22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi aveti ocazia sa demarati o afacere. Nu trebuie insa sa va grabiti. S-ar putea sa luati decizii neinspirate, pe care sa le regretati mai târziu.


Taur


Va confruntati cu o serie de dificultati financiare, astfel ca nu prea va simtiti in largul dumneavoastra. Trebuie sa evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei, pentru ca acestea s-ar putea transforma in certuri.


Gemeni


Nu faceti speculatii financiare! S-ar putea sa va certati cu partenerul de viata din aceasta cauza. In aceste zile, succesul in afaceri pare sa va ocoleasca. Pastrati-va calmul si incercati sa va relaxati.


Rac


Sunteti nemultumit din cauza schimbarilor de la locul de munca. Este recomandat sa nu va exteriorizati nervozitatea, pentru ca riscati sa complicati situatia.


Leu


Va indispune un esec in afaceri, din cauza unei colaborari neinspirate. Nu trebuie insa sa va pierdeti speranta. Trebuie doar sa va relaxati si sa asteptati un moment prielnic. Acesta nu va intârzia sa apara.


Fecioara


Sunteti pe punctul de a rezolva o problema importanta de serviciu, motiv pentru care ati fi in stare sa iertati pe oricine va supara. Luati masuri drastice si impuneti autoritate, altfel n-ar fi exclus sa suferiti unele pierderi.


Balanta


Abia ati finalizat o activitate importanta si deja va gânditi sa incepeti alta. Acest ritm alert ii nemultumeste insa pe membrii familiei. Nu trebuie sa exagerati cu munca, in detrimentul relatiilor de suflet.


Scorpion


Exista pericolul sa ratati un obiectiv important, devenind prea irascibil. Dar când veti ajunge acasa, nu trebuie sa va descarcati nervii pe membrii familiei.


Sagetator


Veti avea discutii aprinse cu partenerul de viata; acesta va reproseaza faptul ca nu ii acordati suficienta atentie, aratând mai mult preocupare pentru serviciu decât pentru familie.


Capricorn


Aveti impresia ca cineva incearca sa va traga pe sfoara, astfel ca sunteti hotarât sa va certati cu oricine va sta in cale. Trebuie sa va calmati; altfel nu veti reusi sa lamuriti situatia.


Varsator


Aveti de infruntat dificultati pe plan sentimental si sunteti nevoit sa luati o decizie importanta. In schimb, eforturile din ultima vreme, depuse la locul de munca, incep sa isi arate rezultatele.


Pesti


Exista sansa sa plecati intr-o calatorie de afaceri. Fiti optimist, pentru ca totul se va desfasura conform planurilor, iar rezultatele vor fi multumitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS