22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi este momentul sa incepeti o noua activitate, sa va impuneti punctul de vedere sau sa incercati sa convingeti persoane influente de avantajele pe care le-ar putea aduce proiectele dumneavoastra. O discutie pe teme de afaceri sau o intâlnire de acest gen va asigura reusita.


Taur


V-ati convins si de data aceasta ca prietenii pe care ii aveti va parasesc tocmai atunci când aveti nevoie de ei. S-ar putea sa fiti nemultumiti de modul in care se descurca persoanele in care v-ati pus unele sperante si, drept urmare, sa va implicati personal in rezolvarea dificultatilor.


Gemeni


In aceasta zi este momentul sa va concentrati mai mult asupra propriilor probleme daca doriti ca dificultatile sa se rezolve cât mai repede.


Rac


Desi aveti probleme presante de care trebuie sa va ocupati astazi, trebuie sa va gasiti timp si energie si pentru apropiatii dumneavoastra, aflati si ei in situatii dificile. In multe cazuri va fi doar nevoie de suport moral.


Leu


V-ati putea bucura de prieteni noi sau cel putin de unele relatii care par sa va satisfaca unele cerinte. Cu toate acestea, va sta gândul numai la bani, dar inca nu stiti ce anume sa faceti ca sa-i aveti.


Fecioara


Acum orice poate fi posibil, cu conditia sa nu va pierdeti rabdarea si sa va mentineti punctul de vedere in fata celor care incearca sa va atace. Se pare ca reusita pe care o intrezariti nu este tocmai usoara, dar nici nu trebuie sa va dati batuti.


Balanta


Atentia va este indreptata cu precadere catre relatiile intime, catre familie si prieteni.


Scorpion


S-ar putea sa fiti pus in fata faptului implinit: persoane in care aveati incredere va pot parasi sau dezamagi.


Sagetator


Ati putea trai senzatia ca cei de acasa isi cam fac de cap si va ignora parerile. Veti fi mai suspiciosi si din cauza ca membrii familiei nu se vor conforma sugestiilor dumneavoastra.


Capricorn


Astazi veti debuta in forta daca planurile dumneavoastra sunt atât de indraznete incât sa atraga atentia publicului. Relatiile sociale ca si cele de familie sunt pe primul plan, iar unele rude sunt gata sa va suntina cauza.


Varsator


Ziua favorizeaza tot ceea ce are legatura cu ideile si aduce rezolvarea conflictelor cu ceilalti intr-un mod diplomatic.


Pesti


Desi munciti foarte mult pentru a obtine niste bani, nu veti intra in posesia acestora decât daca va conformati regulilor jocului, adica sa faceti compromisuri. Veti atrage atentia celorlalti nu prin impulsivitate sau idei proprii, ci prin intelegere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS