele. De luni pâna miercuri sunteti inconjurat numai de vorbareti incurabili si inflexibili. Sunteti o persoana toleranta, asa ca folositi-va de asta. Pentru a va rasplati, joi si vineri sunt zile neobisnuit de bune – vesele, productive. In week-end, cumparând un obiect de valoare impreuna cu cineva, va veti apropia de persoana in cauza mai mult ca oricând.


BALANTA


Luni sunteti precum Cristofor Columb. Conduceti oameni si lucruri spre noi orizonturi. Nu sunteti foarte sigur cum ati ajuns in frunte, dar este natural pentru dumneavoastra sa fiti lider. Marti si miercuri vedeti excelent in ansamblu. Detaliile? Altii se vor ocupa de ele. Joi si vineri, se va sarbatori ceva. In ce priveste viata sociala, fiti pasiv. Lasati pe altcineva sa fie sufletul petrecerii. Ascultati si s-ar putea sa va surprinda ce veti afla. Sâmbata si duminica sunt zile deosebite: romantice, frumoase si ocupate (in sensul bun al cuvântului).


SCORPION


De luni pâna miercuri, desi v-ar atrage culorile stralucitoare, ar fi bine sa recurgeti la alb si negru – la propriu si la figurat. Extravaganta ar putea fi o problema in prima parte a saptamânii, iar la serviciu se cere profesionalism si autocontrol mai mult ca oricând. Partea proasta e ca e vara si singurul lucru pe care ati vrea sa-l faceti e sa va relaxati si sa va simtiti bine. In a doua parte a saptamânii aveti parte de ceva mai multa distractie. Joi si vineri sunt zile grozave. Aflati noutati care va fac sa zâmbiti. Sâmbata si duminica, va simtiti bine si relaxat.


SAGETATOR


Primiti o vedere din strainatate la inceputul saptamânii. Undeva in intervalul luni-miercuri, fie cumparati bilete de avion, fie chiar faceti o calatorie cu avionul – iar in ultimul caz aveti sanse sa primiti un loc excelent. Veti zâmbi atât de mult incât s-ar putea ca fata dumneavoastra sa se resimta! Joi si vineri nu mai surâdeti atât de des. Cineva cu autoritate e cu ochii pe dumneavoastra si va aduce la disperare. Dar week-end-ul e nemaipomenit. Prietenii va cocolosesc si probabil pâna si specialistii va vor cere sfatul. In plus, percepeti bine imaginea de ansamblu a lucrurilor, care de obicei va scapa.


CAPRICORN


Daca in automatul de cafea a mai ramas o singura portie, cine are parte de ea? Intrebarea aceasta se transforma in motiv de competitie la inceputul saptamânii. De luni pâna miercuri, mai ales la serviciu, toata lumea se simte indreptatita la a primi si nimeni nu are chef sa fie generos. In mod enervant, acest lucru are impact asupra performantelor dumneavoastra. Abia joi incepeti sa va simtiti mai in largul dumneavoastra si sa faceti ceva concret, bine. Vineri e o zi buna pentru planificarea detaliilor unui nou proiect interesant, pe care va veti concentra si pe parcursul week-end-ului. Când va entuziasmeaza ceva, pur si simplu nu va puteti abtine!


VARSATOR


O decizie de moment de luni – luata din senin – ar putea fi raspunsul la toate problemele, piesa lipsa dintr-un puzzle foarte dificil. Nu va temeti sa spargeti tiparele. Instinctul dumneavoastra nu va da gres. Marti si miercuri, experimentati si descoperiti tot felul de lucruri. Mai târziu, in cursul saptamânii, mai ales joi si vineri, sunteti inclinat spre a respecta regulile si a face totul dupa sabloane, asa ca puneti-va deoparte gadgeturile si faceti ce stiti dumneavoastra mai bine: sa comunicati cu oamenii, sa va ocupati de detalii, sa rezolvati problemele pe masura ce apar. Sâmbata si duminica sunt zile dedicate vietii dumneavoastra sociale.


PESTI


Va plac oamenii care lucreaza cu dumneavoastra, dar de luni pâna miercuri ei reprezinta o adevarata bataie de cap. Chestie energetica. Daca vreo doi, trei dintre ei soptesc intr-un colt, fiti sigur ca nu va intereseaza subiectul. Toata lumea e mai mult sau mai putin emotionala sau melancolica saptamâna asta, dar dumneavoastra nu va lasati mintea sa hoinareasca aiurea. Excelent. Joi si vineri, folositi-va capacitatile analitice – cu doar câteva piese razlete puteti sa obtineti imaginea unui intreg puzzle. Week-end-ul va provoaca intr-un alt fel. Dumneavoastra si un partener (interese pe plan afectiv?) aveti de rezolvat ceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS