16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Va faceti griji pentru lucruri care este posibil sa nu vi se intâmple niciodata. Teama de a gresi va retine in a lua unele decizii. Fiti mai optimist.


Taur


Conditia reusitei este rabdarea si discretia in care va desfasurati activitatea. Acest lucru se poate datora faptului ca proiectele dumneavoastra sunt secrete. Veti constata ca este mai practic sa realizati un lucru si abia apoi sa-l expuneti in public.


Gemeni


Daca nu va place rolul pe care il jucati, incercati sa il schimbati. Nu va lasati dus de val. Schimbati peisajul. Este timpul pentru o intoarcere la 180 de grade.


Rac


Este posibil ca in aceasta zi sa legati relatii noi si sa obtineti promisiuni demne de luat in seama din partea unor persoane care va pot ajuta. Tot ceea ce incepeti astazi are sansa de a fi dus la bun sfârsit cu conditia unei reale implicari.


Leu


Veti da curs unor proiecte mai vechi ori veti avea parte de o calatorie incitanta. Totodata, orice proiect prin care se urmareste imbunatatirea conditiilor de lucru are sanse de reusita.


Fecioara


Chiar daca pornirile pe care le aveti impotriva sefilor sunt motivate, fiti atenti asupra unui posibil final neplacut.


Balanta


Ati putea descoperi ca sunteti amânati sau ca vi se pun piedici din partea unor persoane rau intentionate. Masurile pe care ati dori sa le luati nu pot fi puse in practica, dar exista totusi o solutie – compromisul.


Scorpion


Valorificati-va energia pe proiectele importante si care merita efortul. Problemele simple, triviale si inconsecvente nu merita. Rezultatele se vor ridica la nivelul asteptarilor.


Sagetator


Veti avea parte de calatorii lungi sau colaborari cu persoanele straine. Nu este bine insa sa va grabiti in a trage concluzii legate de posibilele câstiguri pe care le asteptati astazi.


Capricorn


Este posibil ca aceasta zi sa aduca instabilitate si, daca pâna mai ieri aveati promisiuni ferme, sa nu va mire ca si cei mai apropiati prieteni va refuza sau nu mai au timp de dumneavoastra. Sunt favorizate investitiile si in general actiunile pe cont propriu.


Varsator


Astazi este bine sa demarati activitati productive si sa urmati sfaturile pe care le primiti. Veti primi vesti din strainatate, poate din partea familiei sau a unui colaborator.


Pesti


Toate activitatile vor parea complicate, mai ales ca la acest lucru vor contribui si cei de lânga dumneavoastra. Este o zi in care nu trebuie sa fortati nota sau sa faceti promisiuni pripite. Veti avea totusi rezultate bune in munca individuala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS